Magazin Victoria's Secret'ın ilk erkek modeli olan Darren Barnet'i nasıl buldunuz🔥? PisiPisiMia Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Darren BarnetVictoria's Secret'ın ilk erkek modeli olan 30 yaşındaki Amerikalı Darren Barnet'i nasıl buldunuz? Kendisi hem aktör hem model. Maşallah kütür kütür! Eh işte, idare eder. Hiç olmamış. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Victoria's Secret'ın ilk erkek modeli olan Darren Barnet'i nasıl buldunuz🔥? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. İyi bence ama brad pitt değil 0 0 Yorumla
Kızılsükse Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bu ne bi de erkek mi diyoruz buna. Kim bilir kaç para verdi model olabilmek için. Zengin çocuğu belli ki 1 0 Yorumla
Mesafeli27 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Ben bile daha iyiyim bu tipten. Birde duruş igrenç erkek havasi vermemiş hangi canım ne amaçla istedi acaba 0 0 Yorumla
gozde_nur Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl o kadar güzel ve iddialı Victoria Secret modellerinin ardından daha iddialı bir tip beklerdim , açıkçası beğenmedim pek çekici gelmedi 0 0 Yorumla
RabiaGlsm Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl yoldaki kekoları görünce bile daha çok heyecanlanıyorum. bunu beğenmedim pek 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Aynı göz torbası bende de var bende olabılır mıyım acaba 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl saIak galiba biraz. umarım ona böyle durmasını biri emretmiştir 0 0 Yorumla
Mavihasrett Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Öyle abartılacak birşeyi yok çok şey yapmamak lazım 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tam olarak neyin modelliğini yapacak bu? Boxer'ın mı? 😂 0 0 Yorumla
Patrick1Bateman Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl bir modele göre boyu iyi değil 180 ne yaşlı david gandy bile 100 basar buna gençliği ayrı bşi zaten 0 0 Yorumla
exxlove Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben omzumu yalasam özürlü damgası yerim mk 2 0 Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl bu mu? vay arkadaş biz harcanıyoruz resmen :) 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yemin ederim abartmazlarsa neyim sjdj 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. İdare eder bu çok iyi değil ama kötü de değil 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. Orta şeker 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Magazin konusunda 504 cevap paylaştı. Beğenmedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İyi bence ama brad pitt değil
Bu ne bi de erkek mi diyoruz buna. Kim bilir kaç para verdi model olabilmek için. Zengin çocuğu belli ki
Ben bile daha iyiyim bu tipten. Birde duruş igrenç erkek havasi vermemiş hangi canım ne amaçla istedi acaba
o kadar güzel ve iddialı Victoria Secret modellerinin ardından daha iddialı bir tip beklerdim , açıkçası beğenmedim pek çekici gelmedi
yoldaki kekoları görünce bile daha çok heyecanlanıyorum. bunu beğenmedim pek
Aynı göz torbası bende de var bende olabılır mıyım acaba
saIak galiba biraz. umarım ona böyle durmasını biri emretmiştir
Öyle abartılacak birşeyi yok çok şey yapmamak lazım
Tam olarak neyin modelliğini yapacak bu? Boxer'ın mı? 😂
bir modele göre boyu iyi değil 180 ne yaşlı david gandy bile 100 basar buna gençliği ayrı bşi zaten
Ben omzumu yalasam özürlü damgası yerim mk
Ben gitsem daha iyiydi mk
bu mu? vay arkadaş biz harcanıyoruz resmen :)
Yemin ederim abartmazlarsa neyim sjdj
OoOo fazla seksi 👀 iyi buldum
İdare eder bu çok iyi değil ama kötü de değil
Hoş erkek mış
Yakışıklı...
Off yakıyo herif valla kimse kusura bakmasın
Orta şeker
Beğenmedim.
Çirkin ya
Beğenmedim
mayhos buldum
Güzel herif