Magazin “Bir gün herkes 15 dakikalığına ünlü olacak” sözüne inanıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben inanmazdım, en azından bir kesimin kavramsal düşünceyle ortaya koyduğum sanatımla dikkatini çektim ve haber konusu oldum. Artık inanıyorum hsnfndncmdmvmdm “Bir gün herkes 15 dakikalığına ünlü olacak” sözüne inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
apønia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 10/10 aktivitefjepsğşdmfkfpe çok güldüm ya sen ünlü olunca bizi tanımazsın da şimdi.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl JDMFMDMVÖ pardon ya siz kimdiniz? Falan HDNFMDMVMDMVMCMMV Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bravo haketmişsin güzel olmuş. 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşkür ederim efem BDBNDMC Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sen olmamışsın ki zam ağacı ünlü olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ordan beh HDNSNFNDNCMF adım geçiyor altta Yorumla
__AsLl Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl 80 milyon kişinin yarısını tanıyor olurduk. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bak bu doru Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Yalan ya bu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ordan be BDNDMDMCMDMVMCMV Yorumla Soran +1 yıl Olum dur bunu sana yazmayacaktım pardon HSNFMDNCMNFM Yorumla Stereo_ +1 yıl Sorun yok bro snks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
10/10 aktivitefjepsğşdmfkfpe çok güldüm ya
sen ünlü olunca bizi tanımazsın da şimdi..
JDMFMDMVÖ pardon ya siz kimdiniz? Falan HDNFMDMVMDMVMCMMV
Bravo haketmişsin güzel olmuş. 😂
Teşkür ederim efem BDBNDMC
sen olmamışsın ki zam ağacı ünlü olmuş
Hadi ordan beh HDNSNFNDNCMF adım geçiyor altta
80 milyon kişinin yarısını tanıyor olurduk.
Bak bu doru
Yalan ya bu
Hadi ordan be BDNDMDMCMDMVMCMV
Olum dur bunu sana yazmayacaktım pardon HSNFMDNCMNFM
Sorun yok bro snks