Kim güldü ki Mükremin'e anlamadım. LGBT karşıtı biri değilim ama Mükremin LGBT karakteriyle var olan biri değil. Olaya bir hastaneyi, bir bebeği alet ediyor, kendinden çıktı. Kendisi hiç bakmış mı yorumlara bilmem ama videolarının altında bu olaya inanan binlerce küçük çocuk var.
Hazal kaya haklı kendi çapında ama. Hazal kaya iyi geliri olan sosyo ekonomik kültür üst düzeyde imkanı yüksek olan bir çocuk annesi. O bu güç ve psikoloji İle çocuğuna yetebilir yardım alır özel eğitimler alır doğruyu öğretir. Peki alt sınıfta olup çalışmakta olan kadınlar anneler evde bıraktığı çocuğuna be kadar müdahale edebilir. Anasından doğan TikTok açıyor mükremine bakıyor. Bergüzar daha gerçekçi bir eleştiri yapmış o daha çok haklı ✅
Ya bu hazal denen bacaksız her yerden çıkmaz zorunda mı? Birisi bir şey söylesede ona cevap versem zihniyetinde. Sıfır oyunculuğu farkedilip işsiz kalınca gündeme gelmeye çalışıyo heralde. Bir beyinsiz diğer beyinsizi savunmuş. Çokta önemsememek lazım.
Aylar önce instagramdan nedir bu olay diye bakmıştım ardından gülüp geçtim birkaç gün sonra da sosyal medya hesabımı sildim. Şimdilerde ise buradan ve youtube üzerinden bu şahsın haberlerini görüyorum. Aslında herkes takmasa, sürekli etkileşime sokmasa bu tür şeyler yayılmaz. Kendiside sıkılır bırakır.
İyi madem hazal kayada toplum ahlakına aykırı bulmuyorsa kocası tam tersine lgbtli birey olsa ya da babası kardeşi kimse artık ne halt yiyecek ne var bunda deyip erkekle yatan kocasıyla hayatına normal devsm mı edecek. Böyle söyleyen hiç bir ünlünün nanoş bi sevgilisi olduğunu görmedim. Kendi cinsiyle ilişkiye girenini ya da evlenenenini de görmedim. Sağıklığa böylr konuşmak kolay. Madem öylr oğlunu cinsel yönelimsix büyütsün, pembe de giydirsin etekte giydirsin. Nasılsa cinsiyeti yok.
Şu Bergüzar Korel kadar boşuna duyar kasan, duyarcı görmedim. Kendisi instagramda aşkla (!) kocasını paylaşıyorken, hatta Halit Ergenç'in nasıl kocası olduğunun hikayesini bilmeyen yok sanırım? Hazır Londra'ya yerleşmişken gereksiz Türkiye gündeminden de uzak dursun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saygı hak edene gösterilir, dikkat çekmek, para için şaklabanlık yapanlara saygı gösterilmez. Ayrıca ne eğlenmesi? Kim eğlenmiş, kim gülmüş? Allah herkese akıl fikir versin. Bende Hazal Kayayı aklı başında biri zannediyordum. Herkesin evladı var, Allah göstermesin ama kendi çocuğu da böyle olduğu zaman destekleyecek mi bakalım.
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Şu yorumu yarım yamalak okuyup da altına; Sen aman anne olma, olamazsın gibi hakaretler eden beyins*zler! Sizin ne haddinize acaba, benim anne olup olmamam. Kınadım mı da yorum yapıyorsunuz! Vallahi bir daha yorum göreyim, mahvederim.
