Oğlu Onur Sermik'i doğurduğunu idda eden TikTok Fenomeni Mükremin Gezgin hakkındaki düşünceleriniz neler?

TikTok'ta Mükremin Gezgin adlı kişinin ismi belirtilmemiş bir hastanede doğum yapma mizanseni altında anneler ve hamile kadınlarla dalga geçmesine tepki yağıyor. Gelen tepkilerin ardından Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
Oğlu Onur Sermiki doğurduğunu idda eden TikTok Fenomeni Mükremin Gezgin hakkındaki düşünceleriniz neler?
Güncellemeler
+1 yıl
Hazal Kaya Mükremin e sahip çıktı
'Asla anlayamıyorum bu tepkileri. Mükremin sadece 23 yaşında, zekice bulursun, bulmazsın, gülersin, gülmezsin. 1,5 milyon insana bir erkeğin doğumunu bekletti. Böyle tahammülsüz bir yerde ona gülen insanları eğlendirmeyi başardı. Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak? Ben bir şey mi kaçırdım? İsim verip hedef göstererek elinize ne geçiyor? Mükremin'in başına bir şey gelmesi halinde bu sorumluluğu almaya hazır mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
TikTok hesabı kapatılan Mükremin Gezgin, Instagram'dan yaptığı açıklamada "Benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğum sizi ne kadar ilgilendirebilir ki? O kadar kadın cinayeti, çocuk katili oluyor. Onlara sesiniz çıkmıyor da gücünüz bana mı yetiyor? Beni seven bu halimle bile seviyor, saygı gösteriyor. Sizin saygınız sizin kadar. Arkadaşlar cidden yapmayın artık dayanamıyorum" dedi.
Oğlu Onur Sermik'i doğurduğunu idda eden TikTok Fenomeni Mükremin Gezgin hakkındaki düşünceleriniz neler?