Magazin Ajda Pekkan: "Ben ne kuşağıyım acaba?" dedi. Sizce ne kuşağı? Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Şarkıcı Ajda Pekkan, Antalya'da verdiği konserde seyirci ile sohbetinde 'Z Kuşağı varmış acaba ben ne kuşağıyım?' diye sordu. Ajda Pekkan: "Ben ne kuşağıyım acaba?" dedi. Sizce ne kuşağı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Baby Boomers 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl A harfinden x harfine kadar olan kuşak Ajda hanımın digerlerini ortak kullanmış 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Baby Boomers: 1946 - 1964 doğumlu olanlara denen kuşak buymuş. Ajda Pekkan da 1946 doğumlu 0 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kendisine sonsuz kuşak denmesini bekliyor sanırım 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Magazin konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sümerler kuşağı 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Z kuşağıı jxjxj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baby Boomers
A harfinden x harfine kadar olan kuşak Ajda hanımın digerlerini ortak kullanmış 😄
Baby Boomers: 1946 - 1964 doğumlu olanlara denen kuşak buymuş. Ajda Pekkan da 1946 doğumlu
Kendisine sonsuz kuşak denmesini bekliyor sanırım
Ozaman tekstil icad edilmemisti
S veya T kuşağı olabilir
Kiril kuşağı
Sümerler kuşağı
A kuşağı
Yandaş kuşağı
Z kuşağıı jxjxj
googledan baksın