Yağ fiyatlarına gelen zammı az bulan Bahar Candan, ayçiçek yağının 1.000 TL olması gerektiğini söyleyerek üstüne bir şişe yağ döktü. Amacı ne çözemedim.
Bahar Candan’ın canlı yayında üzerine sıvı yağ dökmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bahar candanin bu kadar ünlü oluşu onunla yaşıt hemcinslerine hakaret bence. Burası bakın harekat değil İQ Testi yaptırmış olsa epey düşük çıkana hem fikiriz ama bu ülkenin alım gücüyle kendince alay eden bu ülkenin insanı kendi az zekasıyla dalga geçen bir isimdir kendisi. Yağ zamlarını protesto mu etmeye çalışmış azıcık zekasıyla bilemeyeceğim. Ama yaptığı hareket bence fazlasıyla yanlış bunu taktir eden insan varsa da yanlışa düşer yanlış yanlış bir şekilde protesto edilmez. Empati yapamıyor ise kendisi bir zahmet normal davransında bu halkın kinine ve düşmanlık beslenmesine maruz kalmasın.
@Modabebeği bahar candan sadece prim kasma derdinde. Ama böyle açıklamalar yapması ileri de başına iş alır korumasız bir şekilde yürüyebiliyor mu merak ediyorum.
Sayın bakanin dediği gibi ülkede yag kalmadı diyen stokculuk yapan zam yapan vatan hainidir Ülkede hersey bol bakın yagli güreşler bile çağ atlamış hani nerde yokluk nerde zam yalan haberlere itibar etmeyiniz vatan hainliği yapmayınız lütfen Bu kadında yaga zam gelsin diye yapıyorsa anında istiklal mahkemesi kurup vatana ihanetten idam edilmesi gerekir şu bakanları başkanları dinleyin az yahu 🤬🤬🤬
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şu Kahbe yi Destekleyenler Sevenler Varya Onlar da aynı durumda Pislikler Akıl sağlığı Yerinde mi Belli değil bu kızın İşte Benim stilim de Jüriler Çok Rahatsız etmişti sürekli sorun çıkarıyor Ablası Nihal buna göre düzgün du ama şimdi oda kendini çok bozmuş Rezil ediyorlar kendilerini haberleri yok Sıvı yağ gelirsem Ee tabi para çok onlara koymaz
Bahar candanın hangi hareketi anlamlı oldu da buna anlam vericez tek niyeti dikkat çekmek gündeme düşmek başka ne amacı olabilir böyle boş kafalı birinin?
Hiç bir zaman anlayamıyorum bu kadını anlamak da istemiyorum komik biri ama o yağı nasıl yikicak Allah bilir üstüne dokecegine bir ihtiyaç sahibine verseydide hayır isleyyedi cennehenem ateşiyle de tam yanar artık nimet böyle ziyan edinir mi? 😅
Bu burada paylaşıldığına göre amacına ulaşmış diye düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gündem olmak istiyor. Bak sen soru sordun biz 30 kişi cevapladık, bu kadın da konuşulmuş oldu. Muhtemelen diğer sosyal medyalarda da konuşuluyordur. Reklamın iyisi kötüsü yoktur aga.