Beni aldatma, beni kullanma Sana her şeyi bırakıp geldim Bütün aşkımla Bir gün uyanmamak için Yıllarca direndi gönlüm Sevda derdi çekenlerin Perişan halini gördüm Hiç yoktu bende korkular Sana bir gün rastlayana kadar Beni böyle aşık ölesiye Daha kimse görmedi Kopmazdı bende fırtınalar Sana bir gün rastlayana kadar Beni böyle tutsak ölesiye Daha kimse görmedi Beni aldatma Beni kullanma Sana her şeyi bırakıp geldim Bütün aşkımla Beni aldatma Sakın ağlatma Seni kendimi unutup sevdim Canımı yakma Bir gün uyanmamak için Yıllarca direndi gönlüm Sevda derdi çekenlerin Perişan halini gördüm Hiç yoktu bende korkular Sana bir gün rastlayana kadar Beni böyle aşık ölesiye Daha kimse görmedi Kopmazdı bende fırtınalar Sana bir gün rastlayana kadar Beni böyle tutsak ölesiye Daha kimse görmedi Beni aldatma Beni kullanma Sana her şeyi bırakıp geldim Bütün aşkımla Beni aldatma Sakın ağlatma Seni kendimi unutup sevdim Canımı yakma Beni aldatma Beni kullanma Sana her şeyi bırakıp geldim Bütün aşkımla Beni aldatma Sakın ağlatma Seni kendimi unutup sevdim Canımı yakma Beni aldatma
İkinci şans verilmeli hatta elli kere verebilir. Ama nasıl? Onun çapkın bir erkek olduğunu artık kabul ederek verebilir bu şansları, ancak ilişkiye sürekli tartışmalar olacak kıskançlıkların sonu gelmeyecek bunuda bir düşünüp vermeli. Ünlülerin hayatı böyle çünkü. İrem Derici seviyorki ikinci şansı veriyor ya da intikam çanları çalıyordur. Umarım iremin harika fikirleri vardır yoksa bu şansı boşa vermemiş olsa gerek.🙂
Bana aşırı pr ilişkisi gibi geldi. Çünkü Cem in kalemi bir kadın değil. Ancak aldatılmaya şaşırmaması gerekirdi ve affetmemeliydi. Cem belevi bir ropörtajında flörtöz biri olduğunu ve maa ile bile flört edebileceğini söylemişti şaşırtmayan bir durum gibime geliyor
Ne Beklenir ki Zaten Serseri Pic kurusu Cem Belevi 🤬pici annesi babasına demedim Onların nasıl biri olduğunu bilemem sözüm bu ite geçerli sadece Ünlülerin maalesef çoğu böyle Zevk için sevgili Oluyorlar işleri bitince Aldat veya Ayrıl Nasıl Saygısızlık bu böyle be insan Gerçekten seviyorsa o kişinin hayatına girmeli
Ohhhh sen vaktinde sevgilisi olan adama göz koyup bile isteye baştan çıkarıp elde edersen seninde hak ettiğin bu olur. Aldattığın gibi bir gün aldatılan kadın olacağını çok iyi biliyordum. Yaşattığını yaşamadan ölmezsin bu hayatta. Müstahak senin gibi edepsiz terbiyesiz insan müsveddesine.
@çikolataçikilop Gökçe diye bir influencer var onun sevgilisi İrem'in dansçısıydı. Sonra bir röportajında izledim kadın hiç utanmadan açık açık sevgilisi vardı ben göz koydum çok beğendim elde ettim dedi şok oldum. Böyle terbiyesiz kadına az bile daha fazlasını yaşasın. Sonra ne mi oldu dersen çok kısa sürede ayrıldılar zaten.
Günümüz ilişkileri benim midemi bulandırıyor. Ya madem sadık kalmıcaksın niye insanların zamanını çalarsın ki ya da neden duygularıyla oynarsın. İyi olmuş diyenler var ya, yazık. Çok incitici, kırıcı ve onarılması zor bir şey bu. Biraz empati sadece. Böyle kötü kalpli olmayın. 😔
Aynı Nehirde İki Kez Yıkanılmaz çünkü ilkinden sonra o ırmaktan çok sular akmıştır o artık aynı ırmak değildir. bununla beraber kişi de artık ilk seferindeki kişi değil; yeni birisidir. Denenmişi denemeyeceksin ex den next olmaz İrem Derici için üzüldüm hayatının bundan sonrasında mutlu olur inşallah
Nilgün belgün ün tolgşov da dediği bir şey vardı iki kez aynı adamla evlendim ilk bi boşandım sonra hata mı ettim iyi miydi dedim değilmiş yeniden boşadım diyodu. ayrılığın sebebi genelde uyuşmazlıklar o yüzden ne gerek var uyumsuzluk içinde uyum aramaya
Arkadaşlar ben yeni nişanliyim eşim askerdeyken kendi telefonumda instegram hesabı kayıtlıydi bende instegramdan erkek okul arkadaşlarımın profil resimlerine baktım oda görmüş bu sabah aradı beni baktinmi falan bende çok samimi arkadaşım baktım falan dedim beni engelledi arayınca da cevap vermiyor artık sana güvenmiyorum diyor haklimi sizce ne yapmalıyım okumuyorum eski sınıf arkadaşlarımın hesaplarına baktım sadece istek falan atmadım arama butonunndn sildimde demektir kalmış onu çok seviyorum ne yapmaliyim lütfen fikrinizi ihtiyacım var
o seni senin sevdiğin kadar sevseydi ne engellerdi nede olayı büyütürdü demekki seni sevmiyormuş aslında yol ver gitsin doğru kişi o değilmiş Allaha dua etmelisin evlenseydiniz daha kötü şeyler yapardı bu mevzu yüzünden belkide.
