Yanarım yanarım rihannanin bundan cocuk yaptığına yanarım. Kadinlar gercekten tipe bakmıyor galiba. Rihanna az biraz cirkin olsa, bu çingene adam rihannaya bakmazdi bir erkek olarak. Rihanna gibi bir kadinin yüz verdigi tipe bak. Bunun baska versiyonlari da var.
Adriana limanin ilk eşi mesela yakismiyorlardi ve o da aldatti adrianayi. Candice swanepoel gibi barbie bebek gibi bir kadinin eski nişanlısına bakın internetten ve o adamda bu barbie bebek gibi kadini aldattı. Iki de erkek cocuk yapti cocuklar o tipsize benziyor. Candice gibi bir kadından gen almamışlar hic. Adriananin kizlari da kendisine hic benzemiyor basketci eşine benziyor.
Boyle guzel kadınlar niye boyleleriyle takılıyorlar hadi takildin niye cocuk yapip bu erkeklerin egosunu, popolarini yükseğe kaldiriyorsun ki. Boylelerini gordukce kadinlarin erkekler kadar şekilci olmadıklarını düşünüyorum. Hem kadin olarak kendilerine yazik, hem cocuklara yazik, hem genlere yazik. Para icin takılıyorlar diyecegim bu kadinlarin paraya ihtiyaci yok. Rihannanin şu guzel melez genlerine yazik oldu bildigin. Cocuk yaptigi adam daha eli yüzü düzgün olsa mukemmel bir parça çıkabilirdi ririden. Cocuk simdi bu tipe cekecek belkide. Bir de aldatmis. Huyu cekmese bari.
Rihanna’nın bile aldatılmış olduğu dünyada bizi harcarlar jxjxj Bu adamda kaç yıldır bunun peşinde koşuyordu gizli gizli çocuk yaptıktan sonra ne olmuş hevesini mi almış kadının yerinde olsam ben de bırakırım çocuğu bile göstermem
Arkadaşlar, her fırsatta söylüyorum, aldatma, aldatılanla ilgili bir sorun değil. O yüzden "yahu bu kadın bile aldatılıyorsa..." diye düşünüp şaşırmaya lüzum yok. Bu düşünce, aldatılanın kusurlu olabileceği önkabulüne dayanır. Yani, aldatılan, mutlaka aldatanın sadakatsizliğine neden olacak "bir şey yapmıştır". Erkeğin evine, eşine bağlı olup olmamasına kadına, kadının da evine, eşine bağlı olup olmamasında erkeğe sorumluluk yüklemeyin. Aldatmaya neden olacak bir memnuniyetsizliği/şikayeti olan insan bunu eşiyle konuşur, gerekirse ayrılır.
@Tazmanyacnvr Teşekkür ederim... Bu görüşü 17 yıllık evliliğinde her türlü fedakarlığı, iyi niyeti göstermiş olmasına rağmen eşi tarafından aldatılımış, aldatılmakla kalmayıp aldatıldığından kesin olarak emin olup evden ayrılarak boşanma davası açtıktan sonra türlü çeşitli çirkefliklere maruz kalmış, maddi ve manevi hakları gaspedilmiş bir erkek olarak yazdım 😢
Kraliçe elisabeth var Rihanna kraliyet ailesinden değil. İkincisi o da bi kadinsonucta dimi başkasından üstün değil. Bu kadar çabuk inanmasaydi keşke seçtiği tipler hep sorunlu ve zampara drake gibi
İyide bence her şey karakter meselesi sadık olursun ilgi gösterirsin bu sefer aldatılırsın Ama karaktersiz olursun ve her kuşun etine bakmak istersin peşinden koşan çok olur