Peki senin amacın ne bunu paylaşmaktaki? Çok mu komik sandın kendini ayı? Biraz insan olmayı öğren insan içine çıkacak yüzün olmamalı şu halinle bide kızlara yönelik demişsin annene yönelik bence.
Ulan bana burada ahlak dersi verionda senin gibileri iyi tanır iyi bilirim dışarda milletin karısının kızının popon bacağına herkesten önde bakıp off çekersin aç köpek misali ağzının suları akar..! Şimdi değil payımdan
Bu bebeyi çok kiskaniom daha ergen yüzünde sakal vücudunda kıl çıkmamış ama senin benim öpüp koklamaya kiyamadigimiz karıları bu hiç acımadan çatır çatır dikip geçiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aaaa bu şey değil mi yks birincisi olup trafik kazasında ölen çocuk xbdvdgxg
Şaka yapıyorsun sanırım 🤣
Annen iyi tanır bu oyuncuyu. Birlikte oynamışlıkları var bir filmde. Ona sor
Kimler birlikte oynamış
Validenle bilhassa yukardaki oyuncu şahıs.
Çok gereksiz bir yoruma zipladin hadi işine bak.. m
Peki senin amacın ne bunu paylaşmaktaki? Çok mu komik sandın kendini ayı? Biraz insan olmayı öğren insan içine çıkacak yüzün olmamalı şu halinle bide kızlara yönelik demişsin annene yönelik bence.
Ulan bana burada ahlak dersi verionda senin gibileri iyi tanır iyi bilirim dışarda milletin karısının kızının popon bacağına herkesten önde bakıp off çekersin aç köpek misali ağzının suları akar..! Şimdi değil payımdan
Babandan mı bahsediyon la sen nasıl bi çevrede yaşıyon bu nasıl bi kafa mke?
Hayatinda hiç seks yapmadigin onun tadını almadığın nasılda belli ya
Aynen nacizane bir akrabanı göndermeni rica edeceğim bu eksiği gidermesi için.
Benim belli akrabalarım var onlarda beni doyurur anca sen avucunu yalarsin
Akraba seviciliği haaa yakışırr
Ensest die bı şey duydunmu hic cahil
Enseden tutuyosun adamı savunuruyosun abi o değil mi
Sen bu kafayla çok yasamazsin
Sen y4rrmn kafasıyla nasıl yaşıyosun?
Madem bu kadar aciksozlu sun özele gelsene
Yook ben korkarım bende özele gelmek yok ben klavye delikanlısıyım benden bu kadar
O zaman hadi ordan git ya
akrabalarım beni doyurur ne demek wşföeleşeş mal awk
Aynen knk, oscar adayı
Bu bebeyi çok kiskaniom daha ergen yüzünde sakal vücudunda kıl çıkmamış ama senin benim öpüp koklamaya kiyamadigimiz karıları bu hiç acımadan çatır çatır dikip geçiyor
p*rno yıldızı
Hiç filmini izledin mi?
Annenin mi?
Senin annen malum filmde oynuo sanırım bu kadar meraklı olduğuna göre
Aaa kıza neler diyosun hayvan sksnssk