teşekkürler 🌺
Gülşen “Lolipop”larıma şarkı yapmış, albüm kapak fotoğrafı hakkında ne düşünüyorsunuz?
teşekkürler 🌺

Kadın kendi kitlesini biliyor onlara yönelik oynuyor. Sonuçta buralara kadar gelmesinde büyük pay sahibi bu kitle ne beklersin o da onlara teşekkür etmek için bence çizgisini yukarı çekmeye karar vermiş. Saygı duymak gerekir. Ben kendisini sanatçı olarak görmüyorum zaten.
Bence sen kadını kıskanmaya başladın heheh fkdkdj. Neyse çok fazla dinlediğim birisi değil. Ne yaptığıda umurumda değil. Sonuçta biz konuştukça o para alıyor. Demekki işini şovunu iyi yapıyor
Para kazansın diye şaapıyorum. O beni kıskansın, böyle şeylere gerek duymadan dikkat çekiciyim 😂😃
Öhöööm Gülşen sanatçı göz önünde :D ben değilim bu ayrımı yapabiliyor muyuz? Yapabiliyorsak eğer bu yazdığın son cümle tüm anlamını yitiriyor
teee alllaaam :D deli etme beni ya
bu kadının içine üç harfli mi girdi 🙄😒 ne bu tavırlar hangi üç harfli ama bilemedim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hahah sesli güldüm :D hahahah
😬😬😬😬😌
Çok kötü bir kapak. İyice abarttı, rezillik. Hele kapak fotoğrafındaki o giydiği şey 🤢🤢
Katılıyorum 🧐
Rica ederim güzelim 😌♥️
Cevap
40Cevap
Kemikten ibaret olan insanlar toplu olarak seksi falan değiller 🤦 Gülşen ne yapmaya çalışıyor artık bende anlamıyorum
Yazık etti kendine ya 🤒
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor sanırım
Ama ihtiyacı yok ki ya, şarkıları güzel sesi güzel kendide aslında, basitleşmeye ne gerek var ya 🙆♀️
Sendede suç var başka soru mu kalmadı sonra gündemde hep gülşen olur tabii herkesin dilinde gülşen
En büyük suç benim :D atın beni denizlere
Ahh seni ahh nasılda masumlaşıyor sonra at yiyorsa denizlere 😄😄
😋 “aldanma çocuksu mahsun yüzüne” dırırımmmm 😅
Aldandım bi kere tühh nolcak şimdi ☹️ 😄
Şarkıyı yazana sormak lazım 😅
Mutlaka terk edip gidecek bir gün
Kanma sever gibi göründüğüne
Seni sevmiyorum diyecek bir gün
Diyor kendileri 😄😄
Oha beni anlatmış ahahahha
Takılma fazla giden gitsin elbet çıkar değerini bilen bir gün
Gün gelir geçmiş unutuluverir
Şarkının devamı mı? 😅
Ben yazdım bu şarkıyı sözleri bana ait 😉😃
Vay pe 😃👏
Dalga geçme deli 😅😅
Hic içim gıcıklanmadı. Demek ki seksi olamamis.
Zaten fizik yok ki seksi görünsün. Kürdan gibi kalmıs. Ayrıca sekerin de sapını agzına almis sanki.
erken menopoz falan mı acaba hani hormonlar delirdi kadın kendini kaybetti diyeceğim. Ses var sahne var şarkılar canavar! Biri söylesin ucuzlaşmasına gerek yok
Abartıyor zaten vücudundaki yaklaşık her yerini gösterdi göstermediği birkaç yer kaldı gündemden düşünce yine açar deli kadın. Gerçekten çok büyük göz kirliliği.
Bu kadın eskiden böyle değildi hayır yaş aldıkça davranışlarda bir değişim mi meydana geliyor yoksa nasıl bu kafaya geliyorlar anlamıyorum biri Gülşen ablamızı durdursun
Bu kadar fazla kemikli olmasaydı belki bu kadar batmazdı gözüme
Aşırı kötü görünüyor ya
Bir de lolipop falan
İyice tiksindim bundan
bu kadar gündemde olmak için çabalamak
tuhaf gerçekten..
