+1 yılBen insanların yaşamlarına saygılı biriyimdir aslında, ama şu tablo rezalet.
Yani bu kişinin kendi hayatını yakmış olması, ahiretini tamamen yakmış olması beni ilgilendirmiyor, ama ergenlikte ve henüz cinsiyet geçişindeki sancılarını belki de tam tamamlamamış bireyleri etkilemeye hakkı var mı? Hayır, bunu ünlü edenler de pis mideliler ve cahil ergenler. Kim izliyor da bunları ünlü ediyor? İşte bahsettiğim kesim, bunlar da o kişilerden kazandığı paraları böyle harcıyorlar.
Hakikaten insanlık adına utanç tablosu şu gördüğüm şey...
22 Yorumla- +1 yıl
sokak ortasında ilişki yaşayan homo görmekten iyidir
- +1 yıl
@EresUnBebé Neden böylesine absürd bir kıyasta bulundunuz?
Tam anlayamadım sanırım, cinsiyetini keyfi değiştirerek, cinsiyetini değiştirene dek de tahammülü zor edepsizlikte bir duruş sergileyen, işi gücü küfür ve bel altı cümleler olan biri ile, neden sokak ortasında benim çok dillendirmek taraftarı olmadığım bir durumu kıyas ettiniz ki?
Gündemden dem vuracaktınız herhalde de, bu durumlara sebep ben değilim, bilesiniz.
En İyi Cevaplar
+1 yılisteyen istediğini yapsın, herkes özgür. tutup da laf edecek, hakaret sıralayacak da değiliz. kendi tercihi kimse karışmamalı zaten. tercihleri yüzünden aşağılanması, baskı görmesi nahoş durumlar.
ama kardeşim memlekette dert kalmamış gibi bunu da bu kadar gündeme taşımanın anlamı nedir? bize ne? bize ne faydası var? hayatımızda ne değişiyor bu bilgiyle? ayrıca bu şahsın memlekete, dünyaya ne faydası var?
20 Yorumla
Ellerinde imkan olmasa böyle bir sey yapamazdı ama bu internette iyi para var para yuzunden aklını kaybettirme yarabbim insana yoksa mala dönüsüyor
12 Yorumla
Soran+1 yılYasaklanmalı bu ameliyatlar ama yasak degıl
+1 yılHayat Parası Olana Güzel
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
+1 yılbunlar bunu para için yapıyor. bir röportajında ayda 50 100 bin sadece kıyafet ve yemeğe harcıyorum demişti. asgari ücret alan birisi 50 bin için 10 ay çalışmalı ama bunlar sizin gibilerin ilgisi sebebiyle sosyal medyadan oluk oluk paralar kazanıyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Bizle ne alakası var ya
- +1 yıl
@efsun00111 sosyal medyadan takip eden çektiği içerikleri izleyen kimler
- +1 yıl
Ben değilim. burdaki habere nazaran konuşma
+1 yılBu gönderi şu yalnızlıktan bıkan kız arkadaş sevgili arayanlara gelsin. O gördüğünüz kızların %80'i bunlar işte. Ayağınızı denk sallayın uleyn. Anlayamazsınız kimin ne olduğunu böyle bir kamuflaj kimse de yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılValla erkeklere de üzülüyorum erkek olsaydım bi de ya harbiden kız mıdır korkusu olacaktı artık her taraf prostatlı kadın kaynıyor😂
+1 yılBunları montajını yapmadan veriyolar mı acaba ya? Biraz birikmişim var yaptırayım böyle iki çift çekmecede dursun, arada çıkarır çıkarır mıncıklarım diyorum
27 Yorumla
Soran+1 yılSende mi travesti seven erkeklerdensin😀
- +1 yıl
Yooo meme seviyorum. Dikkat edersen montajı yapılmadan istedim
Soran+1 yılMontaj yok travesti ameliyati oldu meme yaptırdı vajina yaptırdı 😏
- +1 yıl
Kişiyi değil sadece memeleri diyorum baştan beri.
Montaj dediğim şey de memeleri birine takmadan sadece meme olarak almak. Offf bi de emoji koymuş sanki o anlamış dediğimi de bana doğrusunu anlatıyo gibi :)
Soran+1 yılMontaj yok diyorum anlamıyor musun sen kardes
- +1 yıl
Hala mı inat ediyorsun ya? Montajın tek anlamı videoya başkasının görüntüsünü koymak demek değil, memeleri vücuda monte etmek/takmak anlamında. Duşakabin montajı, mutfak dolaplarının montajı gibi cümle içinde kullanayım belki anlarsın.
