https://www.internethaber.com/otobuste-kizi-koseye-sikistiriyor-diyen-fis-fis-ismail-isyan-etti-metroda-opusen-gorursem-video-galerisi-2243949.htm

Sana ne derdim. Önce kendi aldığı ve benimsediği role baksın. Toplumda bir şeye müdahale edecek saygınlığı yok ki kimseye karışmaya da hakkı yok. Suça teşvik edici konuşma olduğu zaman cezası da verilmeli. O zaman bizde onun tipine karışalım, sokağa çıkmasına izin vermeyelim.
Adam Doğru Yerinde Konuşuyor Hiç Kimse tepki göstermesin Hakkınız yok Tabi Rahat istediğiniz yapmaya bir şey söylenince Batıyor şimdi Özgürlük Var evet insan özgürlüğü olmalı tamam ama Yerinde ölçüsünde olmalı Öpüşmek Şimdi şöyle Evli olmadan öpüşünler zaten reziller Bari milletin olduğu yerde yapmayın yeter be Halkın içinde utanmada da kalmamış neymiş rahatmisiz başlarım yani Devletin özgürlügu ölçüsünü getirmesi gerekiyor artık sınırsız oldukça istediği rezilliği yapan artıyor çok kötü
Programda tam olarak öyle demedi ama sevişmeye varan yakınlaşmalardan bahsetti. Elini tutsun yanağına buse kondursun sorun yok dedi. Tayt konusunda da aşırı belli olan taytlardan bahsetti. Mantıken de böyledir zaten. Bence de metro gibi alanlarda sevişilmemesi lazım. Çoluk çocuk biniyor yani burası Türkiye. Çoğunluğun Müslüman olduğu bir ülkede doğru dememi beklemeyin.
Herkes ahlaki sınırların içerisinde kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde hareket edebilir.
Saçmalamış kendisi..
Teşekkür ederim profesör✨
Cevap
19Cevap
Bana denk gelse keşke devreye girerken 😅
Adam haklı kardeşim sokakta insanların arasında olacak iş var olmayacak iş var biz avrupanın göbeğinde yaşamıyoruz Anadolu toprakları burası Asırlarca İslama hizmet etmiş atalarımız kanı ile sulanan toprağı öefmüz adetimiz geleneğimiz var Hayvanlar ile insanlar arasında bir fark olmalı diye düşünüyorum
Sokaktaki adam yolunuzu kesip "herkes benim istediğim gibi yaşayacak" dese yazık deli galiba diyip yolunuza devam edersiniz. Aynı derecede vasıfsız insanlar saçmalayınca haber oluyor. Üzerinde tartışarak prim vermek anlamsız.
Sokakta ilişkiye giren köpek gördüğümüzde tepki gösteriyor muyuz? O halde metroda sevişen çift gördüğümüzde de tepki göstermememiz lazım.
he tanıyorum da kim nerde öpüşürse öpüşsün bana ne ya bunlara ne ki ne hakkıymış o ne saçma hak yahu:d
Böyle konuşarak milleti daha çok bu işe meyillendirir..
işsiz kalmış belli ki, kendi kendine reklam yapma çabasında
Biz kadınların böyle zihniyeti kirlilerden çekeceği var daha. Vadelerini bekleyeceğiz
Bunlarda cevap verip gündem olma derdinde isterse girsin devreye adamı dümdüz ederler
hava kaçırıyor..
sağlam bir dayağa ihtiyacı var..
Boş insan işte gündeme gelmek için boş boş konuşuyor
Fısfıs parasız kalmış galiba
Öpülen gördüğünde Fıs fıs çak ismail abi 😂
Kadını döven görünce ama ses etmezsin
Beynini fıs fıs yaparak azad etmiş galibaa
Sig zihniyet sahibi bi arkadasimiz.
of çok sama eski kafalı
Dikkat etsin dayak yemesin
Tamam öpüşmedik
Devre ona girmesinde haha