AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Bu kızı geleceğin Gülşeni olarak sahnede görüyorum.
Beni pek ilgilendirmiyor, ünlülerin ne yaptığı, kafasına göre takılsın, sanki karıştığımız da duracaklar
Haklısın valla
Aşırı gereksiz bir insan, varlığı olmasa bile olur yani, topluma bir katma değeri yok.
Aferin
Yapacak bir şey yok kimse bir şey diyemez
Bugün bebek sahilinde izledik özgürlüğü bir çok yorumda özgürlük vurgusu yapilmista yorumum ona istinaden..
Kıyafette özgürlük isteyenler Bebek sahil haberine, Antalyada sokak ortasında çıplak gezen kadına bakıp onları korusunda halktan bi linç yesinler.
Ben aleyna tilkiyi seviyom aga ayın 4ünde bizim burada ücretsiz konseride var miss. en önden yer alcam
Çantalara dikkat 😁
Çanta için gidiyom ztn 😀😀😀😀
Sesiyle dikkat çekemeyen sözde sanatçılar bedeniyle dikkat çekmeye çalışıyor...
Olmayan göğüslerini mi gostermeye çalışıyor şimdi pek anlayamadım hhahahahah
Düşüncende yalnız değilsin ben de hiç hoşlanmıyorum. Öyle bir şey saçma değil mi?
İnce ince adımlar atılıyor
Bu isimler askı sadece
ucuzluğun daniskası
basit insanlar basit harekeytler
Kendi böyle birsey demişse bizemi demiş? gündemde birisi olduğu için söylüyordur
Bu ergen tavırları hayatta sevmedim öyle insanları da sevmedim yani 😊
Sosyal medya şarlatanlar dünyası olduğu için normaldir
Bu kız sanki 7/24 kafası güzel geziyo😅😅😅hiç akıllıca bir haraket görmedim
Kafası güzel, hayat ona güzel 😁
Offf bu ne saçmalık tamam herkes özgür istediğini giyebilir de bu neee
Hayret kadınlar genelde böyle tipleri destekler
işte giymiş. Basıl bir özgürlükse çanta giymeyi akıl edebilmiş. O değil de anası babası buna hiç mi bir şey demiyor acep 🤔
Büyük ihtimalle seksi görünmek için yaptı. Göğüsleri küçük olduğu için seksi olmamış.
Büyük olsa cirkin dururdu asıl bence
Sence bunu yapmadan önce bi "Acaba yapmasam mı?" diye düşünüp sonra göğüslerine bakıp "Neyse olduğu kadar be" demiş midir? 😁
@Alabama35 büyük olsaydı aşırı seksi dururdu
@yarimelma3 bence crop veya bralet tarzı kıyafetlerde büyük estetik durmuyor
Bu kız çok itici gerçekten bi kız olarak utanıyorum onun adına
Her gün bir şeye utanıyoruz çok şükür 😁
Evet bugünde utandık 😂
Sütyen takınca bişeye benzemeyince çantayla büyük gözükür dedi zaar
Bence sütyenle kapatamadığını çantayla kapatmaya çalışmış. Bilmiyorki saklayabileceği çok da bir şey yok 😁
Lohola yaptığın body shaming. Unutma o da bir kadın ve hemcinsin.
Yaptığım body shaming değil. Sadece dalgasını geçtim. Yoksa benim düşüncem meme memedir. Büyük ya da küçük olması önemli değil.
Şu itici gündem yapmasanız unutulup gitse her gün gündem olmayı başarıyor buna prim verilmese yok olur kurtuluruz en nefret ettiğim ünlü cidden
Bu kendini çok modern sanıp çıplaklığı modernlik
Ve bu namaz kılıp çok dindar görünüp geçmişte her türlü pis iş yapmış dindar çevreyi anlamam
İkisinede karşıyım
Zor cahiller iki çevre de
İki çevrede milleti yargılar kendilerini göremezler
Tam bir xürtük olup çıktı şu zilli hee
Vücudunu kışkırtıcı ve davetkar buluyorum bunun
Sesi de fena değil
Başka bir numarası yok
Ucuz medya maymunu sadece...