Diyorum ki; sadece memeleri istiyorum. Estetikçi iki adet meme yapsın ve torbaya koysun alayım gideyim sadece 2 memeyi. Evde çekmecede dursun arada çıkarıp seveyim.
Lütfen başka bişey yazma gerçekten yoruldum sana anlatana kadar
Soran+1 yılBende sana gerçekten ameliyat oldu taktırdı diyorum aaaaaqqqöqklll vıdeoları da var sen git silikon meme al cekmecende sakla kendıne de taktırırsın bi gun. Fetişe bak.
+1 yılEşcinselliği savunana da yayana da her türlü destek olana da Allah hidayet nasip etsin başka bir şey demek istemiyorum. Bunları sürekli göz önüne koymaktan ne anlıyorsunuz ben anlamıyorum. Helak olmaktan ödümüz kopuyorken insanlar acaba ne kadar çabuk helak oluruz dercesine sapkınlıkların peşini bırakmakmaktan vazgeçmiyorlar. Allah sonumuzu hayreylesin..
20 Yorumla
+1 yılBeni alakadar eden bir durum ortada yok, öyle iyiyse öyle olsun. Kendisini sevmem sadece o kadar.
Altta da yine herkesi müslüman ve türkiyeyi de müslüman zanneden geri kafalılar türemiş. Ne diyim bitecek bir gün elbet.
17 Yorumla- +1 yıl
Biz görmeyiz olarak algıladım. Öyle ise evet biz göremeyiz belki fakat en azından çocuklarımıza ve torunlarımıza daha güzel bir şeyler bırakabiliriz. Yurt dışı gibi. d
- +1 yıl
aynn
- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorsun. Evet herkes dört dörtlük Müslüman değil. Fakat bu durumda doğru değil. Fıtrata aykırı bir tavır içinde. Bugün umursamazsın yarın bi bakmışsın çevrendeki herkes onun gibi. Psikolojin bozulmuyor mu hiç?
- +1 yıl
@SirinTavsan Hayır, dört dörtlük olsalar bile farketmez. Beni alakadar eden bir durum yok, benim özgürlük alanımı kısıtlayan bir durum yok. Eşcinselleri destklemiyorum fakat karşı da değilim, ha mesela erkek erkeğe yaparken görsem bi mide oynar fakat yine umrumda olmaz.
Bu karakter meselesi. Kendi fikri olmayanlar din fikrini benimser - +1 yıl
Psikolojim de bozulmuyor. Hani dediğim gibi beni veya başkasını kısıtlayan bir tane yanları yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYer altında gezen surungenler varya. Onların bile doğal seleksioyna bundan daha fazla katkısı var. İnan yılana değişmem
43 Yorumla
Soran+1 yılEvet ıgrenc
Soran+1 yılBunu para için yapan doktorların da…
Cevap sahibi+1 yılBununla aynı masada yemek yenmez ya. Biz ne hallere düştük böyle bunlar tıktık denen zırva yuzndnen milyonlar kazanıyor çıldırmamak elde değil yoksa bunu kimse. kapicisi yapmaz
+1 yılşu tipler ve bunları meşhur eden 3 iq tipler sadece oksijen israfı.
20 Yorumla
+1 yılMika hepimizden güzel oldu valla 😃 seviyorum mikayı enerjisi ve zekasına bayılıyorum. Cahil insanlara boyun eğmeden eğlencesine bakıyor, tam benim kalemim
00 Yorumla
+1 yılTrans lubunya bu şekilde mutlu ama bangır bangır göz kaşıyo estetiğin ucunu kaçırdı fazla yapay duruyo
04 Yorumla
Soran+1 yılerkekten kadına gecen biri ne kdr doğal durabilir ki… sahte cinsiyeti işe mutlu edıyor kendisini
- +1 yıl
Mika nin vücut yapısı erkek anatomisine göre estetikti bebeğim dozunu abartti bak Fransa da bir spiker de ayni işlemlerle kendini mutlu etti göze çarpmadi bunun doz ml aşırı
Soran+1 yılEskiden sempatik gelıyoru şimdi igrenc gelıyo boylelerinin içinde gizliden gizliye kadın dusmanlıgı oldugunu düşünüyorum.