Bu kişiyi savunmak ne alaka ya ayrıca bu kadın neden her şeye tepki gösteriyor kendince göster illa halka açması mı lazım tepkileri ülkede bir sürü dert varken bugün Hazal hanım şuna da karşı çıkmış haberi mi görücez her zaman yeter ya kurtulalım şu şovlardan geleceğimiz için bir şeyler düşünelim akıl yarıştıralım artık canım gündemlere tahammülüm kalmadı
Hazal Kaya da b*kunu çıkardı. Artık anlayın şunu böyle şeyler bizim ülkemiz için ters ve biz buna hazır değiliz. Çok desteklemek istiyorsanız çıkın gidin Avrupa ülkelerinde savunun orada bunlardan çok var ve mezhepleri geniş
Bu mükremin gibilerinin yaptığı asıl savunduğunuz lgbtye zarar veriyor farkında misıniz acaba? Normal karsilanmasini istiyorsunuz ama anormal davraniyorsunuz. Eğlence başka alay başka. Baska konu mu bulamadılar eglenecek? Annelik kim ne derse desin kutsaldır sadece kutsal olmayan anneler var olabilir. Annelik bir mucizedir eğlence malzemesi değildir. O kucağindaki bebeğin ne suçu vardı? Devlet gerekeni yaptı cok şükür. Umarım sosyal medyada ve gerçek hayatta sacmalık yapanlar hakkettiğini alir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
ortalık o kadar çirkinleşti ki.. bu insanlar hayvandan daha aşağılık bir şey oldular. özgürlük diye diye ne yapacağını şaşırdılar iyice. böyle yapanlara sahip çıkanlarsa ayrı bir iğrençlik.. Allah çok sabırlı ki hala bunlar nefes alıp verebiliyor ve bizde bunlarla beraber helak olmuyoruz. Lanet olasıcalar.
@Ragnar_Lodbrok gerici sen ve senin gibilerdir. hatta akıl ve mantığınız yok. insan görünümündesiniz ama ne olduğunuz belli değil. geberip gidince anya mı konya mı görüsün. inanmadığınız dine mensup olan camiye de lütfen leşinizi de getirmesinler olur mu :)
Bu Mükremin kafir oğlu kafir , mahşerde Allah'a nasıl hesap verecek. Cehennem ateşini tadında nasıl dayanacak bakalım. Gençliğimize zarar veriyor böyle insanlar.
Bunun savunulacak hiç bir yanı yok. Zaten tik tok kendi başına bir rezalet. . Eğlence komiklik diye herkes istediğine yapacaksa işin içinden çıkılmaz. Her şeyin bir adabı var
Hiç görmedim Mükremini birazdan bakarım. duyduğum kadarıyla bir kurgu yapmış 1.5 milyon takipçisi olmuş iyi para kazanmış. Bizene bundan şunu yapmak yasak desinler yapmasınlar o zaman herseyi yasaklasınlar herkes evinde otursun baksın pencereden
Mükremin denen mahluk kaç lira kazanıyor acaba onu merak ediyorum biz asgari ücretli iş bulabilmek için memelekette gezmedigimiz kapı kalmıyor illa tiktok mu çekelim 😂
Aynen oyle yapicn bu ulkede isler boyle sabahtan aksama kadar ter dok aldigin maas hic biseye yetmesin ama eline telefonu al bi video at zengin ol para yagsin 🤷🏻♀️
@aleda33 gel kız parayı buluruz valla ibizaya tatile gideriz en fazla bir senemizi alır ilk ay 2 takipçi ikinci ay 100 ucun ay 1000 bir yılda 3 milyon takipçimiz olur banko ☺️
Ben Hazal'a daha sıcak baktim bunlar da sanki mükemmelmiş gibi gündeme gelmek için Mükremine sallıyorlar o kadar tacizciye sapığa niye sesiniz çıkmıyor e işte belli
gayet haklı hayatında yemediği bºk kalmamış insanların bunu tartışmasını aşırı saçma buluyorum onlar önce bi yarın ne yiyeceğini düşünsün ezikler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hazal.. yavrucum her güzel akıllı olmazın ispatı.. doğa bunu normal karşılamazken memeliler aleminde bu yokken bir lgbt bireyin böyle bir saçmalığı reklam amaçlı dahi olsa dillendirmesi eğlence konusu yapması iğrenç bir kere
Bergüzar hanım haklı çıkmış soytarının biri Hamile taklidi yapıyor buda annelik mertebesi saygısızlıktır annelik kutsal dır kimse alay edemez kimse türk toplumu aile değerile oynayamaz
Bergüzar da he halta karışıyor yani gülün geçin bu zor zamanlarimizda komik geliyo ve abartılacak olay haline getirilecek bi durumu yok ya gerçekten hiç dertleri yok da mukremine mi sardılar hazal gerçekten çok yerinde konuşuyor bazen.
Hazal cok haksiz bergüzar hakli Allah askina cocuklara boyle mi örnek olunucak bu nedir ya sadece begeni ve takipci icin bu yapilir mi el kadar cocuklar izliyor cok saçmalık berguzar cok ama cok hakli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hazalda her olayda yırtık dondan çıkar gibi çıkmak mı zorunda bi sus yahu