Amacı ne bilmiyorum fakat bu kızdan sonra herkeste bir göbek açma furyası olmuştu şimdide çantalı göreceğiz demekki bari içleri dolu olsa düşerse hangisine saldiracagimizi bilelim 😂
Yine hidra ne güzel anlatmıştı bu konuyu
Medya ölen çocuğa degil cıplak gezen stara bakar
yuh diyoruz ülkede zaten abaza cok azmis kudurmuslardir simdi begeni yagmistir
o kadar bakmadım ya :D
İyice bokunu çıkardi igg tiksindim
Bu fotoğraf abazalarin işine geldi 😂😂
Aleynanın da işine geliyor bakma. Takipçi kazanıyor, milletin dilinden düşmüyor. Haliyle nam salıyor 😅
Sorma ya sırf takipçi için değmez hem kendisi günaha giriyor hemde bizi onun yüzünden gıybet ediyoruz
Dhdhdhdhdh
Kızın derdi de günaha girmemekti sanki. Fotoya tekrar bak istersen 😅
Haramı, günahı takan biri böyle foto mu paylaşır sence dşlsşdg
Dhdhdhdhdhdh
Hayır fhdh
😄👍
Kendini daha da geliştirip pantolon yerine ne giyebilir onu düşünmeli...
ahaha muhtemelen sorada o var
🙃 kesinlikle hemfikiriz başka düşüneceği bir şey olamaz...
Hem bu kızı hiç sevmiyorum hem de konuşmak için yaptıklarıyla kendini rezil ediyor.
Valla bence de rezil ediyor da ekmek teknesi naparsın 😁
yorum yapmaya bile değmez konuşmayın şunun hakkında
Sorry boss ☹️
Bu kadının son halini merak ediyorum daha ne yapabilir. Pardon kadın demişim çocuk ☺️
Ergen normaldir bunu takan takip eden kendini sorgulasın
demek bedeni ucuz ondan çıplak giyiniyor allah akıl fikir versin para sen nerelere kadersin
Para insanı bozuyor 😅
Burdan dalga geçen olmuş, gülüyorum sadece :) kız patır patır ilerliyor. Her şarkısı Spotify da global listelere giriyor. Kazandığı paranın miktarını çoğunuz yazılı olduğu kağıttan okuyamazsınız 🤣
Dalga geçiyoruz çünkü baya aciz.
@derinmutluolamiyor hahah :) peki o aciz sizlere çimento yetiştiremiyoruz :)
bedeni üzerinden para kazanmak, gündemde kalmak sizce ne kadar doğru?
siz böyle paylaştıkça sevmiyorum vs dedikçe bunun bir tarafları kalkıyor kimse takmasa söner bunun havası
yemin ederim erkekler buna kotu yorum yaparlarsa kadinlar inadine hayir harika derdi ama kadin oldugu icin kadinlar karsi cikar
Bu kizin akli nerde acaba bir gr akıl yok ya da cok zeki biz salağız
Zeki değil. Kıyafetleri istediği gibi çıkararak insanlar arasında popüler olan birisi sadece.
Aynen öyle, bahar candan bir bu iki
Kız güzel ama maalesef ya çok itici bir tip yakında çıplak çıksada her yerini gösterse de o da kurtulsa bizde kurtulsak bari
O kadar parası var almaya kıyafeti mi yokmuş ben verirdim
Kıyamet yakında kopar kopsa da bitse bu rezillikler
Al benden de o kadar kanks
Bu kız iyice sapittı allah akıl fikir versin ne günlere kaldık😪
Gündeme gelme hareketleri olduğu açık
Grizekalı bile olsa bu pozun ses getireceğini bilir
Sevmeyebilirsiniz size saçmada gelebilir ama zorla baktıranda yok linçlemek yerine bakmayın iradeniz var
Kardeşim kimse bu kadar itici bir şeye ikinci kez bakmıyor zaten aleyna fotoğrafı paylaşıp görmemizi sağladığı için görüp yorum yapıyoruz. Ayrıca böyle aptal bir şeyi normalleştirmen sağlıklı düşünemediğinin bir belirtisi
@ekkolataa ya bi s. git burada duyar kasıp arkada onlyfans sayfalarına bakıp 31 çekiyon
Bu nasıl bir konuşma şekli? Tanımadığın insanları böyle ahmak iddialarla suçlamaktan vazgeç. Ben aseksüelim ve bahsettiğin sayfalar zerre ilgimi çekmiyor, insanın içi neyse dili de o olurmuş belli ki y##rak hastasının birisin.
@ekkolataa ha öyleyim ha değilim sana ne normal bir şey bu daha fazla tartışmaya girme benimle gözümde iyice küçülüyorsun
İnanır mısın gözünde ne olduğum gram umrumda bile değil, bu fotoğrafı övdüğünden dolayı senin bir gözün olduğundan da şüpheliyim ve aynı şüphe beynin için de geçerli. Senin anlayacağın baştan sona rezaletsin, görüşmek üzere.
@ekkolataa git bu yobaz düşüncelerini karının üzerinde uygula
Bukizi niyeyseseviom farkliolmak lazim cekemeyenler ise ancak lafatior kiza bukizgivi olamauacaksiniz diyer kizlar çatlayın patlayin
ne diyim abi isterse ayakkabı bağlar en doğal hakkı söz sahibi olan biz miyiz kendisi mi?
