Magazin 1 ay Kadınlar İbrahim Tatlıses'te ne buluyordu? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 30 Derya tuna, Asena, Perihan Savaş ve onlarca kadın cidden sevdiler mi iboyu Güncellemeler: Takip Et 30 Paylaş FacebookTwitter Kadınlar İbrahim Tatlıses'te ne buluyordu? 1310 Görüşünü yaz
soruperisi Xper 7 1 ay Gecmislerine bakmak lazim belki hayatlarinda ki baba figürü eksikti ya da turkiye nin en unlusu o donemler zirvede olan imparator diye anılan bi adama ihtiyaclari vardi... bilemeyiz ruh hallerini Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ÜyeOldum34 Xper 6 1 ay Ne bulacaklar onun sırtından ünlü olmak için onlalardı.. Şimdi düzgün biri olsa üç kez beşkez evlenip her kadından ayrı çocuk yapmazdı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sormalarageldik Yoda 1 ay Para , şöhret , ses. Bunlar var adamda fazlasiyla kadinlarda bunlara düşüyor zaten Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 ay Bi ara turkiye de kro manita akimi cikmisti ilk baslatanlarda aha bunlardi tabii o zamanlarda bu ibo kadar kro olmayacagina gore ama illa sevmislerdir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
feyziiihüsnü Yoda 1 ay Türkiye’de herkesin bağlandığı en az 10 tane şarkısı var sen onu sıradan insanla bir mi tutuyorsun? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ufaklık52 Xper 4 1 ay Para, şan, şöhret, sürekli gündemde olma vs. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
EslemBarlas Xper 4 1 ay Sence? o dönem çok popülerdi e sesi de güzel parası da var yani başak bir sebep yok yani Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tsubasa2607 Xper 5 1 ay Pala remzi dirler onun namına vayy vayyyy Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mylfe343 Xper 7 1 ay Şuna bi bak şuna bi bak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ali-Rıza Yoda 1 ay Yookk be para icin bennce Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mrrrmiuw Xper 2 1 ay Para ve "güJlü sErT eRrrkek" olması diye düşünüyorum. Bir de şöhret tabiki de Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
CENK_XXL Xper 5 1 ay Kadınlar kendini kaşıcak erkeklere yakın olmayı sever. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Samimi1i Xper 4 1 ay Sen nasıl insanları seviyorsun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1013Gecmislerine bakmak lazim belki hayatlarinda ki baba figürü eksikti ya da turkiye nin en unlusu o donemler zirvede olan imparator diye anılan bi adama ihtiyaclari vardi... bilemeyiz ruh hallerini
Ne bulacaklar onun sırtından ünlü olmak için onlalardı.. Şimdi düzgün biri olsa üç kez beşkez evlenip her kadından ayrı çocuk yapmazdı
Para , şöhret , ses. Bunlar var adamda fazlasiyla kadinlarda bunlara düşüyor zaten
Bi ara turkiye de kro manita akimi cikmisti ilk baslatanlarda aha bunlardi tabii o zamanlarda bu ibo kadar kro olmayacagina gore ama illa sevmislerdir
Türkiye’de herkesin bağlandığı en az 10 tane şarkısı var sen onu sıradan insanla bir mi tutuyorsun?
Para, şan, şöhret, sürekli gündemde olma vs.
Sence? o dönem çok popülerdi e sesi de güzel parası da var yani başak bir sebep yok yani
Pala remzi dirler onun namına vayy vayyyy
Şuna bi bak şuna bi bak
Yookk be para icin bennce
Para ve "güJlü sErT eRrrkek" olması diye düşünüyorum. Bir de şöhret tabiki de
Kadınlar kendini kaşıcak erkeklere yakın olmayı sever.
Para ve korku muhtemelen
Açık çek
Şöhret
Sence
Reklam.
Sen nasıl insanları seviyorsun
kesin sevmislerdir
Para aw ne bulcak