"Daha önce günlüğü 200 dolara arkadaş arayan Bahar Candan bu sefer de Dubai'ye kendisiyle gelecek birini aradığı için ilan verdi. Bahar Candan ilanında kiloya kadar detay verdi. 📍Candan, yanında götüreceği arkadaşına günlük 300 dolar vereceğini söyledi"
Ne kadar yalnız kalmışsa kıyamam para ile arkadaş arıyor jsjjs ama kızımızın birde şartları var 😂😂🧐
Bir insanın estetik yaptırmasını anlayabilirim ama abartıya kaçıp kendisini çok kötü bir şekle sokmasını ve bunun için binlerce dolar harcamasını pek anlayamıyorum. Yani eskiden tipi gayet normaldi ama şu an gerçekten bayağı kötü durumda.
Parayla arkadaş arama özelinde konuşacak olursak da tamamen reklam amaçlı hareketler bunlar ha tabiki o ara istediği gibi birisini bulursa da hayır demeyecektir ama kim bilir nasıl pis ortamlara sokar sonuçta mesleği de belli bu kişinin. Bu tarz parası çok olan kişilerin etrafında arkadaş görünümlü sömürücüsü çok olur yani arkadaşım yok demek yalandan öteye gitmez ve parayla dışarıdan birisini de bulsan o da paraya geliyor sonuçta.
Reklamın iyisi kötüsü yoktur. Bir paylaşımla krndini gündem yaptırmış, sosyal platformlarda ve bazı arkadaş ortamlarında kendindrn bahsettirmeyi başarmış. Yani hedefine ulaşmış, reklamını yapıp gündem olmuş. Davete gelince zekice bulduğumu söyleyemem. Ajdar da gündem oldu ama kimse zeki bulmadı değil mi?
Günde 300 dolar verecekse ajdarla bile giderim haha :d
Bu kızın yakın arkadaşı olmadığın inanmıyorum. Çok zeki bir kız. Sadece tuhaf hareketlerle ve böyle ajitasyon yaparak gündemde kalmaya çalışıyor bence.
Değil 300 dolar 500 de verse yine gitmem karının tipi bı kere ofsayt ruh hastası gibi görünüyor Kızılay çadırı olsa girmem benimkinin de bir şerefi var her kadinla olmaz öyle ,, aynı şartlar altında erkek davet etseydi kızlar kabul eder miydi
Oys kiyamam cana da yazigina da magazinse alanim her türlü sorarim insanlqr bisi yaparken ulu orta yapiyor ise eleştirisi de göze almış demektir simdi kendine yazigini hediye edip 3 evetle seni ugruluyorum kocaman öpüldün 😘😘