- +1 yıl
%50 payi var evet hirsli oluyorlar amaan mutluysa koy popon gitsin umrumda değil
Tipe bak bundan bir kaç milyon yıl önce insan gorilden evrilmisti, anlaşılan o ki evrim tersine dönüyor gelecek yıllarda goriller insanlardan evrilecekler.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihi de ilk başta benim bir cinsiyetim yok gibi cümleler kurup arkasından gittikçe kadın olabilmek için bıçak altına yatması tuhaf
02 Yorumla- +1 yıl
@3ssude ilk başlarda benim cinsiyetim yok diyordu. Sonradan buna döndü fakat gittikçe kadın gibi olmaya çalışıyor.
Şaşırmadım. Erkeksi bir yapısı yoktu zaten. Yavaş yavaş dönüşüm geçiriyor. Kadın olacak belli. Her koyun kendi bacağından, beni ilgilendirmiyor.
00 Yorumla
+1 yılberbat olmus zaten bir seye benzemiyor daha kotu olmus
10 YorumlaBöyle tipleri piyasa yapmasında millete gençlere reklam yapmanızda sizde ahirette mensupsunuz ülke iyice çığrından çıktı top tüfek ne ararsan var yakında roketlerde çıkar Allah affetsin sizi
10 Yorumla
+1 yıldünya git gide daha çirkin bir yer olmaya başlıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu gereksizi izliyen mi var abi her gereksiz tipi fenomen o bu yapıyorlar ya ben bu hıyarı yanlışlıkla 10 sn ye izlemiştim zaman kaybı deyip kapamıştım bu kimdir yaa hhaha
20 Yorumla
+1 yılBende ne zaman yaptıracağını merak ediyorumdum. Yakışmış 👍🏻
22 Yorumla- +1 yıl
Eğer o değişmeyi istediyse ve bunu kendine de yakıştırıyorsa bende yakıştırırım. Böyle seviyor kendisini ve bende dalgalarını severim onun, en azından yerinde konuşuyor ki yaptığı cuk oturuyor. Sağdan soldan görmeyle dolu hallere bürünüp, gözleri boyamıyor. Kendi istedi ve beğendi bende arkasında durarak gülümserim.
İyi geceler diliyorum 🤗
Gençlerimizi bu tip sapkınlardan korumalıyız gerçekten geleceğimiz tehdit altında
20 Yorumla
+1 yılÜç gün sonra başlar budaaa sütyen takmak zorunda mıyız diye videolar çekmeye 🤣🤣 hiç bişeye benzemiyor itici buluyorum.
00 Yorumla
+1 yılEstetik sektörüne para girişi lazım böyleleri olmazsa batarlar. Bana kalırsa görüntü kirliliği.
00 YorumlaBen bu kadından nefret ediyorum yaa hareketleri çok cringe. İnsan mastürbasyon yaparken kendini videoya çekip atar mı? Rezil bir kişilik.
00 Yorumla
+1 yılFıtrat değişmez mika bey bunu sende biliyorsun estetik yerine bu hastalığın sorunun tedavisini para harcasaydin daha iyi olurdu
00 Yorumla
+1 yılYa ben estetiğe karşıyım. Ondan güzel bulmuyorum. Yoksa güzel kız bir şey diyemem.
02 Yorumla
Soran+1 yılKız degıl erkekti kadın oldu
- +1 yıl
Offf.. dönüşümün kralını yapmış yani. :) Helal olsun.
+1 yılZengin erkek bulmak övülecek gurur duyulacak bir şey mi? Nyse soruya gelecek olursak beğenmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılGurur duyulacak bir şey yazmadım
+1 yılGüzel olmuş. Zaten kimse lgbt ile ilgili görüş istememiş iyi veya kötü bu kadar tepki ne anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılmide bulantısı geciriyorum bu cocuğu gördükce ve instada bunu paylasan her sayfayı engelliyorum net
00 Yorumla
+1 yılBu bu çocuk allah affetsin, çirkin ördek yavrusuydu. Nasıl bu kadar seksi, güzel bir 'kız' haline geldi? Allah'ım bana da para ver nolur! :D
