https://www.sondakika.com/haber/haber-hayatini-kaybeden-nisa-bebegin-sokaga-terkedilis-14844451/

Bu ülkede gündüz vakti kadın öldürülürken, herkes her an hakkımızı yerken, o yarışmacıların çıplaklığı gram ilgimi çekmiyor. Demek ki neymiş?
ZİHNİYET ZİHNİYET ZİHNİYET...
Böyle şuursuzca fetva veren hocalara gülüyorum sadece 😂😂
Ele verir talkını, kendi yutar salkımı misali.
Demek ki Hoca efendi kendiside izlemiş olacak ki, yarışmayı bir adada 20 tane yarı çıplak kadın, 20 tane yarı çıplak erkek olduğunu biliyor.
Bence hoca efendi survivor'un en sıkı takipçilerinden 😀
Bende bir ara survivor'u izliyordum.
Ben işin yarışmadaki hangi takım kazanacak kısmındaydım..
Hoca efendi yarışmayı neresi ile izlemiş ki böyle bir zihniyet içine girmiş.
Bu hocalar insanları dinden imandan çıkartıŕ walla..
Böyle böyle gelecek nesili dinden iyice soğutacaklar hocalar ne konuşması gerektiğini bilmeli bence tercih edip izleyenede saygım var izlemeyenede sonuç olarak tercih meselesi herşeye dine bağlamak çok saçma hepimiz müslümanız bu tarz şeylerin vaaz konusu olması çok saçma nerde bu diyanet
Özel olarak survivoru hedef almak doğru değil. Bu hocamıza zarar verir. Zira TV'lerde her kanalda her programda çıplak insanlar mevcut. Püf nokta bakmamak. Çocukları da uzak tutmak.
Cevap
6Cevap
Hayir izlemiyorum bir ben sevemedim galiba su Survivor i
Izlemeyenler de izler artik😂diger ulkelerin survivor millet bikinili tc versiyonu baya muhafazakar... kim denize tshirtle girer ki bizden baska 😂
Allah aşkına ne kadar saçma ne kadar saçma ne kadar saçma iyi ki de izlemiyorum
evdekiler izliyo ben izlemiyorum... bağırtılarını odamdan duyuyorum ama sinir bozucu bi program.
Bi Bitmedi Şu Saçma canım Yarışma Keşke Tamamen Bitse de Hiç yayinlanmasa İzleyenler Ne anlıyorlar Zeka Yoksunlari işte Nerde boş var ona bakan çok olur
İzlemiyorum
Yarışmacı bi kişiliğim var bu yüzden hoşuma gidiyor
İmam demisse doğrudur 😂😂🙃🙃🙃🙃🙏🙏🙏🏿🙏🏿🤩🤩🤩🥳🥳🤲
yeminle bizim ülke de ki imamlar hepsi mi mal olur :D
“Kullanmıyorum artık” cidden kurgudan sıkıldım.
Şakbalanları izlemiyorum
Hayır yıllardır izlemiyorum.
İzliyorum ve Nagihan'a hastayım
Saçma şeyleri izlemiyorum
Kulagimin zari patladi be niye bukadar bagriyosun amca diyesim geldi
İzlemiyorum.
İzlemiyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?