Dün gece Alaçatı'da konser veren Gülşen'in hareketleri yine çok konuşuluyor. Sizce artık abartıyor mu yoksa normal mi?

Dün gece Alaçatı'da konser veren Gülşen'in hareketleri yine çok konuşuluyor. Sizce artık abartıyor mu yoksa normal mi?
Konuşulmak için yapıyorlar. Kendi evlerinde ne yaprsa yapsınlar ama bunu toplumun gözü ònünde ve sanat gibi değerli bir alanın adı altında yapılması çok itici. Buna sanat demiyorum ben. Ayrıca herkeste organ var yani, giyinmeyerek veya tuhaf hareketlerle seksi olunduğunu sanan ama aslında kadınların değerini düşüren hareketler
Başka türlü ilgi çekemeyeceğini düşündüğü için bu yolda ısrarla devam ediyor. Herkes özgürlük filan demiş kusura bakan baksın da Gülşen o adamın kucağına otururken izin aldı mı adamdan kucağına oturabilir miyim dedi mi? Herkesin kucağına istediği gibi oturma özgürlüğü diye bir şey varda benim mi haberim yok? Kendin özgürlük narası atıyorsan başkasının özgürlüğünede saygı duyacaksın yoksa böyle saçmalarsınız sadece.
Bu kadının şarkılarına bayılırım çocukluğumdan beri ama bu hareketleri aşırı saçma sanki gündeme gelince, insanlar kınayınca ne değişiyor. Olan kitlesini de kaybediyor böyle yaparak.
Gündemde kalıp, ilgi toplamaya çalışıyor. Biz burada böyle 'insanları' konuştukça, bu tarz ''İĞRENÇ'' davranışları gerçekleştirmeye elbette devam edecekler.
Cevap
52Cevap
Gayet güzel. kadınların davranışlarına ya da kadınların giyimine bu kadar karışmak abartı artık. herkes özgürdür
Bunlar yawlandikca ne yapacagini sasiriyor. Genclerle rekabet edebilmek icin ekstra seyler yapmak zorunda hissediyorlar. Gulsen benim zamanimda cikti o zamanlar sadece sarkilariyla vardi, sade ve sesi guzel bi popcuydu. Ama zaman hizli akiyor, gundemde kalabilmek icin artik zivanadan cikiyor iste.
Konuşuldukca bu sacma sapan hareketlere devam edecek öyle böylede şu an gündem oldu
Ya neresi normal bunun? Kadın ne sanattan anlıyor ne de sanatçı. Müzik bi sanattır ama o sanata hakaret ediyor. Hareketleri zaten !!. kendisini rezil ve küçük duruma düşüren biri o.
Bu zaten başından beri abartıyordu ama bizim "modern !" İnsanlarımız onu savunup el üstünde tutuyordu. Yakında sahnede ilişkiye de girer bu maymun
Bu Gülşen de İyice Sapıttı Ha Gülşen ha Aleyna tilki İkisi de Aynı Halt Çok Afedersiniz Gülşen'in Or farkı yok Kimse Yok Laiklik normal demesin bu Ahlaksızlik Namussuzluk dur
Abartmiyor.
Ülkenin ekonomik durumu ortadayken şu kadının konserine binlerce lira para verip giden andavallar olduğu sürece daha da fazla sapitmasi normal.
Kadının işi bu
Gülşen kim hiç duymadım. Böylelerini siz konustukca onlar emeline ulaşmış oluyor. Onların da istediği bu zaten ilgi çekilmek. Kim ki bunlar tanımayacaksın bu kadar basit
Saçmalıktan öte değil bence. Şarkılarından çok kıyafetleri, davranışları gündem oluyor ise gündem de kalmak için son kozlar oynanılıyor bana göre.
Rezilligin dip noktası başka açıklaması olamaz sanat , ses , görüntü namına hicbirsey yok bunu görünce kadınlardan soguyorum
yaratıcılık sınır tanımaz kızlar. gülşen ablanızda yaratıcılığını kullanmış işte kıskanmayın ablanızı :D
Siz böyle konuşursunuz ancak oda manileri götütür kazanan yine gülşen çokta umrundaydı zaten ağzı olan konuşur
Bu pespaye zaten hep böyleydi sanat adı altında sexist zihniyetini yansıtıyor gündem oluşturmaya çalışıyor her zaman yaptığı gibi.
Artık eskisi gibi şarkılarıyla konuşulmayınca gündemde olmak için böyle bir yola başvuruyor, ne yapacağını şaşırdı yani :D
Gülşen bence laf söyleyenlere inat yapıyor o da bence biraz fazla kaçıyor. Sanatçılığını tehlikeye atıyor. Bence güzel parçaları var ama heralde yaş ilerledi ondan
way mng 45 kglik dumbel gibi olmuş şişme karıya dönmüş
Gülşenin eşi olsam çok kıskanırdim edise dans yapmasını. Edisi zor durumda bırakmış
Bu kadına uyuz olmaya başladım hareketleri normal değil
TC kadınının istediği genişlik seviyesi gençler de bunları örnek alıyor
Bizi ilgilendirmez insanların tercihleri...
Byu kadının bir de Hande Yener'in dabvranışlarına bakınca nemfomanyak olduğunu düşünüyorum.
Neden abartsın isteyen istediğini yapar çık şu zihniyetten
Kalça dansına eşlik eden irkek (edis) abartmıyor da Gülşen mi abartıyor jfjfj nau nau
Bence kullanılıyor, birikerinin sahne yüzü
Ahlak kavramını yozlaştırmak için kullanılan biri
Millet parkta bahçede yol ortasında sevişmeye başladı Gülşen yine iyi a*k.
Kadın kucak kadını, oturmayı seviyor. Kendi tercihi.
artık mı. abartılmayan neyi kaldı.
40 dan snra coştu kadın
Giyimine falan ilk başta laf etmelerini doğru bulmuyordum ama bunun artık gündem olmak için yaptığını anlayınca bence eleştiriyi hak ediyor :) sende benim sorumda görüş paylaşır mısın
Çok yanlış hareket bence. Evli olduğun halde böyle davranmak hoş değil.
Bunlar swinger ilişkiler yaşıyor normal onlara göre
Abartmak değil de bunun adı saçmalık. Şımarıklık. Boş boş işler ile gündeme gelme çabası. Sıktı artık
Son isleri artik, tirti kalmis populer olmak ivin cabaliyor iste
Zavallı olduğunu düşünüyorum insan içinde kucaktan kucağa gezip gündemde kalıyor
Kesinlikle artık abarttığını düşünüyorum. Önceden en büyük savunucusuydum
Neyi insanlar konuşuyorsa, onu gündemde tutuyorsa onu yapıyor. Artık baymaya başladı
normal diyenin zihniyetine tükirim :d
Oturmadığı bir koltuk bir de benim kucağım kaldı
istediğini yapar yobazlar kudurmaya devam etsin
Yüzündeki güzellikte gitmiş ayrıca
Sıkıldım artık bu kadını görmekten cidden.
İyice sapittilar
Bazı şeylerin bokunu çıkardılar artık.
hiç umrumda değil
Evet abartiyor
Erik gibi ama yılan gibi de kafalar karışık 😅
Gülşen hanım bizde isteriz
Konuşulmak için yaptığı aşikar
Gülşen kafayı tırlattı
Böyle konuşulmak için yapıyor
Berbat ucuz hareketler
onu konuşanlar olsun diye yapıyor ve başarıyor da
Ergenken yapamadıklarını bunayınca yapmaya başladı