Kaburgaları sayılıyor bu ne Yaa ben çocukken çizgili pijamalı hali daha güzeldi
şimdi bu görsel tamamen seks üzerine ve ben işin burasında değilim, çırılçıplakta olabilir ama ben bakarsam off dersem kabahatli oluyorum ona takılıyorum.
Bu kadın ölünce, kefenim jartiyerli olsun derse şaşırmam.
Makinist filmi için kilo veren Christian Bale haline benzemiş.
Şaşırdım..
"Lolipop" diyerek gayet muhafazakar davranmış.. Ya başka bir şey deseydi..
Lolipoplara gelirdik..
Bu gulsene ne oldu boyle ya vasat/ ucuz gosteriyor bazi kiyafetleri onu. Bir yastan sonra sendrom falan mi basliyor acaba 🙄
Akaryakıt zamlarından yağ zamlarından çok gülşeni konuşur olduk. Valla hükümetin yerinde olsam hizmet madalyası verirdim gülşene
Birilerinin Gülşen’e durumu anlatması lazım.
Onu sevenler zaten seviyor, böyle yapmasına gerek yok.
Onun son çırpınışları işte bi kaç sene sonra çöp evde kedilerle falan habere çıkar
Z kuşağına kendini beğendirmek için yırttı kendini ya
Zamanında bu kadını giydirdiğim olmuştu. O kadar güzel değil. Lafını etmeye değmez.
Hiç mi bir yakını eşi dostu uyarmıyor bunu çok kötü ya berbat
Sesinin haricinden konuşulmaya değer bir şeyi yok. Sesten ötesi çöp.
Bu kadın seksi falan değil estetik olmadan önceki hali bam başka seksiydi.
Çok kötü duruyor. Tamam seksi bir poz vermek istersin de böyle bir poz vermezsin yaa
Eşi çoluk çocuğu var bi sahende gazino sanrım müşterinin kucağına oturdu adam kalcasina vurdu instada vardı videoları Gülşen çok rezil biri Eşi mal zaten
gülşen eski bir şarkının hatırına seni dinliyorum haberin olsun , ayarın kaçtı hepten
Allah sonumuzu hayır etsin yanacaz hepimiz 🤣🤣🤣
Amin abim 😅 bakıyoz diye mi yancaz şimdi hahahah
Bilemiyorum Altan bilemiyorum 🤣🤣🤣
😂😂
pijsmslı hali daha güzeldi
Marjinallikte bir yere kadar.
Hareketlerinden tut tarzına kadar abartıyor
Basitleşme yolunda gidiyordu
Borno sitelerinin reklamıkapağı gibi.
Böyle insanları gündeme getirmeyelim lütfenn
uyuz oluyorum şuna :D
Bu kadınin sorunları var.
Bu da kudurdu iyice a q
İstediğini başarıyor demekki 😀
Akıllıca kadın hep gündemde.
onursuz bi kadın oldu
Gülşen nasıl gündemde kalacağını iyi biliyor
Sizi tınlamıyorum diyor sallayin yaww
Gülşen seviyor bu tarz işleri
çok kötü..
ne seksi ne çekici..
Gereksiz
Abartıyor özenti bence
Dozunu kaçırdılar.
Anoreksiya reis.
gülşende gülşen hee taş.
Yorumsuzummm..
Gençlik hastalığına yakalanmış canlı cenaze
kıskandı un kurabiyeleri sanırım?
göğüslerinde ki bant mı :
Kadının amacı ney, Sapıttı iyice
Sanat ile or*spuluğu karıştırıyor bu kadın.
Sorum kaldırıldı yağğ
Ahlak bekçileri kudurmuştur yine 🤣
Eksileri bir bir basmışlar 🤣
kadına en ufak bi eleştiri yaparsın, "kıskanç, kadın kadının düşmanıdır" damgası yersin, kadına destek çıkarsın yine linçlenirsin, şu türk toplumu kadar karışık bi toplum yok vallahi
Gülşen abartmaz.
Ahlak bekçileri terbiyesiz.
Saçma olmus
Ne satıyor bu kadın?
Güsell
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?