Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Merve Boluğur; “İstersem koluma birini takarım. Çok basit bir şey. Benim bir dakikamı hatta saniyemi alır. Mevzu o değil. Ben gerçek, derin bağlar kurmayı sevdiğim için seçiciyim.” dedi.
Peki sen, “İstersem koluma birini takarım. Çok basit, bir dakikamı hatta saniyemi alır.” diyen Merve Boluğur kadar iddialı mısın? #magazin
“İstersem koluma birini takarım. Çok basit, bir dakikamı hatta saniyemi alır.” diyen Merve Boluğur kadar iddialı mısın?
Evet koluma takacağım birini hemen bulabilirim bu konuda iddialıyım da. Ancak koluna takmak önemli değilki onunla bir ömür ilişkiyi yürütmek olur. Bir günde koluma takacağım kişi benimle aynı duyguları hissedemez gerçek bir sevgi olmaz. Gerçek bir sevgi emek istiyor bir gün de olacak bir şey değil gerçek bir ilişki. Yoksa bulmaya bulurum iddialıyım çekiciyim güzelim. Gönlüme hitap etmeli. Bu kadar ucuz değilim bunu yapacak kadar kendime bunu yakıştırmam ben duygusuz değilim. Günlük ilişki insanı değilim kısacası.
Bu kadar iddaalı olmaya gerek yok ama şöyle de bir gerçek var ki ülke aç erkeklerle dolu istese harbi kadın koluna birini takar. Önemli olan gerçek sevgi. İlk defa mantıklı bi cümle kurmuş
Şu kadın çok güzel ve başarılı bi oyuncu ama son zamanlarda kafayı yediğim için harcanan kişilerden birisi ve dediğine gelecek olursak elini sallasa ellisi olan bi kadın
Parasına güveniyor tabi Nasılsa para var herkesi alırım kafasında ya gündemde kalmak için yapıyorlar alıştım artık bu laflara böyle kendini beğenmiş insanı takmayacsn akıllı olan peşine sazan gibi düşmez zaten sadece para için
Evet ülkede her kadın yapabilir de bu kadının özgüveni bi başka, çok güzel ve bunun farkında o yüzden böyle bir cümle kullanmış, herkes deli diyor ama bence çok tehlikeli
evet. dd ama bunu bana düşündüren gözlerimde kaybolan cadılay ben mâsumum tabi aytık korktuğum için kimseye bakmıyorum doğru kişiyi bulmayı bekliyorum ama hayırlısı bakalımm 😇
Merve kadar akılsız kendimi beğenmiş olmadığımız için ve diğer insanları bu kadar aşağıda görmediğimiz için biz merve gibi olamayız. Türk kızının nirvanası merve herhalde. Kafayı yemiş. Şöyle konuşam kızlardan inan tiksiniyorum
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > “İstersem koluma birini takarım. Çok basit, bir dakikamı hatta saniyemi alır.” diyen Merve Boluğur kadar iddialı mısın?