Ahlaki değerler açısından uygun değil. Ahlakı da geçtim de çıplaklık normal değil ki hoş değil
@Eudhhd bu çok göreceli bir kavram pek takılmamak lazım
Ahlak kavramının neyi göreceli?
demem o ki arabistanda yaşamıyoruz
Ona bakarsan Abd de yaşamıyoruz. Neden batı medeniyetindeki insanların ahlakını alıyorsun da arapların ya da doğu ahlakına bakmıyorsun?
Bende sana burada tutarsızsın derin. Senin işine gelen şey insanların kı. ını başını açması. Sen bundan hoşlanıyorsun.
Arabistan ne alaka kardeşim genel olarak bu böyledir. Aman neyse boş geç ne anlarsın
@lohola hanımefendi rus internet sitelerinden şuandaki profil fotoğrafınızı kopyalayıp almanız mı ahlaki değer. Rus internet sitesinden herhangi bir kadının fotoğrafını alıp kendi profil fotoğrafınıza koymuşsunuz ve böyle bir şeyi savunuyorsunuz. Ahlak konusunda laf ederken önce kendinizle çelişmelerinize dikkat edin.
Profil fotosunun reel ya da fake olmasının bu konuyla ne alakası var.
Kaldıki buradaki insanlar kendi resimlerini koymak yerine rızası olan birinin fotolarını koyması ahlaki olarak problem teşkil etmez. Bundan böyle de insanların ahlakına dil uzatacağına kendi ahlakını düzelt. Belliki senin göreceli ahlakın baya geniş 😉
Şöyle bir profilini inceledim de, ahlak bekçiliği için siteye kayıt olduğu kanaatine vardım. KizlarSoruyor sitesinin adı Cinsellik Ürüyor olmalı, aleyna tilkinin giyindiği kıyafeti beğenmiyor olman onun bunu severek yapmasını engelleyemez. Özgür bir ülkede yaşadığımızın farkına varmak gerek. Bir insanın çıplak giyinip giyinmemesi benim neden işime gelsin ki, ben zaten hayatımı rahatcana yaşıyorum. Bazı kavramlar içerisinde tıkılıp kalmıyorum, bu benim rahat olduğum anlamına da gelmiyor. Üzülüyorum sizlerin adına bir erkek olarak. Birilerinin ne giyindiği, nasıl davrandığı, hangi dine ve ırka sahip olduğu hakkında bu kadar rahat konuşuyor olmanıza üzülüyorum. Birisi kapalı giyiniyor veya düşünce olarak açık giyilmesini sevmiyorsa kendi hayatına ve kendi giyim kuşamına bakmalı.
Modernleşmek, çağdaşlaşmak böyle bir şey değil. Bu mide bulandırıcı bir sapkınlık. Bu ahlâksızlık vebası.
Göğüsleri küçük zaten yonca yaprağı koysa bile uygun olur
Bizim gibi normal insanlar yapsa sunların yaptığını şizofren deli özurlu her seyi derler bunun gibi medya kal takları yapınca cool (!)
"şizofren deli özurlu" demezlerde bence "vay uruspi" derler 😅
Soyunsun da rahatlasın artık
😁 Ülkece şuna mesaj atalım ya. Soyun da biz de rahatlayak sende diyelim 😁
😂 Erkek delisi biri olduğunu bas bas bağırıyor resmen, onları azdırmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Ama bilmiyor ki erkekler zaten saç teli görse azar 🤣
Erkek delisi de demezsin şimdi 😁 Azma muhabbeti tamam da fkfkd
Niye ki
Sürekli erkeklerle haberi çıkmıyor sonuçta
Evet ama tahrik etmeyi seviyor, o bakımdan diyorum
Tahrik etmek farklı ama o konuda haklısın. Kesinlikle erkekler baksın diye yaptığı kesin
Yani benzer şeyler düşündük işte :d
aynen aynen 😁
Lohola yorumumu silmeseydin keşke madem eleştiri sorusu yaptın her görüşe açık olman lazım
Bazı insanlar eleştirecem diye hakaret ederse silmek hakkım. Doğru düzgün yorum yapıldığında, başkalarının fikirlerine laf edilmediğinde silmiyorum. Onca tezat yorum var. Önünde. Açıp okuyabilirsin
Bana göre bir yanlışını görmüşümdür silmişimdir. Yoksa bende meraklısı değilim yani mesaj silmeye
Pardon? Hakaret mi burada bir sürü hakaret yazıları var embesil ölsün gebersin vs vs aleyna tilkiye isteyen herkes hakaret edebilir ama burada birbirine kimse edemez öylemi ne farkı var? Ayrıca Ben hakaret etmedim dobra bir insanım olanı dobra bir şekilde yazdım ve yanlış bir şey de yazmadım herkes önce kendine bakacak sonra başkasına sallamayı öğrenecek her kim olursa olsun hem cinsleri bşde kimse kimseye bu şekil yargıda bulunamaz burada bir fikir alışverişi yok direk öyleymiş gibi yargı yapılıyor adaletli dediğim gibi adaletli olmayacaksan yapma ama eğer olacaksan milletin burada bütün hakaret ettiği yorumları da sileceksin.
