Magazin Kim Kardashian, koli bandından elbise giydi 🤯 Bütün gün böyle gezebilir miydiniz? BaşaramadıkAbisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ciddi ciddi bantlamış kendini şaka yapmıyorum. Bantın üstünde de Balenciaga yazıyor. 😂 yürürken de cart cart ses çıkıyor djdj Kim Kardashian, koli bandından elbise giydi 🤯 Bütün gün böyle gezebilir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ah bu farklı olma çabaları... 1 0 Yorumla
sussanaya Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl O Kim Kardashian olduğu için bütün gün öyle gezebildi her insan yapamaz kaldı ki normal bir insan olsa bunu saçma bile bulabilirdi 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Iyyy iğrenç, gün geçmiyor ki saçma bir şey moda olmasın.. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ahahaaa ben bunu gördüm şaka sandım yeminle 😃😂😂Fakirlikten işte naapsın ablasıııı 0 1 Yorumla Manquer +1 yıl Bunu Türkiye şubesi demo yapmazsa ayıp olur🤣 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl çok param vardır ve napacağımı ne giyineceğimi artık bilmiyorumdur ve bunalımdayımdır :d 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl normal bir bant değil ama balenciaga yazan bant 😂 para almıştır renklam için 0 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hem görsel olarak kötü hemde çok gereksiz ve rahatsız duruyor 0 0 Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Valla elbisesini bilmem de hatunun fiziğine hastayım yaa 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 428 cevap paylaştı. Mumyalanırsa yakında şaşırmam 😂 ahsb keyifli günler.. 0 0 Yorumla
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ahajha bu ne aşırı komik ve iğrenç. Zenginler niye böyle 🤔 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne içiyor bunlar ben anlam veremiyorum para cidden çok yanlış kişilerde 0 0 Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Dikkat çekmek için artık napıcağını şaşırdı her yerden çıkıyor bu kadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Giydirilmiş barbie bebek gibi duruyor resimde 😂😂 bana göre itici kdmslddö nasıl yürüyor görmek lazım 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bunlar hep gundem yaratma işi , bak nasıl soru sordurmus. 0 0 Yorumla
Brk911 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Olay gibi kadınım demek istemiş olabilir ya da olay yeri 🤔 0 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Tamm hazır bu.. paketleyin hemen😅😅 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. Bunlar harbi aptallar 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Dikkat çekmek için yemedikleri nane yok 0 0 Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Normal insan olsa olmaz. Farklılığın bu kadarı. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bunların yapacağı modanın ben taaa ebesinin 0 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yazık yoksul galiba iban versin de bağış yapayım 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl İhrenc az estetik kalça ve göğüs tercih ederdim 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kadın kendine pratik ağda yapmış 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ah bu farklı olma çabaları...
O Kim Kardashian olduğu için bütün gün öyle gezebildi her insan yapamaz kaldı ki normal bir insan olsa bunu saçma bile bulabilirdi
Iyyy iğrenç, gün geçmiyor ki saçma bir şey moda olmasın..
Ahahaaa ben bunu gördüm şaka sandım yeminle 😃😂😂
Fakirlikten işte naapsın ablasıııı
Bunu Türkiye şubesi demo yapmazsa ayıp olur🤣
çok param vardır ve napacağımı ne giyineceğimi artık bilmiyorumdur ve bunalımdayımdır :d
normal bir bant değil ama balenciaga yazan bant 😂 para almıştır renklam için
Hem görsel olarak kötü hemde çok gereksiz ve rahatsız duruyor
Valla elbisesini bilmem de hatunun fiziğine hastayım yaa
Mumyalanırsa yakında şaşırmam 😂 ahsb keyifli günler..
Ahajha bu ne aşırı komik ve iğrenç. Zenginler niye böyle 🤔
Ne içiyor bunlar ben anlam veremiyorum para cidden çok yanlış kişilerde
Dikkat çekmek için artık napıcağını şaşırdı her yerden çıkıyor bu kadın
Giydirilmiş barbie bebek gibi duruyor resimde 😂😂 bana göre itici kdmslddö nasıl yürüyor görmek lazım
Bunlar hep gundem yaratma işi , bak nasıl soru sordurmus.
Olay gibi kadınım demek istemiş olabilir ya da olay yeri 🤔
Bu kadın sıcsa bokun tarz diye satacaklar
Tamm hazır bu.. paketleyin hemen😅😅
Bunlar harbi aptallar
Dikkat çekmek için yemedikleri nane yok
Normal insan olsa olmaz. Farklılığın bu kadarı.
Bunların yapacağı modanın ben taaa ebesinin
Yazık yoksul galiba iban versin de bağış yapayım
İhrenc az estetik kalça ve göğüs tercih ederdim
Kadın kendine pratik ağda yapmış 😂
canim sikıliyordur ajjfj
Kiyafet üç rulo. İkisi kalcada
Bu da ne yapacağını şaşmış garibim
Poposunda prima var gibi 🤦♀️
Kalçaları insanı çıldırtıyor
Asla
Hayır, kötü baya.
Matrix vol2