https://haberiskelesi.com/2022/04/04/ajda-pekkan-metroya-da-metrobuse-de-hic-binmedim-hele-marmarayi-cok-merak-ediyorum/

Hayatta her istediğimiz gerçekleşmiyor maalesef, biz de onun yaşlanmasını istiyoruz tam tersi sürekli gençleşiyor yakında bebekliğine dönecek 80 yaşında karı
"Dikkar ironi içerir" :)))
Ahh ahh ünlülerin böyle dertleri ve istekleri, vatandaşı ayakta tutuyor güç veriyor resmen..
Bu haberi duyunca vatandaş, metrobüse, Marmaray'a binebildiği için sevinçten haline bir kez daha şükür edicek..
Bu Mübarek ayda Ajda'nın doya doya metrobüse binip bir daha hiç inmemesi için dua edeceğim..:)
çok berbat bişi binmeden önce bende merak ediyodum hiç rahat değil ayakta sıkış sıkış gidiyosun iğrenç. kendi şehrimi özlemiştim burada otobüs dolu diye binmiyodum öpüp başıma koydum valla :d
Binerken dikkat etsinde Alha muhafaza düşer müşer tipi kayar sonra. Bir estetik daha kaldırmayız..
Cevap
3Cevap
Bence istediği saatte gitsin binsin... çünkü zaten ise gelip gitme derdi yok... ünlü insanlarin da toplu taşıma kullanmalari normal olmalı.. gerçi İstanbul'da aracı olan ve yuksek gelir sahibi olan kim toplu taşıma kullaniyor ki?
Metrobüsü kiralasın
Zenginler parayı kullanmayı cidden bilmiyor ya 😂😅
Alsın demiyorum çünkü tek sefer için değmez
en yoğun zamanda bir bindilerim teyzeyi de halka karışsın ne diyim...
Her saat binebilir, yaştan dolayı herkes yer verecektir😆😆
Canım yaa, Allah başka dert vermesin 😊
Amin. Dertten anlıyorsun😂
Keşke benim de böyle dertlerim olsa 😂
inşallah olur😂
Ah yaw ne dertler var üzüldüm yha
Benim bildiğim İstanbul’da 7:24 hep dolu onlar
Sabah 7
Binmesin Cebrail ona binsin
azrail mi demek istedin ahsahsh
Araba versin bizlere kendisi binsin kaşarr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?