https://www.haberankara.com/magazin/yildiz-tilbe-nin-son-hareketi-sosyal-medyayi-ayaga-kaldirdi-h194406.html
Hehe pic.twitter.com/J3lwMdjvEh— Yıldız Tilbe (@YildizzTilbee) April 20, 2022

Hehe pic.twitter.com/J3lwMdjvEh— Yıldız Tilbe (@YildizzTilbee) April 20, 2022
Bir hayvanın kürkünü boyamak, insanlar için üretilmiş boya ürünlerinin hayvanlar için zehirli olmasından dolayı, alerji, acı çekme, davranışlarda değişiklik, sosyalleşmede problem ve hatta ölüme yol açabilir.

1. Zehirli olabilirHayvanların kürkünü değiştirmekte kullanılan bu boyalar insanlar için üretilmiş, fakat hayvanlar üzerinde kullanılmamalıdır. Bunlar geri dönüşü olmayan sağlık sorunlarına yol açabilecek bazı zararlı maddeler içerirler. Özellikle, bu ürünler hayvanların cildine temas ettiğinde, derinin içine nüfuz eder ve hayvanın vücudunun içinde gezinir. Ek olarak, hayvanın gözeneklerini tıkar ve toksinlerin atılmasını engeller. Eğer bunlar da yeterli değilse, toksinler tahrişe, kaşınmaya, yanmaya, egzama ve diğer cilt problemlerine yol açabilir.2. Alerjik reaksiyonlar gösterebilirSon zamanlarda evcil hayvanlar için birkaç boya geliştirilmiş olmasına rağmen, bunların bile güvenli olmadığı bir gerçektir. Birçok hayvanın içlerindeki maddelere karşı alerjisi vardır. Aslında, reaksiyonlar insanlar için üretilmiş boyalardaki kadar kötü olabilir.3. Bir hayvanın kürkünü boyamak streslidirBir hayvanın kürkünü boyamayı düşünüyorsanız, bilmeniz gereken başka bir şey de var. Boyama işlemi bir hayvan için banyo yapmaktan bile daha streslidir. Onlar için epeyce üzücü bir durum olabilir.4. Davranışlarını değiştirirBir hayvanın kürkünü boyamak tamamen doğal olmayan bir şeydir. Onlar zaten tüylerinde bir renge sahiptir ve bunu değiştirmek için hiçbir sebep yoktur. Eğer yaparsanız, davranışlarında değişikliğe neden olabilirsiniz. Birçok köpek yürüyüşe çıkmak veya yataktan çıkmak istemez. Tüyleri kesildiğinde de benzer tepkileri verebilirler.5. Bir hayvanın kürkünü boyamak doğal kokularını değiştirirBir anlığına boyaların ne kadar zehirli olabileceğini kenara koysak bile, boyaların hayvanların doğal kokularını örtecek belli bir aromaya sahip olduğunu akıldan çıkarmamak gerekir. Bunun anlamı onların düzgün bir şekilde iletişim kurmalarını engelleyecek olmasıdır. Kısacası kesinlikle kedisi Yıldız Tilbe’den alınmalıdır. Böyle bir davranışı uygun bulmuyorum. Bir köpek sahibi olarak..
Normal bir insan yapsa -ki niye yapsin- kafa derisine degdirmemis diyip cok da sorun aramak istemezdim sonuca bazi insanlar kizina bile yapiyor ama kedi bu yahu patisini goturup sonra da yalayacak onu 🤦♀️ Kaldi ki insan dna sina insan sac teline uygun uretiliyor o sac boyalari ona ragmen zararli ve belki kediye daha zararli olacak. Dusuncesizce yapilmis bir sey 👎🏻
Gündem de bu gün haberler pomba gibi üst, üste patlıyor resmen..👍😂
Güldürürken; Bir yandan da düşündürüyor insanı bu haberler gerçekten.
Çok Sağolasın Sayın Fenomen'im eksik olmayasın.
Teşekkür Ederim.👌
Rica ederim, ben teşekkür ederim 🍀 :)
Selam sevgi saygılarımla🙏😊🍓🍓
Teşekkürler😊❤
Yıldızcım deli deli işler yapma allasen yas😂😂
Cevap
9Cevap
Yıldızın kedisi oldugunu bilmiyorum ama bence o köpekleri toplatma meselesinde direkt elinden alınmalıydı. Mal kadın ya. Umarım kurtarılır kedicik
En basindan hem cocuk hem hayvan sahibi olunurken ruh sagligi testi yapmaları lazim da iste 🤷
Gereksiz bi insan zamaninda da onu buyuk devlet adamlarinin ellerinden almislardi pwpwp kedisi alinmalimi bilmem
Bu kadını bir ara kurdun akbabanın arasına bırakalım, hiç normal değil çünkü. Gerçi zaten hiçbir zaman normal olmadı da abartıyor son zamanlarda
Sesi ve şarkıları konusunda söylenecek tek kelime yoktur. Ancak ruh sağlığının bozuk olduğu çok açık. Tedaviye ihtiyaç duyduğu net.
O kadın bir ruh hastası bence kesinlikle alınmalı ben benimki uyurken nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum ne demek boyamak ya..
Kına bişey yaparmi hayvna? Koyunları kuzularida boyuyorlar üzerine sayı yazıyorlar boyayla ne bilem
yaș ilerledikçe insan kötüleşiyor yaşınızın kıymetini bilin
Kusura bakma ben magazin takipçisi değilim bu artist dünyasında her şey olur.
Hepten delirdi kadın ya. Artık gündeme çıkmak için yaptığını düşünmeye başlayacağım.
Yıldız Tilbeyi hep o güzel şarkılarıyla anmak isterdim 😕
Umarım akıl sağlığı düzelir 🙌
Bu kadın da iyice saçmalamaya başladı ya hayvanlara sevgisi saygısı yok
Seren serengilde boyuyo noynoyla tokyoyu beybiler o pembe diye mi laf etmiyosunuz
yok bir an önce torbacısını değiştirmeli git gide saçma bir hal alıyor bu kadın..
olum gittikçe kafayı yiyor bu nedir ya
bu karı da kafayı yedi. Torbacısı kim ne çekti de böyle bir şey yapma gereği hissetti acaba
Yıldız abla yine burun deliklerini, beyaz toz bulutlarına kaptırmış.
Hayvan düşmanı bu kadın
Reyting kasmak için hayvan düşmanlığı ve şovenizmi yapmaya varacak kadar düştüler
Gündeme gelmeye çalışıyor
Kendisinide boyasın bu nasıl tıp
Çok tatlıymış minnoş ama boyayı göremedim
İyice yedi kafayı
Alsınlar kafayı yemis bu
Alırlar bence
alamazlar ki :)
Zavallı kedicik
Boya dediginiz kina.
Bu ünlüler yaşlanınca kafayı yiyor yan
Ne yapıyor bu ya? İyice zıvanadan çıktı.
İyice delirdi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?