Magazin Johnny Depp mi, Leonardo di Caprio mu, Brad Pitt mi daha yakışıklı? asya_saral Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu üçlü arasından hangisi daha yakışıklı, çekici sizce?Benim için Depp kesinlikle önde Johnny Depp mi, Leonardo di Caprio mu, Brad Pitt mi daha yakışıklı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Lifeisnice Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Johnny Depp benim erkek versiyonum sanki. Erkek olsaydım kesin öyle bir adam olurduml 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Baya yaşlandılar ya 50 üstü hepsi olgun mu seviyorsun 😁😂😹 0 2 Yorumla asya_saral +1 yıl Ne alaka a q Yorumla Deepsiz +1 yıl Koymasan iyiydi ama 😹😹 jony nin gençliği hepsini ezer 😜 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Brad Pitt son sırada gelir. Johny ve Lenardo arasında seçim yapamıyorum. 1 0 Yorumla
Kemaltangunes Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Hepsi şempanze suratın teki çöplük en yakışıklı kişi redkit 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şu titanik filminde oynayan adam daha yakışıklı 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Magazin konusunda 526 cevap paylaştı. Brad sever. 2 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 315 cevap paylaştı. Depp abimiz 1 0 Yorumla
mavzertr42 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben dedem derdim 0 2 Yorumla asya_saral +1 yıl Boş konuşmayı bu kadar sevme Yorumla mavzertr42 +1 yıl tamam bidahaki sefere büyük babam derim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Johnny Depp benim erkek versiyonum sanki. Erkek olsaydım kesin öyle bir adam olurduml
Baya yaşlandılar ya 50 üstü hepsi olgun mu seviyorsun 😁😂😹
Ne alaka a q
Koymasan iyiydi ama 😹😹 jony nin gençliği hepsini ezer 😜
Brad Pitt son sırada gelir. Johny ve Lenardo arasında seçim yapamıyorum.
Hepsi şempanze suratın teki çöplük en yakışıklı kişi redkit
Şu titanik filminde oynayan adam daha yakışıklı
Brad pitt ^^<3
Kesinlikle Brad Pitt
Johnny Depp gözleri ile zaten 100 0 önde.
Johnny Depp
Johny Depp.
O nasıl yakışıklılık...
Brad çok iyi.
Bradd
Brad Pitt Tabikide
Brad
Tabii ki depp
Brad sever.
Depp abimiz
Leooo
hiçbiri