https://www.yenicaggazetesi.com.tr/cuneyt-arkinin-kitabinda-yazdiklari-orhan-gencebay-ve-sevim-emreyi--cileden-cikartti-525695h.htm

Şu anda Gencebay en nefret edilen Arabeskçi akil adam hikayesi ile.. Kemal Sunal gerçek bir halk adamı idi burnu büyük olmayan, yardım sever, nur içinde yatsın onu askerliği sırası yakın tanımış olmak büyük onur.. Cüneyt Arkın da öyle bir mümtaz adam onu da tanımak onuruna eriştim.. Sanatçı olursun ama adam olmak başka bir meziyet.
Bence Cüneyt Arkın doğruyu yazmıştır. Çünkü Kemal Sunal kalitesini göstererek Orhan Gencebay'ın sevilmeyecek bir karakteri olduğunu anlamıştır. Totosunun kılları ağardığı zamanda para alarak karakterini akil diye satan bir adamın yakın çevresinde sevilmemesi normal.
Kendisini bende sevmem dinlemem de. Orhan Gencebay’ı sevmek zorunda mı Kemal abimiz? :)
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil 🤗
Ben sizi seviyorum ama hanımefendi
Cevap
7Cevap
İster ünlü olsun. ister ünsüz herkes herkesi sevmek zorunda değil..
Kitabı toplatmaktan bahsetmek ve tepki göstermek büyük bir saçmalık olduğu için, yalan haber olduğunu düşünüyorum..
Bence Orhan Gencebay sarkıları besteleri ve konuşma uslubu beyefendiliği ile böyle bir konuya dahil olması imkansız görünüyor..
İbrahim Tatlıses olabilir mesela mizacı böyle şeylere uygun.
Öldüğü için arkasından övgüde bulunmaya gerek yok. kemal Sunal prensip olarak insan seven biri değildi. çevresindeki herkese yüksekten bakan biriydi. Başka insanları aşağılamak hobisi bile sayılabilirdi. İnsanlara bir selamı bile çok gören biriydi. Dedikodu değil bizzat yaşadığımız mahalle aynıydı; oradan biliyorum. yakın çeresi hep aynı şeyi anlatacaktır size
Küçükken nolduğunu bilmez severdim Gencebayı ama büyüdükçe ne olduğunu gördüm, oysa bile haklılardır.
Bahadır Aydoğan diye bir sanatçı vardı hanımefendi ilerlememesi için önünü kesti bu Orhan Gencebay
Kalite adamı oldukları burdan bile belli, Orhan’ın sevilecek bir yanı yok
Müzik evrenseldir sevilmeyen diye bir şeyi ben şahsen kabul etmiyorum. Hepsi birbirinden değerli sanatçılar. Hepsinin seveni ve hayranı var
Yalakaları kimse sevmez. Kemal Sunal'la Cüneyt Arkın gibi kaliteli insanlar da sevmez zaten
Arabeskçiler zaten sıkıntılı insanlar her insan sevemez tabi
Orhan gencebayı ben de sevmiyorum Cüneyt abimiz haklıdır
Tartışma yapılacak hiç bir konu kalmadı gündemde kalma çabaları yaşayan insanların soytarılıklarını tartışalım...
orhan gencebay olduğu çok açık..
Orhan Gencebay
Kimse olamaz
İbrahim Tatlıses
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?