Ersoy'un 1 milyon liralık çantası magazin gündemine gel

Bir çanta belki de bir sma hastası çocuğa umut olurdu.. Daha bugün tv de gördüm bağışı henüz toplanamayan bir sma hastası yardım etmiş olsa da bitmiyor ki ihtiyaç sahibi yine yardım etsin çok mu önemli o çanta ölüm kalim meselesi değil tamamen lüks tamamen israf..
Çantayı sevdim bu çanta yerine bunun benzerini alıp takmak daha makul diye düşünüyorum. Yani çanta veya ayakkabıya milyon dolarlık servet harcamaya gerek duymuyorum. Hayatta yatırım yapılacak onca şey varkenken bu tarz insanları anlamıyorum dersem yalan olmaz. Paran madem bol bunu süse gösterişe harcayacayıp duracağına git ihtiyacı olana yardım eli uzatmayı dene.Kızlar Bir Adım Öne
Eig için Teşekkürler☀️🌈
İsterdim böyle bir çantayı alacak ekonomik güce sahip olmayı. Kadının milyon dolarları var canta TL fiyatı yüksek görünüyor ama aslında çok da pahalı değil öyle bir kadın için
İşte Rahmetli Zeki Müren tüm sahip olduklarını bağışladı gitti.. Yaşadığı şöhret olduğu dönemde lüks arabaya bindigini görmedim.. Bunlar sanatçı falan değil..
Cevap
9Cevap
İstemem
Ya zaten sanatçıların eşyalarinin coğu sponsor oluyor belki de öyledir bilmiyorum hani o kadar fakir aç insan var onlara yardim etse desem belki de ediyordur bilemeyiz
Vijdansizlar millet ekmek bulamazken bir çanta alıp ben burdayım demek ne iğrenç birdehakj sanatçı halkına uygun olmak lazım diye dusunuyorum
Allah'ım senden sual olunmaz ama yani ne biliyim 1 milyona çanta alacak akıl yoksulluğu da saçma be ;)
Bana ver desem vermez
Allah'ım hayalimdeki arabanın iki tekeri kadının kucağında yatıyor 😮
Çantaya bak be bir çok insanın hayalindeki hayatı yaşamayı sağlar
Bir ev edio boş ev doldurması sizden şu zamana göre. Yaşanılan şehir değiştirir durumu tabi.
100 liralık, içinde 1 milyon olan çanta benim olsun isterim ahah
Suç onda değil bulmuş eşekleri vuruyor kırbacı haha
Param olsada almam bu kadar pahali bir çantayı. yurtdisi tatil ve sosyal hayatım için kullanırım
evlat olsa sevilmiyecek şekilde bence zevk meselesi...
bi şeye benzese güle güle kullansın diyeceğim gerçekten de ama ahsnb
Bu kadın nerden kazanıyor bu kadar parayı yahu
Satmak için isteyebilirim
İsraf ya.. Bari bir şeye benzese🙄
1 milyonum olsa araba alırım :(
Bir çanta ya o kadar para vermezdim
1 çantaya 1 milyon lira vermem
İsterim. Satıp Kanada'ya yerleşirim
@Sadeşık Tüh :(
İsterim
Hemen satıp ev alırım
Bedava verseler yine takmam bu çantayı..
Kadın efsane ya
Ahhh ahhh kurtuluşun o cantada
Istemem olsa da tarzm degil
1 milyon tl'yi bu çantaya mı vermiş? Ena-
Hayır
Gösteris budalası
Ne poğa yarıyor?
Nzmamsnznsnsnbssb
Bedava verseler takmam bu çantayı enayi işte😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?