Şahane bir adam değil mi ya <3
Yani o çocukların o servete de çok ihtiyacı vardı zaten adamın her çocuğu zaten babalarının yaptığı işlerin birini miras almış deli para kazanıyor o sözleşme sadece sosyal hareket olsun diyedir
Bu eski ABD başkanı Trump in sıfırdan zengin olması gibi tabi tabi sıfırdan 🤣🤣
kadınları mutlu edecek bi haber. ve bi trend olacaktır bence. popüler olabilir ünlüler arasında. kendisine de hava katmıstır. gerci adam zaten gayet havalı. karizma. kişisel değerlendirmemi yapmak istemiyorum. kendi kararıdır hayırlısı diyelim. hukuki boyutu varmıdır tabi bi de o var. bunu neden biz biliyoruz onu dısarı niye sızdırıyor o bana garip geldi. yapsın sözlesmesini orada kalsın misal. neyse bayanları sevindirecek bir haber bu o acıdan iyi bence:D
Nerden baktığınıza bağlı elbette ama o kadar saçma bir durum olmuş ki kelimelere bile dökülmez. Bu konuda hassas isen bunu bu yöntemle değil, evvelinden çocuğunun özüne bunu yerleştirerek yapabilirsin. Ne yani şimdi servetini aldıktan sonra yani anlaşma bittikten ne yaparlarsa yapsınlar olayına dönüyor
David Beckham oğulların da kadına yönelik şiddet eğilimi görmüş olmalı..
Belki de Beckham, oğullarının birlikte olduğu kadınlarla yaşadıkları ilişkilerin de yolunda gitmeyen bazı olumsuz şeyler farketti.. Ve oğullarını korumak iç güdüsüyle onlara böyle bir kural koydu..
Oğullarına karşı bu konu da güveni tam değil demek ki..
Güveni tam olsa, böyle bir kural koyarak çocuklarını adam etmeye çalışmazdı bence..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Victoria gibi eşim olsa bende kadına şiddete karşı olurdum :) Bu işin şakası tabii. David bu konuda belli olan dünyaya mesaj vermek , bir farkındalık yaratmak istemiş. İnsanların idol olarak kabul ettiği bu kişilerin farkındalık yaratan girişimlerini taktir ediyorum. Ama tabi inşallah çocukların bu beyan edilmiş prangasını kötüye kullanmak isteyen insanlar çıkmaz. Çünkü dünyada hep böyledir. Tik iniz varsa tik iniz ile oynarlar , korkunuz varsa korkuturlar , zaafınız ne varsa üstüne giderler. Çocuklar daha genç , temenni ederim ki kontrollerine hakim olurlar.
Hep alfaydı, futbolculuğuda öyleydi. Neville birgün Spice Girls’ü izlerken Victoria Beckham’ı işaret ederek, onunla evleneceğim diyor, o zamanlar yeni Manchester’de Spice Girls ise kasıp kavuruyor. Lordlar kamarasına giremeyecek olsada o bir Ser David Beckham, futbolcularımıza en iyi örnek.
Yabancılarda zaten artık kadına erkeğe hayvana lgbt bireye veya herhangi bir canlıya karşı zarar vermeme konusunda baya bir üst düzeydeler. Oralarda da bizde olduğu gibi Man kafalar elbette mevcuttur ancak toplumun geneli bu konularda saygılı ve bireysellik hakim olduğu için bana zararı olmadığı sürece umrumda değil istediği gibi yaşasın modunda kimse kimseye karışmıyor. Ben bu hareketi ben size güveniyorum ama yine de gözüm arkada kalmasın çocuklar her zaman kendinize dikkat edin iyi bir imaj çizin diye tembihlemek anlamında yorumladım. 🌸
Anlamsız buldum biraz. Kendi yetiştirdiğin çocuğa güvenmiyor musun bu noktada? Gündeme gelmek için yapılmış gibi düşünüyorum. Kadın veya erkek hiçkimse birbirine öz savunma dışında şiddet zaten uygulamamalı ona bir lafım yok ama biraz popülist bir çıkış buldum. Birileri david bekcham böyle bir şeye ihtiyaç mi duyar akılsız kız diyebilir bana evet doğru olabilir ama benim aklıma ilk bu geldi. Belki de gerçekten iyi niyetli bir şeydir ama anlamsız buldum. Gerçi kimsenin hayatını bilemeyiz. Belki de şiddetin içinde büyüdü ve kimse bunu yaşamasın istiyordur ama bana popülist bir çıkış gibi geldi sadece.
Emin misin ilk cümlene istinaden söyledim sonrasına kısmen bende katılıyorum bence senin ne yazdığından haberin yok teşekkürler.
Ne ukalalık ama şaşırdım mı asla sen kendi dünyanda yaşa lütfen rahatsız ettim çok belli
Alakası yok. Evlatlarına bunu gene evlatlarını korumak için demiş. Bir dünya para kalıcak bu çocuklara... Biri bir kadına vursa dava açsa kadın milyarderlik alıcak karı 1 tokat sayesinde... Sonuç olarak feminizimle alakası yok ama alfalıkla var. Alfalık kendini düşünme sanatıdır. Çocuklarını düşündüğünden dolaylı olarak kendini düşündüğünden söylemiş.
