Çok şükür hesabı kapatılmış ve bu hamilelik yalanına yardım eden hastane personeline ve mükremine soruşturma başlatılmış aslında çok geç bile kalındı hadi bu adamı geçtim olmayan karnıyla gündeme girmeye çalışan biri kardeşim hastane personelleri nasıl bu işe alet oldu? Nerde bu insanların hipokratları?
Dün gördüm kim bu diye merak edip bakarken bir sürü bunun gibi insan gördüm. İstediğini yapsınlar, isterlerse gizlemesinler sorun değil ama tuhaf tuhaf hareketlerle ekranlarda görünürken nasıl utanmıyorlar aklım almıyor. Yatak odası göndermeleri falan.
Yok artık daha neler.. Elindeki bebeği nereden de buldu? Rabb’im cayır cayır yaksın öbür dünyada cehennem ateşinde bunu ve böylelerini. Ya evlat sahibi olmak isteyen bir sürü anne adayı var çocuğu olamayan yazık günah anneliği şaklabanlığa çevirdi Allah hidayet nasip eylesin..! Müstehaktır en ağır cezaları alsınlar.
ya gündem mi yok memlekette günlerdir bu aptalca şeyi konuşuyoruz allah aşkına atsınlar içeri aklı başına gelsin bunu da diğer aptal tiktok fenomenlerini de
Olaya karşıyım lakin sadece komedi işte fazla abartıp olayı bu boyuta taşımakta ağır işsizlik yani devlet kurumlarınca, çok daha önemli işleri olmalı...