00 YorumlaBen cidden artık korkuyorum mika dan. Tamam komik ama bu kadarı da pes.
Klip yapmasına da az kaldı 😂00 Yorumla
+1 yılBu ne ya rakiplerimiz iyice arttı kızlar. Herkes. Kadın oluyor etrafta erkek kalmadı. Erkeklerin yorumuna bakılırsa baya da begenmmısler ıy cok midesizdsssiniz ya
10 YorumlaYa ben askere gidip bu gôt oğlanı rahat etsin diye uğraşmak istemiyorum off
10 YorumlaBu nasl kadn bn anlamadm yaa erkekten mi dönme yüzü tuhaf yani
10 Yorumla
+1 yılKusasım geliyor aw evrime inandıracaklar en sonunda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun zengin erkek sevgilisi olması onu iğrenç biri olmaktan çıkarmaz ki sadece iğrenç bir erkeğin zengin bir sevgilisi var dedirtir. 🤗
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt igrenc ama erkeklerin yorumuma baksana çoğu azmıs buna bile
Cevap sahibi+1 yılNormal o canım sineğe bile yürüyecekelr var burada 😃
+1 yılMükremin gibi hamileyim der Bi ay sonra 😂😂
00 YorumlaGöğüsleri mi var şimdi bunun
Paralar hep bunlarda ne ilginç
Paralar aşkına01 Yorumla- +1 yıl
Para cok yanlis kisilerin elinde
Gizli Üye(25-29)+1 yıltipsiz ama transların açığa çıkması iyi bir şey
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden iyi bşr sey
Cevap sahibi+1 yıllgbtyi destekliyorum, özgürlük için
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnde ki duruyor mu hep merak ettiğim konu 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kdr kadın olmaya meraklı meme bile yapmıs orayı da kestirmiştir inst post altına kadın olmak bana cok yakıştı yazmıs. Ben cinsiyet degıstırme ameliyatı yazmıştım ama KS degıstirmis
+1 yılYeminle çirkin değiliz sadece fakiriz
31 Yorumla- +1 yıl
Ah be senden bile iyi olmuş be güzellik. Para nelere kâdir..
Gizli Üye(18-24)+1 yılGereksiz ünlenenlerde bugün. Ayeica çok sapık birisi otelde yatağın üstünde değişik hareketlet yapıp kendini tatmin edecek sesler çıkarırken ifşasi yayılmıştı
11 Yorumla- +1 yıl
Okadar olucak oda Boyle gundemde kalıyor
+1 yılValla parayı en güzel değerlendiren kişi benim gözümde. Yeniden yarattı kendisini.
00 Yorumla
+1 yılYani ne bilem bisey desem şimdi laf etcekler ama yok yani olmaz
00 YorumlaAlçak eşcinselin teki
11 Yorumla
Soran+1 yılHemcinslerinin yorumuma bakılırsa erkekler erkekten dönme kadınları cok sevıyor
+1 yılGöğüs estetiği yaptırmayan ben kaldım ülkedeee
11 Yorumla
Soran+1 yılBende kaldım
Neden diye sormazlarmı bayan abi
19 Yorumla
Soran+1 yılZengin erkek sevgilisi var
Soran+1 yılEe benim gibi hakiki kızlar sürünüyor fakirlikten bu paraya para demiyor bi de zengin masraf ödeyen sevgılısı var dünya tersine dönüyor heralde😀😂😂
Soran+1 yılBu mu kadınsı davranıyor😅 ağzından küfür eksik olmuyor kufur etmek kadınsılıksa olabilir
Soran+1 yılBazı erkekler travesti seviyor
Erkek mi kadın mı
20 Yorumla- Magazin konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç bir varlık
20 Yorumla Allah kabul etsin
20 Yorumla
+1 yılbuda bi kadin olamadi ha
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık oldu..
Kadın mo bu erkek mi anlayamadım ki
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek ama kadın oldu..
+1 yılBenimkilerden büyük olmuş mk hshshshs
10 YorumlaKim o. Lut kavminden olduğu kesin ama.
10 YorumlaMagazin konusunda 690 cevap paylaştı. Hem pipili hem memeli
Hızlı ve ofkelideki gibi10 Yorumla
+1 yılEski hali benden yakışıklı
00 Yorumla
+1 yılBu ne be paranın gücü de hakketende var mış 😂
00 Yorumla
+1 yılKınamak istemiyorum kınamak istemiyorum..
00 YorumlaBen bunu en baştan kız zannediyordum...
00 Yorumla
+1 yılbu erkekten kadına mı dönme
00 Yorumlabu da heryerini yaptiriyo
00 YorumlaHa gayret! Ortaya bir şeyler çıkacak..
00 YorumlaHarcadığı paraya yazik
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne