Selamlar herkese..Ebru Gündeş'i şahsen sanatçı kimliğiyle çok beğeniyorum. Sesi, yorumu ve şarkıya kattığı duygu çok değerli ve çok özel bir sanatçı benim gözümde. 'Sanatçı' kelimesini özellikle kullanıyorum ki gerçekten çok iyi bir yorumcu, sanatçı. Amma velakin özel hayatında beraber olduğu erkekler konusunda çokça konuşuluyor. Eski eşi Reza Zarrab dediğimde zaten başka söze gerek yok..Şimdi ise yine aynı tarz, aynı şekilde Arap dünyasından ve yine çok zengin bir sevgili bulmuş. Haberin detaylarına girmeyeceğim.
Makyajsız halini görseniz yanına yaklaşmazsınız, ne yapsın o da verdi kendini reklam peşindeki ortadoğululara 🤭 Kesin ticari bir tezgah kuruluyor ki Ebru da almış kokuyu 🤑
Tesadüf değildir diye düşünüyorum ama bilemedim. Bu işler belli olmuyor Zenginlik kısmına gelince gidip de halktan biriyle olamaz bu tür insanlar gibi geliyor. Bu da reza gibi çıkmaz inşallah
Ebru hanim genelde ekonomik gucu yerinde beyler buluyor... muhtemelen kendisinden güçlü erkek seviyor haliyle tesaduf olamayacak kadar bilincsel duruyor
İnsanların çocukluğundan bugüne yaşadıkları seçimlerini ve tercihlerini etkiler. ayni tip insanları seçmesi kendini daha iyilerine layık görmeme düşüncesi barındıryor geçmiş temizleme terapisi şart bu kadında
Kendileri gibisini buluyorlar, davul dengi dengine hayat güzel zengine o hesap işte. Ünlü oldukları için de öyle bizim gibi sıradan insanlarla ilişki yaşamazlar gerçi çok umurumda değil ama
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Ebru Gündeş, Iraklı zengin sevgilisiyle görüntülenmiş. Sanatçının aynı tarz insanlarla beraber olması tesadüf mü, bilinçli seçim mi?