Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, geçen aylarda katıldığı bir ödül törenine hem derin dekolteli kıyafeti hem de ödülü için kurduğu "Tutuyorum çünkü elimde şu an" cümlesiyle damga vurmuştu.Yasmin Erbil, iddialı sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini ekledi ve Sezen'e göndermede bulundu.Genç oyuncu Yasmin Erbil, derin göğüs dekolteli elbisesini "Tutuyorum çünkü elimde şu an dekoltem ve ben" notuyla yayınladı.
Yasmin Erbil'in göğüs dekoltesiyle Melis Sezen’e gönderme yapması doğru mu?
Edepsiz Ahlaksızlar Ya Şu Giyime bak Kafaya yazjk gerçekten Hiç mi Utanmaz insan Özgürüz istediğimi yaparız kafası olamaz o kafa cehalet zihniyet aklın varsa sınırlarını bilerek yaşaması gerekir insanın tamam özgür olursun ama Ahlaksızlık yapamaz sin göğüs dekoltesi verince ne anlıyorsaniz sanane diyenler sizi temiz duzsunler o zaman görün
kimse bize şiddet uygulayamaz. taşakların mor bir şekilde ortada dolaşıyorsan bu senin sorunun evden çıkma ozaman. namusuna sahip ol ve evinde otur. kadınlar özgürdür. zaten erkek dediğin çok dışarı çıkmaz namuslu bir şekilde evinde oturur (!). Neden kadınlar kısıtlanıyor sen kendini kısıtla.
sen de sahip olduğun her şeyi gösteriyorsun. boyunu posunu sahip olduklarını karakterini gücünü. Farkında olmadan gösteriyorsun bunları. tabi varsa... mesela diyelim ki kasların oldu birden bire çok güzel six packlerin oldu. Gösterirsin bunları. Doğrudan göstermesen de belli eden dat tişörtler giyersin. -ki seksiliğin ne kadar değerli olduğun belli olsun. Her insan bunu yapıyor. sadece dış görünümümüzle değil karakterimizle de. Ancak bunu yapanın suratına "sen bunu bu yüzden yapıyorsun" demek kabalık olur. ben gidip six paclerini gösteren bir erkeğe sen bunu kadınlara yaranmak için yapıyorsun dersem durup dururken bu onu rencide edebilir. Yani kadınlar da erkekler de insan ve herkes kendisinde iyi olduğu şeyleri gösteriyor.
@theumbrellaacedemy ben sporu kendim için yapıyorum başkaları için veya yaranmak için yapmıyorum, öyle olmuş olsa şu an yanlız olmazdım hergün eve birini getirdim, hem benim kadın gibi namehrem yerlerim görünmüyor kimseyide tahrik etmiyor, Herkes kendinden sorumlu sadece yorum yaparım gidipte insanın yüzüne söyleyip rencide etmem,
Karşı cinsin beğenilerinin davranışlarında etkili olduğunu bal gibi de biliyoruz ama bak sana bunları deyince nasıl da rahatsız oldun. Aynı kadınlar gibi tepki verdin. "ben bunları kendim için yapıyorum, öyle olmasa bir kadınla olurdum ya da cinsel hayatım olurdu" diye kadınların kurduğu aynı cümlelerle savunmaya geçtin. Erkekler de vücutlarını ve sahip oldukları şeyleri sergiliyor. Sen bir erkeksin vücudunu göstermen kadınla aynı şeyler değil zaten ama uzun boylu, kaslı ve seksi bir vücudun, gür saçların, sağlıklı bir bedenin olsaydı bunları dolaylı ya da doğrudan gösterirdin sen de ve bu seni motive ederdi. Ancak erkekler seksi olmadığı sürece mahrem yerleri o kadar değerli değil zaten. Erkekler genelde başka şeylerini göstermeye çalışır. Bunları her insan yapıyor senin de içten içe yaptığını hepimiz biliyoruz. Bunları suratına açık açık söylemem ne kadar rahatsız edici değil mi? Amacım seni rahatsız etmek değil. Herkes kendi kalitesini, elde ettiklerini dolaylı ya da doğrudan göstermeye çalışır. Erkekler de bunları yapıyor. Kadınlar yaptığında sinirlenmezin sebebi kadının erkekler üzerinde yarattığı etkiden dolayı komplekse girmiş olmanız. Kadın da insan ve her insan gibi davranıyor.
Yok ben asla göstermeyeceğim bunları diyorsan da belki o şeylerin hiçbirine sahip olmadığın için üzülüp inkara giriyor olabilirsin. Rekabete girmek korkuttuğu için kendini avuntularla avutuyor olabilirsin ancak onu yaparken bile bir yandan hayat oyununu oynamaya devam ediyor ve aslında kendi kaliteni göstermeye çalışıyorsun. Vücudunu sergileyen kadınları küçümsemenin sebebi o ligde yarışamıyor olman. Sen öyle bir kadını tavlayamazın ya da tavlasan bile elinde tutamazsın, sana değer vermez. Ancak bazı erkekler tavlayabiliyor ve güzel ilişkiler kurabiliyor. Sen de kendine göre bir hayat kur, başkalarına karışma.
@theumbrellaacedemy işten geldim o kadar yazdığın şeyleri okumadım bile, ama anlaşılan oki sena acı veren zoruna giden bir şey varki roman yazmışsın resmen, neyse sen haklısın şekerim git uyu, önceden yazdığım yoruma da kafayı takıp bu kadar şey yazmana gerek yoktu yorulmuşsundur iyi geceler 😂