@HAYATAheyecanGEREK androjenik yüz hatları olan kadınlar ve erkekler karşı cinse ilişkin kıyafet ve aksesuarları şık bir şekilde taşıyabiliyorlar. Örneğin, Bella Hadid, Cara Delevingne, Angelina Jolie, Justin Bieber, Machine Gun Kelly. Fakat androjenik yüz hatları olmayanlarda gülünç ve eğreti görünüyor.
Dümdüz takım elbise giymekten de bir şeyler denemiş ve güzel durmuş bence ♡ Artık çok klişe şeyler göz önünde olmuyor farkını koymuş cok tatlısın Jareddddddd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben bunu görmemiş olmayı dilerdim. Benim 3 snyimi silin bu fotoyu hafızamdan 😃
Ajfjajxjsj
Cinsiyetsiz moda anlayışını destekliyorum, fakat çekici görünmediği de aşikar.
O zaman neden destekliyorsun mistress?
@HAYATAheyecanGEREK destekliyor diye hepsini beğenecek değil ya
@HAYATAheyecanGEREK androjenik yüz hatları olan kadınlar ve erkekler karşı cinse ilişkin kıyafet ve aksesuarları şık bir şekilde taşıyabiliyorlar. Örneğin, Bella Hadid, Cara Delevingne, Angelina Jolie, Justin Bieber, Machine Gun Kelly. Fakat androjenik yüz hatları olmayanlarda gülünç ve eğreti görünüyor.
Sen uçmuşsun arkadaşım. Ben bir tek android biliyorum o da benim telefondaki işletim sistemi.
Bonjour!
Ceketini açmadan gezseymis olurmuş bence ama güzel görünüyor. Beğeniyorum tarzını zaten. İçine giydiği biraz ilginç geldi sadece. ❤
Soytarı gibi yeminle. m. Hiç mi zevk yok. Çek güzel birtakım elbise altına. Öyle git. Bu ne rezillik?
Pek beğenmedim bu tarzı ama ben Jared Leto'nun 2016'dan beri hayranıyım Morbius filmi de efsane gelecek.
Kakao ve vanilyalı yaprak sarma misali bir şey olmuş.
Gördüklerimi Sil, bu nasıl tarz ulan paran var harca hakkın tamam ama saçma saçma şeylere harcama be
Bence hiç yakışmamış. Joker gibi gitse çok daha iyi olurmuş en azından MR. J nin bir tarzı var.
Bu adama bayılıyorum, bir başkası yapsa abes kaçardı ama Jared Leto'ya yakışıyor.
Ben çözemedim o kırmızı eldiven ve seksi atlet arasındaki bağı 🤦
Dümdüz takım elbise giymekten de bir şeyler denemiş ve güzel durmuş bence ♡ Artık çok klişe şeyler göz önünde olmuyor farkını koymuş cok tatlısın Jareddddddd
Faruk abi’ye dönmüş mk
Hangi Faruk abi böyle giyiniyor😂
Bursa’da örneğini çok fazla görürsün 😂
Jared ne yapsa yakışır
Ya sonunda benim gibi düşünen biri ajdusjxj
O biriciğimiz bizim
Pek erkeksi bir vatandaş gibi gelmedi. Benekli Ayhan'ın Berkant deyimi kulağımda çaldı.
İnsanlarda para var neye verdiklerini düşünmüyorlar dhdghdbd
What's ur purpose abiiiiğ 😂
Paran var b*k gibi giyiniyorsun garip
Saçlar hariç komple kötü 😂
Birde siyah sütyen taksaymis tam bir tarz olurmuş
Daha iyi olabilirdi sanki
fazla kötü gerçekten..
Kafası karışmış depresif insan modeli kombini :)
İğrençç 🤢🤢
Kötü 😂
Bune ya çok kötü
Çok karışık 😅
joker naptın kendine
Çok tuhaf olmuş :D
Rezil