Aleyna tilki seksi mi sizce bir kadın olarak bayağı kıskanıyorum çekici geliyor hak veriyor musunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kıskanmakta haklısın bi yerde tofaş bi yerde bugatti 😂😂😂
Tofaş olduğunu ne biliyosun diğer taraftakinin😉
Diğer taraftaki bugatti zaten kıskandığına göre ondan altta olacağın için ki o da zirvedeyken sen tofaş oluyosun canım 😁
Zirvede olduğunu düşünmüyorum daha seksi birsuru kadın var fakat kendisinin aurasi farkli
Ayrıca bir kadın güzelken de hemcinslerini kiskanamaz mi ne onyargilisin
Önyargılı değilim normal dedim zaten. Lakin şımarmazsan sana gerçek olan bişeyi söyleyim bu duygular içine girdiğinde aklına getir
Evet
özgüvenin çok iyi ki kendini onla mukayyese edecek cürreti kendinde buluyosun. Zeki birisin ama analizlerin kötü zekanı kullanmayı öğrenirsen iyi yerlerde olacağına inanıyorum
Cürret derken😂birbirimizi görmeden kesin yargılarda bulunmayalim bence
Bak bi yanlış anlama daha 😂 ben bu soru ve bana verdiğin cevaplara bakarak bunları söyledim yani aleynayla kendini kıyaslamana baktım sana bakmadım ki 😁
Seçeneklerden sadece birine yorum yapabilcek durumdayken bukadar emin konuşman oldukça tuhaf 😂
Ben ondan daha güzelim her cümlenin arkasında bu var😁 para eden zekadır. Zeki iyi niyetli güleryüzlü kadınlar beni büyülüyor. Hatta çirkin olsalarda dibim düşüyor. Bunlar yoksa çok güzelde olsa bi kaç hafta enfazla sonra sen benden daha iyilerine layıksın diyip yalandan üzülüp gidişini seyrederken içimden davul zurnayla oynamak geliyor. 😁
Benim herhangi bir kıyasla yüksek iddiada bulunduğumu gösteren cümlem hangisi bir gosterir misin? Senin görüp hiçbir fikir edinmeden yaptığın benzetmeler onun anlamsızlığı dan bahsettim ben sadece
Neden sürekli yanlış anlıyosun hedef ben miyim? Hedef ben miyim? 😂😂😂😂
Why ne hedefi ya
https://youtu.be/rWnIWoPq_SI
Ben de oyun yok hersey gerçek 😂
Bende* Türkçe yi katlettim senin yuzunden
Gerçekler herzaman acıtır yalan sölesene tatlı tatlı dinleyim 😁 türkçe alışkın katledilmeye beraber katlederiz. Suç ortağın olurum 😁
Valla ben obsesifim ancak bukadar katledebiliyorum sen katlet katledebildigin kadar eşlik edemeyeceğim 😏
Anksiyete nöbetlerindendir canım psikolojik depresif ataklar olduğu için doğru karar almakta zorlanırsın.
Kafaya takma hiçbişeyi eğlenmene bak
tamamen bir proje bence o kadarda harikulade degil... kıskanma yani senin ondan daha iyi oldugun görsel ya da mental konular vardır illaki
Vücudu fena değil bence
tabikide fizik ve yuz guzelligi oldukkça başarılı.. ama kusursuz ya da benzersiz degil
Ben hat hoş bulmam kadında çok bence zayıflar daha cekici
bu manteliteden nefret ediyorum bende... zapzayıf kadın mı olur yaa 0 yag çok itici... hep 70 ve 80 li yıllardaki filmlerde gördugum kadınlara hayran kalmışımdır şimdikiler aşşırı zayıf.. azıcık kalça gögus çıkıntısı olacak olmalı
Zevk meselesi ben biseksuelim cok zayıf kimsenin ilgisini çekmez ama baliketli derler ya mesela hatlı falan hoş bulmam zayıfları çekici bulurum, erkek zihniyeti farklı olur tabi ama hat duskunu olmayan erkekler de var
evet yeni nesil kıvrım sevmiyo dumduz aşşa inen tomruk gibi vucutlara baya hayranlar bende öyle sevmiyorum işte zevk meselesi. universitedeki kız arkadaşımda biseksueldi oda balık etli belirgin hatlı kızlardan hoşlanırdı
Hareketleri itici geliyor bana. Birinin seksi gelebilmesi için sadece görüntü yetmiyor.
Bencede gayet seksi ve çekici
Haklı bulmuyorum.
30luk abileri hastası ama😂
Valla itici. O dediğin abiler düz elektrik direğine sulanıyorlar. Bazı erkeklerin asla bir tercihi olmaz nefes alsın yeter der.
Bilmiyorm ya ben nedense kıskanıyorum bu kizi
Kendinle barışık biri değil misin? ya da onu kendinden daha çok beğeniyorsundur belki ondandır.
Barışık biriyim aslında ama yine de şu vücuda sahip değilim fazla iyi geliyo bilmiyorm
Gayet güzel