https://www.mynet.com/tugba-ozerk-in-yuruyus-kombininin-fiyati-soke-etti-400829-mymagazin

Offf!!! Sanki dünyanın en pahalı yürüyüş kıyafeti. Benimki 200 lirayı aşmıyor, ayakkabı hariç tüm kıyafetlerim 2019 tarihli. Sadece ayakkabı geçen yıldan kalma. Ucuz tişört, pantolon alırım giyerim, benim için en ideali. 740 bin lira param olsaydı, orta kasa Renault 9 Broadway ile 77 il dolaşırdım be! (İl başına harcanan miktar 9500 lira)
Kadın yakında korumayla yürümek zorunda kalacak :) şık olmak için bu kadar harcamaya gerek yok tabi ama zevk sonuçta. Kadının maliyeyle bile başı belaya girecek artık.
Görmemişim oğlu olmuş çekmiş çükünü koparmış.. Görmemişim kızı olmuş bacak arasına incir yaprağı koymuş.
Pamuklu şeyler tercih ediyorum. Tugbacigimin verdiği o paralara da ev, araba filan alıyoruz.
Cevap
24Cevap
740 bine hayalimdeki motorsikletten 7 tane alabilirim 40 bin de yanıma kalır. 😳 Yürüyüşte eşofman giyiyorum fiyatı 100-150 arası.
Genelde sweetshirt
Kendimi geçtim mevzu o değil de artık koskocaman ve neon harflerle şu dönemdeki saçmalıklardan dolayı belki de bilmiyorum ama dilime pelesenk olup benimle bütünleşen kelimeyi paylaşıp yorumumu kısa tutmak istiyorum. "NE GEREK VAR YA?"
Hayatımda hiç yürüyüş kıyafeti diye adlandırdığım bir kıyafetim olmadı. O kadar param olsaydı asla vermezdim. Para saçacak yer arıyorsam sokak hayvanlarına harcardım ve SMA hastası çocuklara yardım ederdim. İnsanlar para bolluğundan ne yapacaklarını şaşırdılar.
Bunların aynısını pazarda max 100 tlye alırsın ya. Ne kadar da zevksiz şeylere yüksek para harcıyorlar
Ne kadar paran olursa olsun böyle bi kiyafetle yürüyüş yapabilmek için bu kadar parayı bilerek ve isteyerek harciyorsan miktar algının olmaması lazım
Takıları, çantası cok yüksektir üstündeki kıyafetlerin değeri o kadar yüksek olacağını sanmıyorum tabi bu benim fikrim 🙂
740 bin lirayı üstümde gezdirmem, banka da tutarım :D 400 liralık bir still yeterlidir.
Böyle şeylere para harcamak yerine Zor durumda olanlara destek olsalar keşke
Para var giyiniyor abartartmamak lazım. Ben şort ve tişört tercih ediyorum
Eşofman , spor ayakkabı tişort , göz önünde olan biri için olabilir o rakamlar , eleştirmiyorum
kapri ve kısa kollu giyiyodum şort alacam :d kesinlikle o kadar tutmaz wow
Bı kadın o kadar popüler de değil nasıl buluyorlar bu parayı
Eğer spor ayakkabılar ve çanta da dahilse o fiyata, bence ucuz bile bir ünlü için. Ama ayakkabılar falan dahil değilse sadece kıyafetse pahalı.
Hayatım boyunca o kadar para harcamadan , harcamamda herhalde
Bu kadar fakir fukara varken 740 bin TL nice maniler zenginlerin kursağında durur inşallah
740 bin tlye 1000 tlden 740 kişi giydirir spor arkadaşı yaparım kendime 😄
Bu kişileeer ünlü ona görede harcama yapıyorlar, kendimi bunlarla kıyaslayacak değilim..
yalan be asla inanmıyorum gündeme gelmek için ortaya atılan kılçık sadece
aklı başında hiç bir vatan evladının imkanı olsa dahi o parayı o kıyafete vereceğine inanmam
Parası var alıp giyms helal olsn
O kadar fakir varken neden 760 bin TL giysi alırısn ki Amerika birleşik devletlerinde ünlü olsan neyse
Ya belki kendi almadı ünlü diye markalar promosyon veriyor zaten ben markalarn kendisinin hediye ettigini düsünüyorm aslnda
Millette para ok gibi ok
Üstündeki kendinden bin kat pahalı
Açız edebiyatını da en çok bunlar yapıyor
Kesin kocası iş adamıdır
Alevli şort giyerim 😂
Şort ve tişört bazen crop
Bu kadar paraya cidden çok daha şık giyinebilirdi
Lcw dan aldigim esofmanlarimi 😩😥
Para yanlış ellerde ah beee
Yürüyüş yapmiyorum.
Vay a…
Bu kim la
Bunlarla aynı ülkedeyiz don alamıyoruz don...
Ehonomi çoheyi
Şort terlik
Toplam 100 lira değil
Yüzünden huzursuzluk akıyor
Parasına sokayim
Vay anasını benden değerli
Vay aamk bilsek soyardik🤣🤣🤣
Buna inanmayan ben
740 B₺ mi?
Kim ki bu canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?