Magazin 1 ay One Direction grup üyelerinden hangisini beğenirdiniz/beğeniyorsunuz? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Eskiden çok dinlerdim🙈 grup üyelerinden hangisini begenirdiniz ve sizin idolünüzdü? Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter One Direction grup üyelerinden hangisini beğenirdiniz/beğeniyorsunuz? 37 Görüşünü yaz
DorothyBabe Fenomen 1 ay Ergenlik zamanımda dinliyordum ve yemek aşkı yüzünden kendime yakın bulduğum için şu sarışın çocuğu çok tatlı buluyordum ajdjwjs Liam mıydı o? Şu an adını bile hatırlamıyorum😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
KartalKuzeyli Guru 1 ay kendilerini değil de şarkılarından favorim var what makes you beautifulbest song everclouds. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
dynamiteee Xper 7 1 ay Yaaaa göz yaşım pıt sıkı 1D fanıydım Zayn ile tanımıştım grubu o yüzden Zayn diyorum ama Louis Tomlinsonuda çok beğenirdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Koşanlibido Xper 6 1 ay Herry miydi, neydi çocuğun adı 😂Çok da değişmişler, gençken harika görünüyorlardı. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Fıratkurtlu Xper 5 1 ay lisede dınlıyodum ya kızlarla alıstırmıslardı benıde zayn tek atarım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Wjej3j3j322j Xper 5 1 ay Hepsi süt oğlanına benziyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 1 ay Shshsnm
TayyarRA Master 1 ay Bunlar kim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Öne direction müzik grubu Soran 1 ay One direction*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73Ergenlik zamanımda dinliyordum ve yemek aşkı yüzünden kendime yakın bulduğum için şu sarışın çocuğu çok tatlı buluyordum ajdjwjs Liam mıydı o? Şu an adını bile hatırlamıyorum😂
kendilerini değil de şarkılarından favorim var
what makes you beautiful
best song ever
clouds.
Yaaaa göz yaşım pıt sıkı 1D fanıydım Zayn ile tanımıştım grubu o yüzden Zayn diyorum ama Louis Tomlinsonuda çok beğenirdim
Herry miydi, neydi çocuğun adı 😂
Çok da değişmişler, gençken harika görünüyorlardı.
lisede dınlıyodum ya kızlarla alıstırmıslardı benıde zayn tek atarım
Hiç birini bilmiyorum
Hepsi süt oğlanına benziyor
Shshsnm
Hepsi ergen
Zayn malik😄
Bunlar kim
Öne direction müzik grubu
One direction*