Baba oğul kavgasında kim haklı? İbrahim Tatlıses mi yoksa Ahmet Tatlı mı?

Sizce kim haklı?
Sizce kim haklı?
Beyaz Magazin'e konuşan Tatlıses, O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o yedi tane dükkan verdim. En güzel dükkanları batırdı. Bir insana yedi dükkân verirsin yedisi de batar mı?" dedi. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı
Ahmet Tatlıses babasının suçlamalarına yanıt verdi ve babası hakkına "Kendisinin akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim arttı" açıklamasında bulundu.
Güncellemeler
+1 yıl
Ahmet Tatlıses babasına vasi atanması için mahkemeye başvurmuştu.2. Sayfa'nın haberine göre; mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi. Baba ve oğul arasındaki bu çekişme bir süre daha gündemde kalacak gibi görünüyor. Sizin görüşleriniz neler?
Güncellemeler
+1 yıl
Oğlu Ahmet Tatlıses hakkında korunma talebinde bulunan İbrahim Tatlıses ret yanıtını aldı.
Güncellemeler
+1 yıl
Şanlıurfa’da yaşayan Adalet Sara, “O kara peçeli ve oğlu var ya; evime domuz yağı sürmüşler” sözlerini kullanan İbrahim Tatlıses’e hakaret davası açtı.
Sözcü Gazetesi’nin haberine göre Sara, avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.
Sara, “Kıyafetlerimden dolayı bana ‘karayılan’, dini inancımdan dolayı ise bana ‘büyücü’ dedi” diyerek, bu şekilde hakarete uğradığını ifade etti.
Baba oğul kavgasında kim haklı? İbrahim Tatlıses mi yoksa Ahmet Tatlı mı?