#zarahaddinibil o nimet sizi çarpsın , Ayaklar altında siz kalın İnşallah ve inşallah— Yıldız Tilbe (@YildizzTilbee) June 11, 2022

#zarahaddinibil o nimet sizi çarpsın , Ayaklar altında siz kalın İnşallah ve inşallah— Yıldız Tilbe (@YildizzTilbee) June 11, 2022
Yıldız tilbe dinlemem fakat benim düşüncem şu bir insanı sev sevme farketmez bazen öyle durumlar oluyor ki sevmediğin hatta kanlı bıçaklı derecesinde kavgalı olduğun biriyle bile bazı durumlarda ortak karar alınabiliyor ortak hareket edilebiliyor.
Yıldz Tilbe dinliyorum tabi dinlemez miyim?
Şarkıları, sesi bir harika şifa kaynağı resmen
İlaç gibi geliyor bu kadının sesi..
Sanki her derde, deva gibi..
Tavsiye ederim herkese 😃
https://youtu.be/gJxqjGv0jFs
En çok bu şarkısını seviyorum
Nimetle şaka olmaz. O ekmeğe muhtaç insanlar var. Ekonomi bu durumdayken bide bunu yapmaları resmen milletle dalga geçmek. İnsan bir şey yaparken önünü arkasını düşünmeli
Dinliyorum arada
Cevap
4Cevap
Dinlemiyorum, ama duyar kasmış aşırı yapmacık
Taş koysalardı, cam koysalardı yani ekmek bilerek yapılmış, sansasyonel haber olması için planlanmış bir hareket bana göre. Ekmek değil de çikolata şeker olsa yine aynı tepkiyi alırlardı, ekmekle biraz daha fazla söz konusu olmak istediklerini düşünüyorum.
Dinlesem de dinlemesem de haklı ve yerinde bir isyan olmuş. Zara nın yaptığı saçmalığa anlam veremedim. Provakasyon olduğuna eminim
Yıldız Tilbe haklı ama bazen saçma çıkışları da oluyor. Bir defasında İsrail'e tepki gösterirken "Hitler'den Allah razı olsun." demişti.
delikanli valla bu kadin yeminle plitikaci olsun en azindan adam gibi adam kimseye taviz vermez
sokak hayvanlarının öldürülmesi gerektiğini söyledikten sonra sözlerini kaale almaz oldum
Allah Yıldız Tilbeye'de ekmek kırıntısı nasip etmesin çokça amin
Haklı nimete terbiyesizlik yapmışlar
İşlerine gelince nasıl da Allah'ı anıyorlar.
Dinlemiyorum doğru demis
Zara’ya mı etmeyecek çok zor
Geri*'zekalı bu kadin
Haklı yıldız tilbe
Iyi demis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?