Magazin Yeliz Yeşilmen, Elf oldu. 🤯 Türk usulü Elf böyle mi oluyor? TuruncuOjeli Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bu nasıl elf rabbim 😂😂😂 Nerde Yüzüklerin Efendisi filmindeki elfler nerde bizim elf Yeliz Yeşilmen, Elf oldu. 🤯 Türk usulü Elf böyle mi oluyor? Cevapla Film Soruları Yüzük Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl O kafa ne öyle ya 🤢 Elflerden soğuttu beni 🥴 Nerde Arwen nerde bu 😠 beceremeyeceksiniz yapmayın kardeşim eğreti oluyor irite duruyor… 0 0 Yorumla
Catmint Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Lütfen.. Elfler sevdiğim mitoloji kategorisinde, soğutmayın 😿 0 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Euzu Billahi Mineşşeytanirracim BismillahirrahmanirrahimSelamün Kavlen Min Rabbin Rahim 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bana daha çok askere gidip ilk fotoğraf çektiren er olmuş gibi geldi. 😃 0 0 Yorumla
Dickleregeldik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Elf olsam kendimi asardım a.. bu travmayla yaşayamam 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 428 cevap paylaştı. Elf değil de lamba cini gibi olmuş 😂😂 ahsshs 1 0 Yorumla
HuysuzlukAbidesi Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Normal hali gıcıktı bu hali daha da gıcık olmuş 🤢 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Ne Elfi yahu biraz daha zorlasa Gollum olacakmış. 0 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Şekilde de görüldüğü üzere herkes Elf olmasın 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Magazin konusunda 330 cevap paylaştı. 😄 komik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
O kafa ne öyle ya 🤢 Elflerden soğuttu beni 🥴 Nerde Arwen nerde bu 😠 beceremeyeceksiniz yapmayın kardeşim eğreti oluyor irite duruyor…
Lütfen.. Elfler sevdiğim mitoloji kategorisinde, soğutmayın 😿
Euzu Billahi Mineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim
Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim
Bana daha çok askere gidip ilk fotoğraf çektiren er olmuş gibi geldi. 😃
Elf olsam kendimi asardım a.. bu travmayla yaşayamam
Elf değil de lamba cini gibi olmuş 😂😂 ahsshs
Berbat ötesi bir tercih
Normal hali gıcıktı bu hali daha da gıcık olmuş 🤢
Ne Elfi yahu biraz daha zorlasa Gollum olacakmış.
Şekilde de görüldüğü üzere herkes Elf olmasın
Ay bu ne tövbee
elf nedir
Elfler bunu görmesin
😄 komik
Tombul elf
ıyy çok kötü
Korkunç bu ne yahu
olmamış..
Gözlerim kanadı