Nesrin in fiziği daha iyi ve dolgun olduğu için ben Nesrin diyorum ayrıca bu kadın çok istekli ve seksi bir kadın erkekler tarafından tahrik edilmek istiyor sanırım tanıdığım kadarıyla öyle tespitlerim oldu ama Nesrin diyorum soru cvp olarak 😅
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aleynaya yakışmış, japon hentai lolitaları gibi olmuş. nesrin bu havayı öldürmüş, ofisteki hoşlanılan resmi giyimli kadının kafadaki fantezi görseli gibi olmuş. aleynayı günahım kadar sevmem ama aleynanın fiziği 10 numara, daha iyi taşıyor. nesrin klasik 30lu yaşlarsa türk kadını tipik, hiç bir uçukluğu ünlülere has bir tarafı yok. klasmanın zirvesi diye parlıyor.
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
muhtemelen türk kızları nesrini kendilerine yakın buldukları için beğeniyorlar halbuki pek bir esprisi yok. aleyna daha güzel. nesrin yüzünü saçlarının arasında saklıyor, bir tane net sırıtan fotosu yok çünkü sadece keskin baktığında hoş görünen biri.
Nesrin’i çok daha yakışmış baksana kadın ateş ediyor ya çok zayıf kadınsı vücut hatları da çok yok güç yok bir şey yok ama yinede kadın inanılmaz çekici niye böyle anlamıyorum ben de böyleyim ama ben çekici değilim niye cjcjjx
Bence sadece kadın güzel diye bir şans tanıyorsun. Yoksa tepesi kopmuş kemerli kot pantolonu göğsüne giymiş birine yiaa çok yakışmış deme şansın düşüktür diye düşünüyorum.