Fıs Fıs İsmail, "Öpüşenleri gördüğüm an devreye girerim" dedi! Bu yorumu için kendisine ne cevap vermek istersiniz?

Fıs Fıs İsmail, Öpüşenleri gördüğüm an devreye girerim dedi! Bu yorumu için kendisine ne cevap vermek istersiniz?
Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı ‘kadınlar tayt giymesin’ ifadelerinin ardından yine çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Metro, otobüste insanların öpüşmesine müdahale edeceği belirten Yağcı insanların halka açık yerlerde öpüşmesine karşı olduğunu söyleyerek "Lanet olsun. Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, çocuk parkında öpüşürsen, kafeteryada öpüşürsen ben devreye girerim. Öyle bir hakkım var. Öpüşemezsin kardeşim. Benim yanımda kimse öpüşemez kardeşim, öpüşsün de göreyim hemen müdahale ederim, kanunen bu hakkım var, öpüşenlere müdahale edeceğim, kanun ve yasalar bana öpüşenlere müdahale etme hakkı veriyor, öpüşeni gördüğüm anda oraya müdahale ederim, bir yerde öpüşme varsa orada ben devreye girerim dedi.
https://www.internethaber.com/otobuste-kizi-koseye-sikistiriyor-diyen-fis-fis-ismail-isyan-etti-metroda-opusen-gorursem-video-galerisi-2243949.htm
Fıs Fıs İsmail, "Öpüşenleri gördüğüm an devreye girerim" dedi! Bu yorumu için kendisine ne cevap vermek istersiniz?