Lükse gel. Program izlerken elin bebesi masaj yaptırtıyor aynı zamanda 😂 darısı başımıza
Alişan’ın 3 yaşındaki oğlu Burak, Survivor izlerken masaj yaptırıyormuş. Tahmini bu keyfi ne zaman yaşarız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bu tür şeylere kızmıyorum. Bizimde paramiz olsa bizde yapariz. Ben yaparim sahsen. Param olsa her gun masaj yaptırırım. Param olsa cocugumun icin en iyisini isterim, ozel dadilar, ogretmenler falan. Insan biraz buna programli. Boyle seylere kızıyoruz ya da gitmis bir cantaya ne kadar vermis falan diyoruz hadi tamam akilli bir tercih olmayabilir ama yapariz yani. Cok paran varsa insanin gözü döner elbette. Pahali cantada alirsin, araba da. Her gun masajda yaptırırsin. Imkani olan insan her sekilde degerlendirir yani. Ha bunu insanlarin haberinin olmasini saglar ya da saglamazsin olay bu. Alisan foto paylaşmasa tepki almazdi.
Bazı insanlar gerçekten ana rahminden doğarken bile hayata bir sıfır önde galip başlıyorlar.. Bu da o sanşlı keratalardan işte ohh gel keyfim gel Bizler yağmurlu bir günde doğdum anamdayı izleyelim. fdfdfff
Özendiğin şeye bak. O bu "lüksü" insanların hakkına girerek kazanıyor. Devleti bir siyasal islamcıya satmak pahasına kazanıyor. Allah hiç kimseyi o duruma düşürmesin