https://www.yenicaggazetesi.com.tr/tatlises-muzesi-1-milyon-yutacak--akpli-belediyenin-ihalesi-yine-yabanciya-gitmedi--521842h.htm

Ne kadar saçma şeyler ya.. bu ülkede bilime hizmet etmiş ülkenin bekası için büyük hizmetleri olmuş insanların bi dikili ağacı yok neredeyse unutuldular.. yazık bence çok yazık
Farkinda misiniz giderek sessiz sessiz padisahlik sistemi oturuyor bu ulkeye. Devletin basinda bir padisah olur ve o ve onun yandaslari ulkenin her nimetinden faydalanir. Halk agir vergi yuku altinda ezilir, halki uyandirmaya calisan aydin insanlar ise ya hapse atilir, ya memleketen kovulur ya da bi sekilde ortadan kaldirilir.
Bu adama müze açılısi yapilirmi hayret kadınları döven kurşun sıkan adama prim veriyorlar yazık yazık enistemde bu adama bestesini vermiş evliyken enistemin evinde kaçamak yaparmış nefret ediyorum bu adamdan dahası varda yazmak istemiyorum
Kesinlikle lahmacun olmalı her yerde dansöz heykeli olmalı kıvrak danslarını dans eder şekilde ve girişte İbrahim tatlısesin meşhur sözü olmalı "urfada oxford vardı biz mi okumadık"
Ha birde çiğneyen ile hülya avşar😑😁
Çiğköfte ile
Cevap
8Cevap
Çok gereksiz bir adam bence kadına şiddet uygulayan ve bunu zaten yapılması gereken bir şeymiş gibi gösteren bir adam bunları hak etmiyor
Masumiyet Müzesi misali, kadınları vurdurduğu kurşunlar da müzede olacak mı?
Ya ne mukemmel bir kitapti di mi?
Değildi, leşti.
Çok lazimdiamam aman su ülkeye beş kuruşluk faydası olmayan çete uyesini böyle baş tacı yapanların Allah belasını versin lagimda gebersin.
Türkiyenin en önemli sorunu çözülmüş oldu hayırlı olsun diyelim 😀🙄
Müzeye her girene bedava çiğköfte verilirse herkesin ilgisini çeker 😂
Bu karaktersizin müzesini ancak Türkiye gibi bir ülke açar zaten..
Tiksiniyorum bu heriften.
Ne de müzesi yapilacak adam ya. Ne katmis bu ulkeye de muzesi yapiliyor
Gereksiz gereksiz seyler o kim ya vasfı ne altın mikrofonundan başka neyi var
Dövdüğü kadınların portresini asacak pislik herif
Mağarada doğmamışmıudı
Böyle bir müze olmamalı
Bu adam için bir lira bile harcanması israf!
İbrahim tatlıses heykeli 🙄
Dövdüğü kadınları anlatmalı
Asena
Rezillikleri
Bu adamdan tiksindim
dövdüğü, ezdiği kadınların isimleri
çiğ köfte şart..
niye açılıyor ki anlamadım
müze olmamalı
Hamam olmali😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?