Magazin Sosyetik gelin Pınar Sabancı’yı beğeniyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyetik gelin Pınar Sabancı’yı beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bulinmeyen926 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Takip ettiğim kadarıyla Sabancı gelinleri açısından en akıllı ve bilgili olan kadınlar arasında top 1'de ben seviyorum. :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Okumuş kendini geliştirmis. Parayla onla bunla hava atmıyor. Cok görgülü, mütevazı bir kadın. 0 0 Yorumla
FasaFisoBunlarr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sosyetik olan hiç biseyi beğenmiyorum, nefret ediyorum 1 0 Yorumla
Gayland Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben sabancıyı görünce gerisini okumadım konu neydi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Takip ettiğim kadarıyla Sabancı gelinleri açısından en akıllı ve bilgili olan kadınlar arasında top 1'de ben seviyorum. :)
Okumuş kendini geliştirmis. Parayla onla bunla hava atmıyor. Cok görgülü, mütevazı bir kadın.
Sosyetik olan hiç biseyi beğenmiyorum, nefret ediyorum
Güzel degil
Makyaj
Ben sabancıyı görünce gerisini okumadım konu neydi
Tarzım degil
Güzelmiş
Tas gibi
bu ünlü mü
Ilk duydum
Hayır
Nooooooo