https://www.mynet.com/trtde-alisanin-programinda-seccadede-seytan-arandi-burada-kasit-var-7821088-myvideo

Sonra da derler ki ülke neden gelişmiyor. Böyle boş şeylerle uğraşıldığı için tabii ki de. Dini konuları konuşmak tartışmak güzeldir fakat böyle tuhaf ve gereksiz bir şeyin üzerine de konuşmak çok garip.
Şeytanın siluetini kim ne zaman görmüş de bir seylere benzetiyor yahu... Bunlar şeytani elinde diren olan iki kulağı sivri bı ucube sanıyor herhalde. Doğrulayan da profesör yani. Bu adamların verdiği din eğitiminden ne olur ki.. cehennemlik diye itham ettikleri bile bunlardan az yanar diğer tarafta. İkiside fotosentez yaparak yaşıyor bence. Yoksa bu kafayi başka bir şeyle yakalayamazlar
Tövbe tövbe Alişan ın vasfı neydi? Şarkıcı türkücü değilmiydi o ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa reyting için mi?
Bende ararım yeni seccade alacaksam😂😂
Cevap
8Cevap
Şeytan'ı yanlış yerde arıyorlar.
Dünya' da bir sürü insan görünümlü şeytan varken, şeytan'ı seccade de aramaya ne gerek var?
Dünya'da kötülükten beslenen o kadar çok insan var ki" Şeytan onları görse durup önlerinde ancak ceketini iliklerdi.. 😅😅
" Şahsi Fikrim"
Ben pek yanlş bir şey göremedim
Motiflere sembolik detay olarak subliminal mesaj içerikli resimler hatta yazılar yazan bunları üreten bir kesim var bunları görmezden gelemeyz arastırmaya açık güzel ilgi cekici bir konuya deginmişler
Bu haber yeni bir haber değil daha önce de ben alişan'ın programında bunu izledim yanlış manipülasyon yapmayalım lütfen, bu asırlardır söylenen bir şey namaz seccadelerin de bu şekilde içeriklerin bulunduğuna ve insanlar da belli takım şüphelere meydan olduğunu hepimiz biliyoruz.
Kendisi de sadece bunu dile getirmek istedi bunun altından başka şeyler aramak art niyet aramaktan başka bir şey değildir.
Şeytanı da çoook görmüşlerdir ya filmlerdeki şeytan figürlerini gerçek şeytan zannedip aramışlar birde tanrımmmm 😒
Onu sığırlar ve koyunlar seyrettiği için her boku çağırır canlı yayında..
Elalem nelerle uğraşıyor, bizimkiler nelerle kafa yok
Şeytanı görse tanıycak sanki beraber askerlik yapmışlar
Tövbe yarabbi 😄
Ya izlenmek için daha neler yapacaklar acaba?
Bu adam bir değişik ya
komık yaa
Gök tanrıya inanmaya devam etmeliydik
Aptal bunlar başka bir şey değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?