Gerçek erkek kadına vurmaz... Çünkü zayıf olduğunu dünyaya ilan etmektir... Bunun yerine o kadını terk etmesi ise bir alfalık bir değerli erkek olduğunun kanıtıdır. Bir daha asla o kadına zaman ayırmaması para ya da ilgi vermemesi ise ayrı bir seviyede maskülenliktir.
O yasa gelmis ama kadinlari tanimamis😂 bunu bilen bi kadinin o cocuklara nasil eziyet edeceklerini en iyi bilene yani yine siz kadinlarin takdirine birakiyorum. Bide boyle şov yapan adamlari oldum olasi sevmem. Adam gibi olsun cocuklarina iyi ornek olsun onlar zaten bisey yapmaz. Kendi icinde biseyler var ve zorla durduruyor ya da durdurmuyor ki boyle bisey yapmis. Kisaca nereden bakarsaniz bakin tamamen sacmaligin daniskasi bi hareket. Boyle hukuk adalet insanlik bilmeyen populist insanlarin hosuna gidebilir ama gercekte sacmaliktir.
Böyle şeylere gerek yok. Johnny Depp-Amber davasından sonra kadınların ne kadar tehlikeli olduğu ortaya çıktı. Oscarlık iftira rol yapan kadınların olduğunu unutmayın
Her insan evlatlarına kadına şiddeti aşılabilir, öğüt verebilir ve bu davranışın kötü bir şey olduğunu evlatlarına küçükken aşılayabilir. Ama herifin yaptığı hoş bir şey tabi ki kadına şiddet yapılmasın diye uğraşıyor ailesi için ama bunu "tehdit" ile yapıyor. Düzgün bir eğitim, öğüt ve nasihat ile yapması varken zorbalık yapması hoş değil.
Tam bir çakal nerden yükseleceğini çok iyi biliyor.
Mantıklı düşünün neden böyle bir şart koyma gereği duysun, çocukları öyle bir şeyi neden yapsın gerek duysun ayrıca böyle bir şeye ortamın kralı vardır adamlarda bu bir iki göz önünde insanlar bunlar isterse gözönünde olmasınlar sıradan bir vatandaş bile olsa kan alırlar bir tarafından İngiltere ula burası İngiltere
Bence de şahane bir adam. Hatta adamın dibi. Kadına kalkan el kırılsın. Kadınlar melektir. Özellikle benim birtanecik eşim. Kendisi bembeyaz kanatlaı bir melek olur. 😇😇😇😇😇😇😇🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Reklam kokan hareketler bunlar.
David Beckham zaten ingiliz devletinin sisirdigi bir reklam balonudur. Beyefendi de kadın yalakaligi üzerinden reklamın gücünü etkin kullanmaya çalışıyor.
Şiddetin her türlüsüne karsi olmakla, kadına şiddete karsi olmak aradinda ne fark var?
Çünkü bir tanesi acayip pirim yaptırıyor, diğeri ise kimsenin umurunda değil.
İngiltereden bahsediyoruz ingiliz anayasadında adamın ecdadına kır belini ali dayı oynattırırlar türkiye gibi muz cumhuriyeti mi
Korumalı sahiplenilmeli dikkat edilmeli ne saçma cümleler yahu bunlar bağnaz kör cahil ataerkil kafalar için evet kullanabilirsin ama ben kabul etmiyorum kadına erkeğe çocuğa doğadaki hiç bir canlı şiddet görmemeli.
Yeni yapmışsa Amber ve Jonny Deep davası etkili olmuştur. Adam olun insan olun uğraştırmayın ln beni bakın neler yaşanıyor diye koymuş olmasın o maddeyi.
İyi fikirmiş. Ama tabii o terbiyeyi verip veremediğine emin olmamak demek bu, alfa bi insan böyle bi şart sunmaya ihtiyaç duymaz
Bu zaten yasa olmalı ve üzerine varolan mal varlıkları da ailesine geçirilmeli. Ailesi yoksa devlete geçmeli.
vay david be
gerçi zaten brocklyn aşırı karısına düşkün o öyle bişey yapmaz karısı şuraya s*ç dese yapar öyle birisi
peki bunun uygulanması nasıl olacak? kadın adli tıp raporu alıp beckhamın avukatına mı başvuru yapacak
Hakliyken haksız duruma düşmemek için imzalatmistir sonuçta zaten böyle bişey yapsalar elinde ne varsa alıyorlar akıllı adam beckham dahi dahi
Bu adama öteden beri aşığım. En guzel erkek poposu da bu adamda olabilir😅 bu hareketiyle bir kez daha gonlumu kazandı. Ah victoria ne sevap işledin kiz. Her sabah yaninda boyle bir taşla uyanmak guzel olsa gerek.
bu şahane bir şey değil elbette.
önce oğullarını o görgüyle terbiyeyle kadına şiddete karşı olarak eğitecek büyüteceksin.
yoksa sen kadına vurma ben seni paradan mahrum bırakmayayım demenin babalıkla bir ilgisi yok bence
Kusura bakmayın ama şiddeti asla sevmem de hak eden dayağı yer bir erkek mesela bir kadın aldatınca kadın o erkeği dövünce herkes gülüyor çok video var herkes kadına iyi yaptın diyor ama kadın erkeği aldatınca erkek kadına vurunca direkt o kadın vuramazsın falan diyor madem kadınların dayak yemesini istemiyorsunuz kadına şiddet değil insana şiddet hayır diyeceksiniz bana el kaldıran kadının ağzını yüzünü kırarım kimin haddine el kaldırmak kadın erkek fark etmez
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş