Şarkılarıyla olduğu kadar iddialı sahne kıyafetleri ve şovları nedeniyle de magazin gündeminden düşmeyen Gülşen, son olarak Ataşehir'de sahne aldı. Yeni şarkısı 'Lolipop'u yayınlayan ünlü popçu, son sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntüler hakkında dikkat çeken açıklamada bulundu.Gülşen; "Çok güzel görünüyorsunuz. Ben dayanamıyorum yanınıza geleceğim. En son yine sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum, olanlar oldu. O gün çok mutluyduk. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim. Sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?" diye konuştu.
Eskiden bu sanatçılar elimizdeki tek imkardı. Yani TV, radyo, max VCD gibi imkanlarımız vardı o imkanlardan da yalnızca sınırlı kaynaklarla yararlanabiliyorduk. Bu ünlüler erkek sineğin yanından geçse magazin programlarında saatlerce haberleri yapılırdı. Gerçekten önemli önemsiz her hareketleri haber olurdu. Bilerek gündem olmak için de yaparlardı saçma sapan hareketler. Zamanla internet kaynaklarının çeşitliliği, birden bire zirveye oturan internet ünlüleri bu eski emektar ünlülerin artık ne yaparlarsa yapsınlar eskisi gibi etkileşim alamamalarını sağladı. Durum öyle olunca kucağa oturmalar, firikikler, iddialı sözler önplana çıktı. Ama eskisi kadar sükse yaratamadıklarının onlar da farkında. Hatta son parçası ''lolipop'' da bu iddialı hareketlerden birine örnek. Yeni nesil gençler böyle sever diyerek aralara ingilizce kelimeler serpiştirilerek yapılmış eski parçalarına nazaran başarısız bir parça.