@Overlord_Han kıskanmış olabilir de çok büyüttü dahada aramadı çok kızdı neden bakıyorsun erkek arkadaşıymiş diye bende öyle sadece profillerine baktım yani başkaa bisey değil
Aldatmak (kadın erkek fark etmeksizin) bi şerefsizlik karaktersizlik belirtisidir ve KS de en gıcık olduğum sorudur aldatan herkimse Allah türlü türlü belasını versin
İreme göre cem naif kalıyor onun kalemi değildi. Ama cinsel hayatları iyi gidiyormuş muhtemelen o yüzden ikinci şans verdi irem derici, irem derici rahat bir kadın relax kasma yok onun kafasında hafif maço biri lazım ona
ama dönüp dolaşıp İreme geri dönüyor... her ilişkinin bir al ver dengesi vardır. Belki İrem Derici adamı elinde tutmak için kısa süreli ilişkilerine göz yumuyor hatta belki adamın cinsel isteklerinin biraz dinmesi için yapıyor bunu... olamaz mı yani
Sayısız defa tecrübe edilmiş şeyi yeniden tecrübe etmiş İrem hanım. Aldatan bin defa affedilse ve pişmanım diye yeminler etsede olsa yine aldatır. Akıllı insan aynı tuzağa iki defa düşmez.
Huylu huyundan vazgeçmez. Aslında üzülmüyorum böyle kızlara. Parası pulu biraz da yakışıklılığı var diye buluyorlar kazma herifleri sonra çekiyorlar. Onların sinavida bu demekki
bence aldatıldığını bildikten sonra o kişiye ikinci şansı vermek, ''yeterince ağzıma s. çamadın; gel bir daha s. ç ! '' demektir. kusura bakmayın olayı ancak böyle özetleyebilirdim. absürtlük için özür dilerim.
eğer karşındakine güveniyorsa ikinci şansı hak eder fakat gerçekten bir daha yapmayacağına emin olmak lazım. zor verilen bir karar öyle ha diyince ben affettim demezdim şahsen.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlişkilerde ikinci bir şans aslında verilebilir fakat bana göre aldatan birine ikinci şans verilmemeli. Çünkü bugün yapan yarın yine yapacaktır, bu hiç şaşmaz. O nedenle gerçekten güvendiğiniz kişiyle ilişkiye devam etmek çok önemli. 🙏🏼
Bir kez aldatan ikinci kez de yapar, üçüncü kez de ve böyle devam eder. Hiç şaşmaz. O yüzden değil ikinci şansı vermek, yolda görsen selam vermeyeceksin bunlara.
@Gzay12 ya şimdi biraz erkekleride anlamak lazım. Çok fazla güzel kız var yukardakiler gibi mesela ama çok yakışıklı erkek yok. Bundan dolayı biraz genişlik sağlamak lazım 😂
Çok haklısın yukarıdaki hafif makyaj guzeli mesela doğal durmuyo güzelliği aslında güzel olmaktan ziyade çekici bence abartı bir guzelligi yok olayı cekicilik ama erkekler 2ye ayrılıyo bence, ya böyle yapay sevenler ya da doğal sevenler olarak
@Gzay12 evet çekicilik faktörüde var yani doğal olarak güzelse biri zaten güzeldir. Makyaj biraz daha öne çıkarıyor tabi. Ondan dolayı bu tarz tehlikelere karşı 5 diyorum 😂
@Gzay12 Ilımlı 😂 Tabikide yaklaşmam canım aldatılmak ne demek boynuzlanıyosun lan değil beş defa 1 defa bile verilmez (tabi yarın başımıza gelmesin öyle işler sonra büyük konuşmayayım)
Yani gerçekten beğendiğin istediğin bir kadınla olursan aklın çekinmez heralde celiniyosa da yalnız öl aldatma kimseyi😂 sen derken senin adına konuşmuyorum bu arada genel konusyorum
@Gzay12 haklısın öyle birini bulabilirsem eğer 😂😂😂😂 aldatmam zaten ya 28 yaşıma kadar kimseyi aldatmamışım (gerçi olmayan birini nasıl aldatıcam) neyse 😂
@Gzay12 e yani haklısın sevmedigin biriyle sırf yalnız kalmayayım diye olmaz. Bu arada soru sahibesinden özür diliyorum özel sohbet gibi yaptık burayı 😂