Bazı insan balık etli dolgun kadın sever ben zayıf ve minyon kadınlara bayılıyorum, sizce Gülşen fizik konusunda
değil mi

Bazı insan balık etli dolgun kadın sever ben zayıf ve minyon kadınlara bayılıyorum, sizce Gülşen fizik konusunda
değil mi

Buda iyice Suyunu Isındırdı Hiç Utanma Namus Ahlak yok ki Tabi nerden bilecek Ne Kadar kazanirsam ne kadar şöhret sahibi olursam kar avantaj dir kafası pislik zihniyet Ülkemizde Laiklik diye diye gotunu başını açanlari sınır dışı edilmeli ve Tecavüzcu sapıklar Masumlara kıyan nice pislik onlar idam edilmeli tabiki masuma kıyan Tecavüz cu itler orasını burasını açan o idam olmaz tabiki de ona da yasak getirilsij kurala uymayan sınır dışı
Cevap
14Cevap
Göğüs kısmındaki tüyler vaya kötü duruyor. Bir de rengini beğenmedim.
Neşet Ertaş gibi ceketini çıkarmak için izin isteyen gerçek sanatçılardan donla sahneye çıkan bu gibilere kaldı millet yorum yok
gün bugün
Transparan giymeyi seviyor
Ama hep kendini tekrar ediyor
Farknda degl
Avam bir görüntü
Kadn sanatcılarn bir yerlerini gösterme çabası içine girmeleri ucuzluktan başka bir sey degl
Erotik show için üstü seksi, güzel. Altı berbat, hiç bir yer için güzel değil. Nereye kusuyoruz
İlk zamanlarda destekliyordum insanların karışmasını saçma buluyordum ama sonralari bu olaydan prim yapmaya başlaması hoş olmadı
aynen
Zayıf ve minyon olup seksi olan çok kadın var ama Gülşen bir ölçüt olamaz benim için. Hortlak gibi oldu çok severim o ayrı...
yani bir tık kilo alsa daha iyi
Iyice kendini kaybetti klipleri bile seks kokuyor pislik
hahaha
Abi bunlar kendilerini açınca neyi ispatlamış oluyorlar ya da kendilerini daha güzel falan mı zannediyorlar
Çok güzel ya her renk her model yakışıyor kadına
bende bayılıyorum
Bence çok cılız.. az et lazım ki güzelliği ortaya çıksın o ne iskelet gibi😅 şarkılarını ailecek dinler severiz..🤣🙏🏻
Hep aynı haberler baydı artık anladık rahat giyinmeyi seviyorsun Gülşen
aynen kadın rahat
İğrenç. O değil vücutta yok neyi sergilemeye çalışıyorsa
Hep yıkıp geçiyokar zaten lafta
kötümü
evet ama bence güzel ideal ne büyük ne küçük tam bir avuç
Karın kası ameliyatı olmuş.
güzel olmuş
Bu kadın balık etliyse ben neyim acaba? Bunun neresi balık etli? 🤦♀️ Kiyafet ise gerçekten kötü , ben beğenmedim.
okuman yazman yok galiba iyi oku bu kadın balık etlimi yasıyor
Hiiiii özür dilerim 🥲 Yanlış okumuşum 🥲
saun değil tallım
Şu kadına bayılan yokluktadır.
hahaha
İnsanda azıcık edep olur be yemin ederim millet kafayı yemiş bune ya
Gülşen'in makyajsız halini görsen korkup kaçarsın makyaj hiledir
Bu kadından haz etmeyen tek ben olamam
cehenneme coming
neden
Anca uzaktan bakıp iç cekersin sen de 😬
sorma