Özellikle erkek için gerekli. Medeni kanun gerektiğinde erkeği korumayı geçtim, bir saniye bile olsa düşünmediğinden, kendilerini golddigger ablalardan ve onların şerlerinden korumuş olurlar. Tersi de geçerlidir ama kabun kadını korur. Akıllı insandır, öperim gözlerinden.
Bir kadın veya erkek güvenmediği ve evlilik sözleşmesi imzalatma gereği duyacağı bir kişi ile evlilik düşünmemeli.. Bu durum çiftlerin birbirine sevgi ile değil, maddiyatla bağlandığının bir göstergesi bir nevi. Seven kişi evlilik sonrası malım mülküm elden gitmesin hesabı. yapmaz bence. Britney Spears mantık evliliği yapmış 😃
Britney için gerekliydi çünkü babasıyla olan olaylarından dolayı özgürlüğünü yeni kazandı aynı şey yaşanmasın diye mantıkende evlilik sözleşmesi yaptı evlendiği kişiye hiç güvenmiyordum fakat sözleşmeyi kabul ettiği için artık gerçekten sevdiğini düşünüyorum umarım Britney artık mutlu olur
Ya kadin zaten kendine yeni gelebildi. Üstüne bide adamın boşanalim şokunu çekemeezdi. O kadar servetim varken bende sözleşme yaptırırdim açıkçası ne kadar da seviyorsam bazı şeyleri garantiye almak gerek.