Kızlar Bir Adım Öne Selamlar Herkese..🖐️ Hani derler ya; 'Bir yaşıma daha girdim' Duyduğum bu olay bir değil en az beş yaş daha aldıracak bir konu..Meghan Fox & Machine Gun KellyMeghan Fox' u severdim. Ta ki her yeri piersingler ile dolu, marjinal tarzı ile dikkatleri fazlasıyla çeken rapçi Machine Gun Kelly ile nişanlanıp hanımefendi çizgisinden çıkana kadar.. Kadının içinde meğerse çok farklı biri yatıyormuş.. Nişanlandığından bu yana sıra dışı bir görünüm sergileyen Megan Fox ve nişanlısı Machine Gun Kelly'nin özel hayatına dair bilinmeyenleri gözler önüne seren bir röportajda çok ilginç şeyler söylenmiş.. Glamour dergisinin İngiltere baskısı için bir röportaj veren 35 yaşındaki Megan Fox, nişanlısı Machine Gun Kelly ile "Zaman zaman ve kontrollü şekilde birbirlerinin kanını içtiklerini" söylemiş.. Fox, bunu bir ritüel olarak yaptıklarını belirtmiş..O değilde kanını içmek üst sınırlarda çok anormal bir durum da, hadi diyelim neyse. Peki 'Zaman zaman ve kontrollü bir şekilde..' ne oluyor.. 🤔
İnsanlık sıradışı hal alıyor, neler oluyor böyle. 🙄 İğrenç ötesi, düşüncesi bile mide bulandırıcı. Sağlık durumlarını düşünemiyorum ne haldedir. Yazık, cahillikte çığır açmışlar. Hayır birde bu haberi duyup deneyen de olacaktır kesin, malum insanlar özentilikten kurtulamıyor. 🙄 Gündeme böyle oturmakta ne bileyim, neyse Allah akıl versin.