Magazin Survivor’da finale son 20 gün! Sizce ADEM mi, ATAKAN mı? ali__ Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Survivor’da artık son 20 gün! Sizce bu iki eski şampiyondan hangisi bu sene mutlu sona daha yakın? Adem mi, Atakan mı? ADEM ATAKAN Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Survivor’da finale son 20 gün! Sizce ADEM mi, ATAKAN mı? Cevapla Final Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Takip etmiyorum 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Altının gramı 1025 olmuşken survivor izleyen net işsizdir hayatta bir amacı da yoktur 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Finale ikisi kaldı da bizim mi haberimiz yok. Daha hikmet, ogeday ve birçok yarışmacı var. 0 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Atakan çok çakal ve itici😒 1 3 Yorumla ali__ +1 yıl Ankete oy kullanır mısın dostum 😅 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl A şıkkını işaretleyenlerden biri de benim... Yorumla ali__ +1 yıl Tamam dostum 😊 Yorumla
BADLOWE1234 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Millet nasıl geçim cem diye düşünüyor yurdum insanı düşündüğü şeye bak 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl İzlemiyorum ama Atakan diyeyim. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. Adem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece bu ikisi mi kaldı 0 1 Yorumla ali__ +1 yıl Hayır ama oklar bu ikisini finalde gösteriyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Takip etmiyorum
Altının gramı 1025 olmuşken survivor izleyen net işsizdir hayatta bir amacı da yoktur
Finale ikisi kaldı da bizim mi haberimiz yok. Daha hikmet, ogeday ve birçok yarışmacı var.
Atakan çok çakal ve itici😒
Ankete oy kullanır mısın dostum 😅
A şıkkını işaretleyenlerden biri de benim...
Tamam dostum 😊
Millet nasıl geçim cem diye düşünüyor yurdum insanı düşündüğü şeye bak
İzlemiyorum ama Atakan diyeyim.
Adem
Radem olmasın da.
Adem tabiki
Sadece bu ikisi mi kaldı
Hayır ama oklar bu ikisini finalde gösteriyor
Ibrahim tatlıses
BATUHAN KARACAKAYA