Söylenenlere göre Cem Yılmaz, Can Şengün'ün Sıkı Fıkı programını izlemek için Zorlu PSM'ye gitti. Gösterinin yapılacağı kulüpte eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın olduğunu öğrenince kapıdan döndü.Eski sevgilinizle karşılaşmamak için böyle bir şey yapar mıydınız?
Cem Yılmaz gireceği yerde Serenay Sarıkaya'nın olduğunu öğrenince kapıdan döndü. Eski sevgilinizle karşılaşmaktan çekinir misiniz?
Acaba karıdan çok etkilenmişti de o yüzden mi etkisinden çıkamıyor yoksa Serenay'ın kendisinin cinsel hayatı hakkında çevresine olumsuz konuşmasının üzerine mi erkekliği onun gözünde kadının nezdinde 0 oldu? Yani karşı tarafı dağ görüş mü yoksa fare kompleksi mi? Ve kim derdi ki onca kadına basıp geçen, onca kadını çatır çutur harcayan adamı, ergen yaşta bir kızın durduracağını? Şarap gibi kadın olan Defne'yi bu ergen çömezi olan kız için satmak, Cem'in bir kumarda en büyük yenilgisi olan şeydi. Ah etmeden ahı tuttu kadının resmen.
Ve bence o mekanda Cansu Dere bilmem ne olsa düşünmeden, hatta umursamadan içeri girerdi. Çünkü onun nezdinde bitmiş bir şeyin hükmü yoktur. Kadınlarla olan ilişkisini genelde o başlattı o bitirdi. Serenay çok fena bir gol oldu onun için. Muhtemelen sebep, başka bir sebepti, ben Serenay Cem'den adım gelsin diye çok bekledi ve magazinden mesaj verdi ve Cem s*klemedi diye hatırlıyorum ancak sebep başka olmuş olsa bile -ki bu da bir etken olabilir-Serenay'ın Cem hakkındaki yorumu muhtemelen Cem'i düşüren yegane kompleksti. Onca karıya bas geç yapan bir adamın adı "hayal kırıklığı"na çıktı. Bu, "öpüştük ama kadının ağzı çürük kokuyordu, midem bulandı" demek gibi bir şeydir, "ne umduk ne bulduk" demek, adamın cinselliğiyle, cinsel hayatı, performansı ve belki de boy ölçüsüyle ilgili... Muhtemelen kısa süren ve verimi olmayan bir ilişkiydi. Adam çat çut s*kmeye entegre olup, sevişmeyi ve diğer duyguları unutmuş olabilir, hele ki bu yaşlılıkta genç performansı bekleyemeyiz. Sonuç olarak Cem bugüne kadar 40 kişiye vurdu, 1 kişi geldi o kişinin yerine vurdu.
Kendi adıma da cevap vereyim, eski sevgilimle karşılaşmaktan çekinir miyim, hangi sevgili olduğuna göre değişir ancak aynı ortamda olmuş olmak istemem. Çünkü sevgili ile sevgililik ilişkisi bitmişse bitmiştir, bir daha görüşmek, sohbet etmek istemem, bunu yapamayacak olmak da, olmasını istememek de, rahatlamak için gireceğin barda sana kasıntı verir. Gerek yok o yüzden.
Ama Cem'in nezdinde söylüyorum, içeride bu yaşına kadar takıldığı kadınlardan herhangi biri olacak olsa, geri dönme tribine gireceğini sanmıyorum.
Çekinirim. Mümkün olduğunca aynı ortamda bulunmaktan kaçınırım. Varlığımız birbirimiz için de rahatsız edici olur. Görmezden gelmeye çalışırsın ama varlığını bildiğinden ötürü bu mümkün olmaz. Başka mekâna gidip kendimi daha rahat hissetmek varken eski sevgilimin olduğu mekâna giderek kendimi kasamam...
Hiç gerek yok öyle şeylere. Hatta selam verirse konuşurum bile en kötü ayrıldığım kişiyle bile. Ne o öyle? Tekrar etkilenmekten mi korkuyor bunlar? Merak ediyorum. Bitmişse bitmiştir.
Yani bir tatsızlık olmasın veya huzursuz olmamak adına yapılabilir. Ki tanınan biri olsam bunu yapmam mantıklı olurdu. En ufak bir bakış, mimik, hareket vs haber olacak gerek yok. Program YouTube dan da izlenebilir. 😁
Acaba ne olacak diye düşünüp giderdim merak ediyorum ne yapayım? Nasıl davranacak vs diye meraktan giderdim. Bu arada cem yılmaz ve Serenay Sarıkaya hala Instagram da takiplesiyorlar. Madem bu adam görmek istemiyor neden hala takip ediyor anlamadım. Aynı mesleği yaptıkları için olabilir mi? Hani bu sanat camiası vs muhabbetleri varya.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kapıdan dönersem döndüğümü duyduğunda ben güçsüz duruma düşmüş olurum kapıya kadar gitmişim madem dik durur içeri girerim.. Ama önceden oraya gideceğini bilsem asla gitmem gidersem ağlayasım gelir:) veya yanlış bir hareket mi sergilerim diye düşünürüm , yine bu beni güçsüz yapar. Peki normal olan ne kendin olup hiçbirşryi umursamamak.
Bence ayrıldıktan sonra geçmişe bir çizgi çekilmesi ve iki tarafında medeni iki birey gibi davranması gerekir ama bazı ilişkiler bittikten sonra iki taraf da yamyam gibi bir birne bakıyor iğneleyici konuşuyor ve daha fazlası en önemlisi de ben yaşı büyük olan kişilerle ilişkisi olan kişileri hiç anlamıyorum tabiki ola bilir ama baban yaşındaki insan nasıl tercihin oluyor anlamış değilim
Ben keyfimden olmam, gitmek isteyen gidebilir :D yaniisi ben gelirim O gider. Cem Yılmaz’a gelirsek, onun “ex” listesi baya kabarık :D bence dışarı hiç çıkmasın
Şahsen aynı ortamda bulunmak istemem çünkü beni rahatsız eder ister istemez. Sonuçta iyi veya kötü birçok şey yaşamışız, arkadaşım olmuş olsaydı da istemezdim ne gerek var
eski sevgilisi değil eski karısı :D serenay sarıkaya verdiyse nikahı da kıydırdı :D eski sevgilim olsun umrumda olmaz emin ol benim bulunduğum ortam da eski sevgililerim yanıma gelir zaten öyle küs ayrıldğım yoktur
Su adama basil bakiyolar hiç komik değil aşırı itici komik bir yanı yok bildiğin yaşlı göbekli bir adam ne karizması çöp yani buna bakanlarin aklına kuş sicsin
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Cem Yılmaz gireceği yerde Serenay Sarıkaya'nın olduğunu öğrenince kapıdan döndü. Eski sevgilinizle karşılaşmaktan çekinir misiniz?