https://www.gazetevatan.com/kultur-sanat/melek-mosso-kocaeli-konseri-iptal-mi-2022-full-fest-kocaeli-konseri-neden-iptal-edildi-2041446

Evet, melek mosso gerçekten benim için güzel sesli bir kadın sanatçı. kendisini gerçekten meslek olarak takdir ettiğim, sanatçılardan birisi.
BU ARALAR GUNDEMDE OLAN MELEK MOSSODAN AYRI BIR SANATÇI DEDIGIMIZ SARKICIDAN DA BAHSEDICEM ;
İrem Derici
Hatırlarsanız bir kaç süre öncebir videosunda konsere çıkmadan önce hadi Arkadaşlar milletin... ı'm diye küfür etmişti..
Şimdi şunu söylemek istiyorum bir sanatçıdan daha bahsetmek istiyorum
NEŞET ERTAŞ
O güzel adam konserinde "ne yersiniz" sorusuna "ben pek fazla bir şey istemem , bi ekmek arasi doner olur" deyip gecistirmis , halkina bizde "seni seviyorum yoktur "kurban olurum " deriz diyen samimi yuregiyle ceketini çıkarırken şarkıyı durduğu için halkından ozur dilemiştir..
Sanatcı dediginiz , insanlara dikkat edin.
Melek mosso, konserinde orta parmak gösterdi diye eleştiri alabilir. Evet belki de hataydı ama ınanın , diger kufur , halkini baska kavramlar yerine koyarak emek verdiğini zanneden insanları gördüğümde Melek Mosso çokta gözüme batmıyor. Ayrıca bence o orta parmak halka değil , bir ironi bir mecaz anlamda kaldırılmıştır. peki size sorarım Irem derisinin "milletin... im" kufurunun ne açıklaması, ne ironisi ne de bir bahnesi olabilir.. onun dışında "Sanatcilik" Sanat kavramını alt üst edip lackalastiran o kadar insan var ki gerçekten ben bir kadın olarak , kadınlığımı geçtim insan olarak UTANIYORUM
Evet dinledim ve çok güçlü bir sese sahip.. Sanatın bu noktaya varması hiç açıçı bir durum değil. Bir ülke sanatçıya verdiği değerle gelişmişliğini ortaya koyar.. Yok melek mosso sahnede hareket yapmış mış başka ülkeler böyle değil işte. Eksiklikler üzerinde durmak yerine var olanın üstünde durdukları için güçlü olan yöne alkış tuttukları için bizden daha fazla gelişmişlik seviyesine sahipler.. Türkiye bu gerici tutumlarıyla fazla yaşamaz..
Eig için Teşekkürler✨🌈
Rica ederim 💮
Ksde mesur oldu bu kızı tanımıyordum burada birçok kişi mesur etti tanıdım😂😀
Teşekkür ederim 🤗
Rica ederim :)
Tanımadığım bir sanatçı daha önce de bu tarz haber görünce şimdi baktım mevzu ne diye.
Anladığım kadarıyla kadınların özgür olduğunu istediğiniz gibi giyinin vs. Demiş tamam burada haklı sorun yok fakat orta parmak kaldırması işte sorun bu. Bu bir kötü örnektir orta parmak kaldırmak.
Nasıl desem haklıyken haksız duruma düşmesi gibi. Neyi nasıl diyeceğini bilmezse böyle durun yaşanır.
Himmm
Evet düşüncem bu yönde. Konu hakkında bir çok farklı görüş olabilir düşünce yapısına göre. Elbette fikir alışverişine, hakaret olmadan da eleştirilere açığım. Eleştiri varsa duymayı seviyorum, eğer hatam varsa bu hata düzeltmek için bana mesaj oluyor 🙂🙏
Cevap
13Cevap
Dinledim Melek Mosso harika bir sese ve yeteneğe sahip
Demokratik ülkelerde yonetenler bir kişiye veya sanatçıya böyle davranamaz. erol evgin beyfendi adam ona bile sen sanatcimisin dendi. çok yanlış bu şeyler kişilerle uğraşmak yerine ekonomiyi düzeltmek daha iyi olmazmiydi
Valiliklerin yaptığı dinleyicileri ve sanatçıları kışkırtmaktan başka bir şey değil. Hayranı değilim ama ilk fırsatta destek olmak için gitmeyi düşünüyorum konserine
devrim sehidi oldu kadın :))))) arkadas hic durmuyorlar basin akepe mehepe yandaslari polemik olsun bebekde kim kimi s.. mis hangi sarkicinin konserini iptal edelim arada biri ciksin aykiri konussun vs ki ekonomi enfilasyon sehitler bunlar konusulmasin :)))))) komik ulke :)
Melek Mosso yu beğeniyorum severek dinliyorum🧚♀️ başka sanatçıların şarkılarını bile kendi tarzıyla harika yorumluyor 🌺
Bir konser organizasyonu ben de yapıp, bu kadını davet edeceğim. Son gün iptal edeceğim tekrar, acayip rahatlatıcı olmalı, kendisi zaten alışık 😅😬
Dinledim.
İyice saçmaladılar ha
"Vursalar Ölem'i" güzel coverlamış
bu kadinin kim oldugunu bilmiyorum bu uygulamada ilk defa tanidim dinlemedim youtube dan sarkisina da baktim hic tarzim degil begenmedim... konserininde iptal edilmesi hic umrumda degil... ne yaptigida umrumda degil..
Hey allahimya bu sanatcilarimizin nedir bu cektigi ya🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dinlemedim henuz live ama isterim
Normalde kadın haklı diyorduk ama başka konserinde ki o el hareketinden sonra normal
Hükümete yalakalık yapsa p*rno filmi de olsa iptal edilmezdi yalaka olmadığı için böyle oluyor
Bu dünya sanatçılara cehennem
Bu kadn da bir basiret bağlanmadı var
dinlemedmde niye iptal edilmiş
Ne istiyorlar bu kızceğizden yahu
Kendisini tanımıyorum
Pilimi pirtimi toplar giderim hıa yeter ulan
Sesi güzel bir şarkıcı bazı şarkılarını dinledim
Bu kadının sesinde ne var hiç anlamıyorum
Melek Mosso: Hak ettiysem eyvallah
Yazik ya icerigini bilmiyorum neden yargilaniyor
Alta scrollen yap bi uyenin birtanesi aciklama yapmis bununla ilgili😒
Dinlemedim