Reklamın iyisi kötüsü yoktur. Bir paylaşımla krndini gündem yaptırmış, sosyal platformlarda ve bazı arkadaş ortamlarında kendindrn bahsettirmeyi başarmış. Yani hedefine ulaşmış, reklamını yapıp gündem olmuş. Davete gelince zekice bulduğumu söyleyemem. Ajdar da gündem oldu ama kimse zeki bulmadı drğil mi?
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Fırsatım Olsa Düzmeye Giderim Bu kızı Yanlış anlaşılmasın Sapıklık Anlamında Söylemedim yoksa hiçbir kıza Bakmam gözüm olmaz asla ama bu kız Oni kendisi istiyor istediğini vermiş olurum Bahar candani nihal candan ile beraber Zevkten dört köşe ederim Bunu ben değil Çoğu erkek aynı cevabı verecektir Tabi istemeyen de olur o ayrı
Kız arıyor uyanık erkek arasa yaa böyle tipler resmen toplumun ayarlarıyla oynamak için var erkek arasana bacım kızı napcan kendine mi benzetcen grup mu yaptırcan zengin züppeleriyle kızların kıçı açıldıkça dış güçler rahatlıyor zaten bu zekayla onların adamı olmasa ünlü olmazdı
İstemem. Bu kızın tiki hallerine uyuz oluyorum zaten ben ona günlük 300 dolar göndereyimde psikoloğa mı gidecek, kendini geliştirmek için mi kullanacak, ne yapacaksa yapsın
Bu kıza gıcık olurdum ama bir kaç videosuna denk geldim kimseyi dışına göre yargılamamak lazımmış. Gidilir gitmek isterim ama insan olduğu için parası da kalsın kendisine.
Onun yanında gidecek kızda onun gibi olmalı KS de öyle kız yoktur buradaki kızlarımız akıllı ☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bahar candan çok zeki biri. Milleti trollüyor millette ciddi ciddi inanıyor buna 😅 bi yerde açıklaması vardı beni bu hale siz getirdiniz siz böyle bir bahar görmek istediniz gibi şeyler söylemişti.