Sen anlamadın galiba. Tekrar izah edeyim.
İster aleynaya salla ister yorumdan birine. Aslen umurumda değil.
Sadece başkasının yorumuna salça olup da kavgaya tutuşulmasından haz etmiyorum. Aleynaya söveceksen söv bu beni bağlamaz. Ama gelip de bir başkasının yorumuna salça olmayacaksın. Herkes istediğini söylesin. Biri küçük memeli bulmuştur yazar.
Biri güzel bulmuştur yazar.
Ben bunlarla ilgilenmiyorum ki. Gram umurumda değil
Eğer yorumda çeliştiğin biri varsa konuyu özele taşı oradan hakert mi ediyorsunuz, laf dalaşına mı giriyorsunuz ne istiyorsanız yapın. Onun yeri burası değil diyorum sadece
Kafayı yemiş diyorum beyni girmiş onun yerine komple ego gelmiş
Sizin daha büyük sorunlarınız yok mu la
Boşta dururken az öyle boş yapayım dedim 😁
İnsanları dış görünüşüne göre yargılayan biri direkt boş biri bence knk 😂😂😂
Dış görünüşüyle yargılamadım
Allah vergisi, kendisine has bir güzelliği var. Fazla açılıp saçılmış sadece. O da benim düşüncem tabi.
Nil bisey danıssam san
?
Yazamıyorum ki xper 3 gerekiyomus mesaj ıcın
Ne soracaksın
Burdan sorabilsem burdan sorarım 😂
Sana yürüyebilir miyim dicek sanırım özelden 😁
@Alabama35 in işini hızlandırmak için araya girdim ama kusura bakmayın 😂
İnsanlarla iletisimin sıfır galiba bunu yazarak belirtmene gerek yok davranıslarınla belirtirsin zaten mağarandan çıkmanı tavsiye ederim
@Alabama35 Tamam bebişim. İşine taş koyduysam sorry 😁
Bu varlığın memesi mi varmış?
😁
Bakmayacam, libidoma yazık
Çantadan önce silikon taktırması gerekiyor 😀
ahahahha 👌
yine başladık şu kızı her gün haberde görmeye...
maalesef 😂
Gündemden düştükçe gündeme getirtiyor kendisini işte
ya uzun zamandır yoktu ortada ne güzel kafa dinliyorduk :"
ahhaha sayacı sıfırlama zamanı gelmiş demek ki 😁
Yumruk kadar gogusu yok şöyle hava atıyor lar ya guluyorum ya
Neden kadının görüşüne sallıyorsunuz evet yaptığı sey sacma ama gögusuyle dalga geçmen daha aptalca demek ki buyuk olsa normal olacak yaptıgı sey ayrıca kız istese silikon taktırır artık her seyi memeye baglamayın
Göğüsüne olacak*
Onla alakalı değil aslında ben aleynayi sevmiyorum
Gogusune olacan anladım onu
Kucuk göğüslüleri ezmişsin resmen aleynalık yorum yok
Ezmek değil ya neden ezim ayipsin
Tm cmnm
Tamam tabi gulum
Benimde küçük göğüslerim var şimdi ben ezik miyim?
Asla ya beni yanlış anladınız ben aleynayi sevmediğim için ona dedim
reklamın iyisi kötüsü olmaz :) kızın parası var koruması var soyunsa kim ne diyebilecek
İğrenç ya bkunu çıkardılar iyice bu ne be
😒 sorma
Dikkat çekmeye çalışıyor işte yine.
Her zamanki halleri :D
Sürekli bir gündeme gelme çabası
Sanatçı isen halka kendini hatırlatman gerekiyor. Napsın o da anca böyle hatırlatıyor.
Haklısın ama farklı işler yaparak hatırlatabilir. Bu da Aleyna tarzı işte.
Ay aptal ergen ya yurt dışındaki ünlülere özeniyor
Yurt dışının verdiği özgürlük (yani açılıp saçılma) ile böyle şeyler yapıyor olabilir. 😅
Allah beyin versin diyorum😒
ahahaha :D