Magazin Birbirine benzettiğiniz ünlüler var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben Necla nazır'ın gençliği ile Esra bilgiç'i birbirine benzetiyorum Birbirine benzettiğiniz ünlüler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Özlem_3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet var tiktok kullanıcısı adını unuttum ama belki siz de görmüş olabilirsiniz Gülşen bibek oğluna çok benziyor ikizi gibi 1 3 Yorumla sevval0001 +1 yıl Şeyda aydın Yorumla Özlem_3434 +1 yıl @sevval0001 ismini bilmiyorum ama eğer aynı kişiden bahsediyorsak benzemiyor mu Yorumla mutevaziadam34 +1 yıl Yok dibek kahvesi sen de :) Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kardeşlerimde oynayan Burcu Coşkun ve Ebru Şahini birbirine benzetiyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl @sevval0001 Gülşen bubikogluna benzıyor 0 6 Yorumla sevval0001 +1 yıl Esra bilgiçe daha çok benzetiyorlar ndlcmflfmf Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yoo ben gülsen dıyorum cunku o karı çok güzel Yorumla sevval0001 +1 yıl Benzemiyom ki Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Esra bilgiç daha cok benzıyorsun kız harbıden. Ama senın bır donemın var aynı gülsen bubıkoglu. Yorumla sevval0001 +1 yıl Ne dönemi dkcmfmfnc Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Osmanlı yıkılış donemı , senı doverım heee 🥺 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl @gülbenx i ahu tuğba ya benzettim 0 2 Yorumla gülbenx +1 yıl Off artik 1 sey demiyom Yorumla 97Kerim97 +1 yıl @gülbenx :D Krallllll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet var tiktok kullanıcısı adını unuttum ama belki siz de görmüş olabilirsiniz Gülşen bibek oğluna çok benziyor ikizi gibi
Şeyda aydın
@sevval0001 ismini bilmiyorum ama eğer aynı kişiden bahsediyorsak benzemiyor mu
Yok dibek kahvesi sen de :)
Kardeşlerimde oynayan Burcu Coşkun ve Ebru Şahini birbirine benzetiyorum
@sevval0001 Gülşen bubikogluna benzıyor
Esra bilgiçe daha çok benzetiyorlar ndlcmflfmf
Yoo ben gülsen dıyorum cunku o karı çok güzel
Benzemiyom ki
Esra bilgiç daha cok benzıyorsun kız harbıden. Ama senın bır donemın var aynı gülsen bubıkoglu.
Ne dönemi dkcmfmfnc
Osmanlı yıkılış donemı , senı doverım heee 🥺
@gülbenx i ahu tuğba ya benzettim
Off artik 1 sey demiyom
@gülbenx :D Krallllll
Saçım kirpigim fizigim
O kadar çok var ki