İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Demet Şener, Tolga Arman ile öpüştüğü pozun tablosunu evinin duvarına astı Demet Şener e eleştiriler yağdı sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
Anneniz birlikte yaşadığınız eve sevgilisiyle öpüşen tablosunu assa tepkiniz ne olur?
Adam öldürsen tecavüz etsen öpüşmek kadar olay olmaz çünkü insanlar muhtaç oldukları sevgiye görmedikleri sevgiye düşmanlar çünkü ön yargılılar.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
mesele öpüşmek değil burada çocukları ile yaşadığı evde sevgilisiyle beraber öpüşen tablo asması ben bu yaştayım rahatsiz olurum şahsen annem öyle bir şey yapsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel görünürdü
Eskiden insanlar özel anlarını kimseye anlatmazdı, şimdi hepsi göstermek için elinden geleni yapıyor.
Adam öldürsen tecavüz etsen öpüşmek kadar olay olmaz çünkü insanlar muhtaç oldukları sevgiye görmedikleri sevgiye düşmanlar çünkü ön yargılılar.
mesele öpüşmek değil burada çocukları ile yaşadığı evde sevgilisiyle beraber öpüşen tablo asması ben bu yaştayım rahatsiz olurum şahsen annem öyle bir şey yapsa
o zaman haklısın yanlış yani.
Birlikte yaşadığı sevgilisi annemi mutsuz edip döveceğine, istismar edeceğine, kötü davranacağına öpüşsün. Annem mutluysa gerisi beni ilgilendirmez.
Ne ergence bir ailem var derdm
olabilir bakmaktan hoşlanıyorsa koysun napalım...
evde ilk evliliğinden olan 2 çocuğuyla yaşıyor
yargılamak bana düşmüyor
hakimmiyiz yargılayalım
Asamaz
çomar değilim 👁
@galadriel0